Canım sen ne yaptın çok merak ettim valla aklım sende benim sonucum gibi heyecan yaptım çıkmadı mı? Daha sonuç15. Günümdeyim
Teşekkür ederim sorduğunuz içinCanım sen ne yaptın çok merak ettim valla aklım sende benim sonucum gibi heyecan yaptım çıkmadı mı? Daha sonuç
Ya gerçekten üzüldüm umutluydum senin için canım üzülme birdahaki aya inşallah kaçıncı gün hastalandın Dr gidecek misin bende hastalanır sam rahim filmi çektirerem bugün negatif gördüm 11. GünTeşekkür ederim sorduğunuz içinsonuca bakmama gerek kalmadi, adetim başladı maalesef olumsuz bu ay inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Anladim ben bekliyim ozaman hiç boşuna test yapıp aklımı bulandırmiyim doktor 1 kasimda gel 16 gün ozaman oluyor dedi ozaman giderim eğer 16.gunden önce adet feln olursan 2. Günü gel dediCanım arkadaşının sanırım ne iğnesi yaptırdığı dan haberi yok yada bilgisi çatlatma iğnesi zaten HCG hormonu içeriyor yani hamilelik hormonu o yüzden belli bir zamana kadar iğne etkisi ile yalancı pozitif çıkabilir herkesin bünyesi farklı benimde 8 ve 9. Gün silik 10. ve 11.gun negatif çıktı halada ümidim var 11.gundeyim iğne etkisi geçeli 3 gün oldu mesela pozitifi görürsem artık olumlu demek olacak artık
Az önceYa gerçekten üzüldüm umutluydum senin için canım üzülme birdahaki aya inşallah kaçıncı gün hastalandın Dr gidecek misin bende hastalanır sam rahim filmi çektirerem bugün negatif gördüm 11. Gün
İnşallah canım hayırlısı olsun haberleşelim yaz arada ama tüpler tıkalı mı? Diye baktır bence adetten sonra rahim filmi çektir bence yinede sen bilirsinAz öncedoktorum rahim filmi ile ilgili bir sey söylemedi ama birkaç gün içinde tekrar doktora gidicem, tedaviyi birakmak istemiyorum pcos olduğum için, tekrar ayni tedaviyi deneyeceğiz sanırım, süreçte yine haberleselim
Aynen bencede canım hayırlısı olur inşallah hakkındaAnladim ben bekliyim ozaman hiç boşuna test yapıp aklımı bulandırmiyim doktor 1 kasimda gel 16 gün ozaman oluyor dedi ozaman giderim eğer 16.gunden önce adet feln olursan 2. Günü gel dedi
Aynen canım akıntı dışında bende var aynı durumlar bende igneden yaklaşık 40 saat sonra su gibi akıntı geldi kesildi kuruluk var iki gündür sadece iç çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum 11. Günüm benimdeSelam kızlar bnim iğneden sonra 9. Günüm bel ağrım ve akıntım var arada sol kasıgıma ağrı giriyor ve acayip gaz sıkıtınsı çekiyouö sizde böyle belirtiler varmı ?
