• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Canım sen iğne vurulduktan sonra hangi belirtileri yaşadın bide iğneden öncesini değerlendirdin mi veya sonrasında Kac saat sonra
Evet değerlendirdim ya bende belirtiler vardı ama ben hep iğnenin etkisi sandım. Hemen çatlamanın ertesi gün belimde agrı başladı. İki gün sonra göğüslerimde agrı oldu. Birde bilmiyorum bu neyin etkisi benim idrar rengim koyuydu ve benim dikaktimi çeken şeyde buydu ama yine umursamdım göğüslerim adetten önce şişer ama bu sefer uçları belirginleşmişti. Sık idrara çıkma gece uykudan kalkıp wc ye giderdim ve ben soguk aldıgımı sandım. Adetten iki gün önce kasık ağrılarım başladı ben adet olucam diye gidip ped alacaktım hatta dolaba baktım varmı diye. Çok benzer agrı ama 5 10 sn sonr ageçiyor. Agır bişey kaldırırken kasıkalrımda baskı hissettim ama yine umursamadım. Siz dikkat edin. Bugün betam 584 çıktı pazartesi ultrasona gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde keseyide görürüm inşallah en kısa zamand abu mutlugumu sizde yaşarsınız

Merhaba canım benimde aynı şekil sabah 12 ydi vuruldum owitrelle vuruldum ben 250 mllik vurulduğumdan beri kaşık ağrım var soldaki daha çok aktif bide bacaklarım uyuşuyor regl olunca böyle olurdu genelde anlamadım senin yumurtan kaç tane vardı bide kaç mmydi vurulduğunda
3 yumurtam vardı
2 si 19 biri 18 di sanırım tam tersi de olabilir
Benim de kasık ağrım yoğun
Erken gebelik testi dün yaptım bir çizgi silikti
Bugün kaset teat yaptım negatif :(

Canım aynı gün iğne vurulmuşuz doktorum bana 30 ekime kadar adet olmazsan kan vermeye gel dedi ilk vurulduğumda 9.gun negatife döndü 12 gün pozitife dönmüştü canım şimdi daha bekliyorum evde test yapmiycam psikolojik olarak çok kötü etkiliyor direkt gidip kan vericem
Evet bana da o sekil dedi ama benim adet tarihim 5 kasim bana 1 kasıma kadar adet olursan gel dedi inşallah olmam igne üzerinden 7 gün geçti kan testimde sadece pozitif yaziyor Bende bi heves ile gittim doktora bugun sekreteri 1 inde geliceksin 16 gün geçmesi lazım dedi iğne etkilemiştir dedi ve çok üzüldüm Rabbim nasip eder insallah

Evet değerlendirdim ya bende belirtiler vardı ama ben hep iğnenin etkisi sandım. Hemen çatlamanın ertesi gün belimde agrı başladı. İki gün sonra göğüslerimde agrı oldu. Birde bilmiyorum bu neyin etkisi benim idrar rengim koyuydu ve benim dikaktimi çeken şeyde buydu ama yine umursamdım göğüslerim adetten önce şişer ama bu sefer uçları belirginleşmişti. Sık idrara çıkma gece uykudan kalkıp wc ye giderdim ve ben soguk aldıgımı sandım. Adetten iki gün önce kasık ağrılarım başladı ben adet olucam diye gidip ped alacaktım hatta dolaba baktım varmı diye. Çok benzer agrı ama 5 10 sn sonr ageçiyor. Agır bişey kaldırırken kasıkalrımda baskı hissettim ama yine umursamadım. Siz dikkat edin. Bugün betam 584 çıktı pazartesi ultrasona gidicem inşallah sağlıklı bir şekilde keseyide görürüm inşallah en kısa zamand abu mutlugumu sizde yaşarsınız
Hayırlı olsun canım benim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İNŞALLAH bebişini❤️🙏bende dün değerlendirdim bugün 12 de iğne vurdum yarın 12 de değerlendirmek istiyorum 24 saat olmuyor olacak bide gece 12 gibi değerlendiririm.bi aksilik olmazsa 36 saat olacak o zaman da

3 yumurtam vardı
2 si 19 biri 18 di sanırım tam tersi de olabilir
Benim de kasık ağrım yoğun
Erken gebelik testi dün yaptım bir çizgi silikti
Bugün kaset teat yaptım negatif :KK43:
Hayırlısı olsun canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 🙏benim daha 12 saatim oldu iğneyi yapali akıntım yoğun bazen kasık ağrım var sol tarafta daha baskın bide belim bu kadar çabuk etki vermesi normal mi acaba ya

Canım sen iğneden kaç saat sonra ilk ilişkini yaşadın benim yarın 12 de 24 saat olacak değerlendirmeyi düşünüyorum bide iğne oncesi dün 22 gibide oldu üst üste ilişki sperm açısından iyi değilmiş
Valla ben üst üste değerlendirdim kuzum. İğneden 12 saat sonra birde 33. Saat falan sonra 1 gün ara ertesi gece tekrar. Yani 16sında iğne oldum 16-17-19 değerlendirdim

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🏻 bende 16 sında vurdum iğneyi o günden beri ne kadar su içersem içeyim idrarım koyu

Test yaptın mı peki canım sonuç ne inş hamilesin
Daha iğne etkisi canım bir kaç gündür yapıyorum gittikçe siliniyor inşallah koyulaştığınıda görürüm iğne hariç 8. Günüm oldu daha 1 hafta zamanım var.

Ya nedense bende çatlatma iğnesinden sonra sık idrara çıkıyorum iğnenin etkisi mi bilmiyorum ama bu gün 4. Gün gebeliktir demiyorum tabiki ama bı tuhafim bende ağır bı şey alında kasığıma kramp giriyor ve bazen durup dururken olduğu da oluyor özellikle doktor 36 saat sonra ilişki dedikten sonra ilişkiden sonra ayağa kalkmakta bile zorlandım karnıma hep ağrı giriyordu saat 9 10 gibi ağrı girmeye başladı muhtemelen yumurta çatladı saat 2 gibi de ilişkiden sonra bu ağrıları yaşadım umarım tutmuştur döllenme gerçekleşmiştir🤲🏻 bu arada iğne yapıldıktan sonra ovulasyon testi yaptım pik gördüm ama 36 saat sonra yaptım T çizgisi daha soluk çıktı yumurta çatladı diyebiliriz miyiz buna

Hayırlı olsun canım benim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İNŞALLAH bebişini❤️🙏bende dün değerlendirdim bugün 12 de iğne vurdum yarın 12 de değerlendirmek istiyorum 24 saat olmuyor olacak bide gece 12 gibi değerlendiririm.bi aksilik olmazsa 36 saat olacak o zaman da
Zaten anlıyorsun yumurtanın çatladığını normalden çok daha fazla ve sıvı akıntı oluşuyor.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🏻 bende 16 sında vurdum iğneyi o günden beri ne kadar su içersem içeyim idrarım koyu
Teeşkkür ederim inşallah avrdır ya burdna gördüğüm herkese dua ediyorum inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine

Selam kızlar ben bugünde test yaptım gözle zor gözükecek hayalet çizgi çıktı kan vermeye yarın sabah godicem 13. Günüm olacak yarın göğüs uçlarını pespembe oldu ve çok sızlıyor diken gibi çıktılar ortaya çamaşırda beyaz leke bırakan hafif beyaz akıntım var hakkımızda hayırlısı olsun bunlara rağmen yinede adet olacakmışım hissi var çünkü her reglden önce böyle bel ağrısı çekiyorum ve oluyorum hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin ben hepimiz için ediyorum güzel haberler alalım diye🤲🤲

Back