MAŞALLAH inşallah hersey istediğiniz gibi olur. Bizi haberdar edin lutfen:)Selam kızlar ben bugünde test yaptım gözle zor gözükecek hayalet çizgi çıktı kan vermeye yarın sabah godicem 13. Günüm olacak yarın göğüs uçlarını pespembe oldu ve çok sızlıyor diken gibi çıktılar ortaya çamaşırda beyaz leke bırakan hafif beyaz akıntım var hakkımızda hayırlısı olsun bunlara rağmen yinede adet olacakmışım hissi var çünkü her reglden önce böyle bel ağrısı çekiyorum ve oluyorum hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin ben hepimiz için ediyorum güzel haberler alalım diye
Beklenen adet gününüz ne zmanMAŞALLAH inşallah hersey istediğiniz gibi olur. Bizi haberdar edin lutfen:)
Amin canım inşallahMAŞALLAH inşallah hersey istediğiniz gibi olur. Bizi haberdar edin lutfen:)
İnşallah guzel haberlerinizi aliriz, hangi hastaneye, hangi doktora gidiyosunuzAmin canım inşallahhepimizin gönlünce olur
Aminn. Beklenen adet tarihiniz nedir. Yani adetten kaç gün önce öğrenmiş oldunuzAmin canım inşallahhepimizin gönlünce olur
Antalyadayim canm benİnşallah guzel haberlerinizi aliriz, hangi hastaneye, hangi doktora gidiyosunuz
Canım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazdaAminn. Beklenen adet tarihiniz nedir. Yani adetten kaç gün önce öğrenmiş oldunuz
Canım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazda
Anladım. Hakkimizda hayırlısı olsunCanım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazda
Benimde. Bat a 5 gün var. Test yapsam mı acaba. Bende heyecanlandım şimdi. 29 ekim batCanım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazda
Kaçıncı gününüz igne hariç cnmBenimde. Bat a 5 gün var. Test yapsam mı acaba. Bende heyecanlandım şimdi. 29 ekim bat
O yüzden sordum bende orda yaşadım bir süre ara ara gidip geliyorumAntalyadayim canm ben
Hmm öylemi Dr.Mehmet Şimşek cnm Atatürk devlet hastanesinde uzman kendi muayenesi de varO yüzden sordum bende orda yaşadım bir süre ara ara gidip geliyorum
Ben iğne kullanmadım. Doktorum şuan gerek yok demişti. Dayanamadım az önce test yaptım negatif. Adetime 5 gün var. Erken ama dayanamadimKaçıncı gününüz igne hariç cnm
O zaman sabret cnm az kalmış inşallah güzel bekleyislerimiz olur bu günlerBen iğne kullanmadım. Doktorum şuan gerek yok demişti. Dayanamadım az önce test yaptım negatif. Adetime 5 gün var. Erken ama dayanamadim
Aminn. Aynenn siz yarın mı vereceksiniz kaniO zaman sabret cnm az kalmış inşallah güzel bekleyislerimiz olur bu günler
Evet canm yarın ve cuma tekrar vericem sabahta erken grebelik testi yapicam bir hafta kalıyor reglime zaten ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilemiyorum reglAminn. Aynenn siz yarın mı vereceksiniz kani
Evet canm yarın ve cuma tekrar vericem sabahta erken grebelik testi yapicam bir hafta kalıyor reglime zaten ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilemiyorum hayirlisiĺ
Hadi hayırlısı. Güzel haberlerinizi bekliyoruzEvet canm yarın ve cuma tekrar vericem sabahta erken grebelik testi yapicam bir hafta kalıyor reglime zaten ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilemiyorum regl
Ay hadi inşallah yarın güzel haberi verirsinSelam kızlar ben bugünde test yaptım gözle zor gözükecek hayalet çizgi çıktı kan vermeye yarın sabah godicem 13. Günüm olacak yarın göğüs uçlarını pespembe oldu ve çok sızlıyor diken gibi çıktılar ortaya çamaşırda beyaz leke bırakan hafif beyaz akıntım var hakkımızda hayırlısı olsun bunlara rağmen yinede adet olacakmışım hissi var çünkü her reglden önce böyle bel ağrısı çekiyorum ve oluyorum hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin ben hepimiz için ediyorum güzel haberler alalım diye
Amin canım inşallah çok heyecanlandım Bir an hayırlı olur inşallah yarın tabii ki haber veririm teşekkür ederimAy hadi inşallah yarın güzel haberi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?