Benim ikinci iğne vuruluşum hiç test yapmak istemiyorum olumsuz görmek hepimizin inşallah gönlümüze göre olur
Doktoruma soracağım teşekkür ederim bugün 17. Günümdu, sizinki de bir iki güne belli olur sanırımİnşallah canım hayırlısı olsun haberleşelim yaz arada ama tüpler tıkalı mı? Diye baktır bence adetten sonra rahim filmi çektir bence yinede sen bilirsin
Göğüslerim dünden bugüne yeni acımaya başladıAynen canım akıntı dışında bende var aynı durumlar bende igneden yaklaşık 40 saat sonra su gibi akıntı geldi kesildi kuruluk var iki gündür sadece iç çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum 11. Günüm benimde
Evet canım bugünde test yaptım negatif bakalım inşallah pozitife döner duanı eksik etmeDoktoruma soracağım teşekkür ederim bugün 17. Günümdu, sizinki de bir iki güne belli olur sanırım
Canım aynı gün iğne vurulmuşuz doktorum bana 30 ekime kadar adet olmazsan kan vermeye gel dedi ilk vurulduğumda 9.gun negatife döndü 12 gün pozitife dönmüştü canım şimdi daha bekliyorum evde test yapmiycam psikolojik olarak çok kötü etkiliyor direkt gidip kan vericemKızlar merhaba ben 16 ekim pazartesi günü catlatma ignesi vuruldum karından
Doktorum 1 gun ara ile ilişki saati verdi 16 gün sonra gel dedi yani 1 kasimda doktora gitmem gerekiyordu. Benden vajinal akıntı ve kahve leke geldi adet oldum sandim ama değildim az geldi bel agrisi olunca da test yapmak istedim
16 ekim pazartesi günü iğne vuruldum
21 ekim cumartesi gecesi erken gebelik testi ve normal test yaptırdım hafif çizgi vardi 1 saat sonrada belirginlesti 2 cizgi gözüküyordu ama silikti 2 testte de
22 sinde pazar günü kan testi verdim catlatma ignesinden 7 gün geçmişti sonuç kan testi pozitif çıktı
Ve bugün doktora gittim içeri girmeden sekreter ile konuştum 16 gün sonra gel igne etkilemiştir dedi kafam çok karıştı fikriniz nedir kan testimde pozitif çıktı 7. Gün bel ağrım da var arkadaşımda Ayni iğneyi olmuştu klomende kullanmıştı benim gibi ama onun negatifti kan sonucu ve onun doktoru kanda sonuç pozitif çıkmaz iğne etkilemez diyor ne yapmam Lazım kan sonucuna bu arada ayrıntılı baktirmadim direk pozitif negatif Mi diye baktırdım oda pozitif çıktı kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz fikir
Bende o yok ya hiç sızı yokGöğüslerim dünden bugüne yeni acımaya başladı
Belirtiler farklı olabilir canım hatta hiç belirti olmayabilir bende doğru dürüst birşey yok hatta regl olacak gibi hissediyorumBende o yok ya hiç sızı yok
Ayy ne bilim çok yorucu bu süreç Rabbim isyan ettirmesin hayırlısı sağlıkllı bebişlerimiz olurBelirtiler farklı olabilir canım hatta hiç belirti olmayabilir bende doğru dürüst birşey yok hatta regl olacak gibi hissediyorum
Antalya cnm senAyy ne bilim çok yorucu bu süreç Rabbim isyan ettirmesin hayırlısı sağlıkllı bebişlerimiz olurSiz hangi ildesinz?
Merhaba canım benimde aynı şekil sabah 12 ydi vuruldum owitrelle vuruldum ben 250 mllik vurulduğumdan beri kaşık ağrım var soldaki daha çok aktif bide bacaklarım uyuşuyor regl olunca böyle olurdu genelde anlamadım senin yumurtan kaç tane vardı bide kaç mmydi vurulduğundaMerhaba kızlar
Bugün iğne sonrası 4. Günüm zaman geçmiyor
Ben Gonal f kullandım 1350 lik doz sonra Cmt çatlatma iğnesi vuruldum
göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve kasıklarımda ağrı var sizde aynı durum var mı
Canım sen iğneden kaç saat sonra ilk ilişkini yaşadın benim yarın 12 de 24 saat olacak değerlendirmeyi düşünüyorum bide iğne oncesi dün 22 gibide oldu üst üste ilişki sperm açısından iyi değilmişKızlar merhabaa . 16 sında iğne vurdum saat 13te o gece ve 17 si geceyi değerlendirdim. Dün gece bişey olmadı bu akşamıda değerlendirmeyi düşünüyorum. Aslında isteğim 3 gün üst üste değerlendirmekti ama olmadısiz nasıl yaptınız
Canım sen iğne vurulduktan sonra hangi belirtileri yaşadın bide iğneden öncesini değerlendirdin mi veya sonrasında Kac saat sonraİğnenin 15. Günü yani hala şoktayım asla beklemiyordum ve ümitsizdim ümitsizliğe kapılmayın allah razı olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çok yalancı belirtiler görüp hastanelerde test verdim. Dediğim gibi ufacık belirtiler ve normaldede olan belirtilerdis adece snacı beş on saniyelik gelip geçince şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?