EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

MAŞALLAH inşallah hersey istediğiniz gibi olur. Bizi haberdar edin lutfen:)

Aminn. Beklenen adet tarihiniz nedir. Yani adetten kaç gün önce öğrenmiş oldunuz
Canım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazda

Canım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazda
Anladım. Hakkimizda hayırlısı olsun

Benimde. Bat a 5 gün var. Test yapsam mı acaba. Bende heyecanlandım şimdi. 29 ekim bat

Evet canm yarın ve cuma tekrar vericem sabahta erken grebelik testi yapicam bir hafta kalıyor reglime zaten ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilemiyorum hayirlisiĺ

Evet canm yarın ve cuma tekrar vericem sabahta erken grebelik testi yapicam bir hafta kalıyor reglime zaten ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilemiyorum regl
Hadi hayırlısı. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar 1 saat önce uzanıyordum kalkarken kasığıma bıçak saplanır gibi sancı girdi geçti arkasına afedersiniz bir kaç damla kahverengi pembe arası bir lekelenme gibi akıntı oldu kesildi sizce yerleşmemi ya adet olacak gibide hissediyorum heyecan yaptım

Ay hadi inşallah yarın güzel haberi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…