EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Canım sen ne yaptın çok merak ettim valla aklım sende benim sonucum gibi heyecan yaptım çıkmadı mı? Daha sonuç
Teşekkür ederim sorduğunuz için sonuca bakmama gerek kalmadi, adetim başladı maalesef olumsuz bu ay inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız

Teşekkür ederim sorduğunuz için sonuca bakmama gerek kalmadi, adetim başladı maalesef olumsuz bu ay inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Ya gerçekten üzüldüm umutluydum senin için canım üzülme birdahaki aya inşallah kaçıncı gün hastalandın Dr gidecek misin bende hastalanır sam rahim filmi çektirerem bugün negatif gördüm 11. Gün

Anladim ben bekliyim ozaman hiç boşuna test yapıp aklımı bulandırmiyim doktor 1 kasimda gel 16 gün ozaman oluyor dedi ozaman giderim eğer 16.gunden önce adet feln olursan 2. Günü gel dedi

Az önce doktorum rahim filmi ile ilgili bir sey söylemedi ama birkaç gün içinde tekrar doktora gidicem, tedaviyi birakmak istemiyorum pcos olduğum için, tekrar ayni tedaviyi deneyeceğiz sanırım, süreçte yine haberleselim

Selam kızlar bnim iğneden sonra 9. Günüm bel ağrım ve akıntım var arada sol kasıgıma ağrı giriyor ve acayip gaz sıkıtınsı çekiyouö sizde böyle belirtiler varmı ?
Benim ikinci iğne vuruluşum hiç test yapmak istemiyorum olumsuz görmek hepimizin inşallah gönlümüze göre olur

İnşallah canım hayırlısı olsun haberleşelim yaz arada ama tüpler tıkalı mı? Diye baktır bence adetten sonra rahim filmi çektir bence yinede sen bilirsin

Aynen canım akıntı dışında bende var aynı durumlar bende igneden yaklaşık 40 saat sonra su gibi akıntı geldi kesildi kuruluk var iki gündür sadece iç çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum 11. Günüm benimde

İnşallah canım hayırlısı olsun haberleşelim yaz arada ama tüpler tıkalı mı? Diye baktır bence adetten sonra rahim filmi çektir bence yinede sen bilirsin
Doktoruma soracağım teşekkür ederim bugün 17. Günümdu, sizinki de bir iki güne belli olur sanırım

Göğüslerim dünden bugüne yeni acımaya başladı

Canım aynı gün iğne vurulmuşuz doktorum bana 30 ekime kadar adet olmazsan kan vermeye gel dedi ilk vurulduğumda 9.gun negatife döndü 12 gün pozitife dönmüştü canım şimdi daha bekliyorum evde test yapmiycam psikolojik olarak çok kötü etkiliyor direkt gidip kan vericem

Belirtiler farklı olabilir canım hatta hiç belirti olmayabilir bende doğru dürüst birşey yok hatta regl olacak gibi hissediyorum
Ayy ne bilim çok yorucu bu süreç Rabbim isyan ettirmesin hayırlısı sağlıkllı bebişlerimiz olurSiz hangi ildesinz?

Merhaba canım benimde aynı şekil sabah 12 ydi vuruldum owitrelle vuruldum ben 250 mllik vurulduğumdan beri kaşık ağrım var soldaki daha çok aktif bide bacaklarım uyuşuyor regl olunca böyle olurdu genelde anlamadım senin yumurtan kaç tane vardı bide kaç mmydi vurulduğunda

Canım sen iğneden kaç saat sonra ilk ilişkini yaşadın benim yarın 12 de 24 saat olacak değerlendirmeyi düşünüyorum bide iğne oncesi dün 22 gibide oldu üst üste ilişki sperm açısından iyi değilmiş

Canım sen iğne vurulduktan sonra hangi belirtileri yaşadın bide iğneden öncesini değerlendirdin mi veya sonrasında Kac saat sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…