EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Canım selam gebelik testi yaptım bugün negatife döndü 10.gun iğne gectimi demek oluyor bu şimdi
selam negatife döndüyse etkisi geçmiştir canım inşallah birkaç gün sonra pozitife döner

Bugün 11.günüm testim yine negatif göğüslerim dünden bugüne yeni acımaya başladı

Artık gebelik testine başladım iğne etkisi geçmiş pozitif çıkarsa inşallah olumlu demek olacak pek ümidim yok ama adet olacak gibi görünüyor
Daha idrarda çıkması için çok erken. Burdayım okumuştum adete 2 gün kala silik çizgi çıkmış. Umudunuzu kaybetmeyin

Bugün 11.günüm testim yine negatif göğüslerim dünden bugüne yeni acımaya başladı
Canım birşeyi merak ettim bende 14 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 9.günüm normalde ilk zamanlar gebelik testi pozitif çıkar iğnenin etkisiyle sonra her insanda farklılık göstererek örneğin 8. Yada 9. Gün negatife döner yani artık iğne etkisi geçmiş oluyor bunu anlıyoruz ve pozitife dönmesini bekliyoruz değil mi ? Yani illa negatife dönmesi lazım mı iğnenin etkisinin geçtiğini anlamak için çok bilmiyorum da merak ettim

Canım işte o hiç belli olmaz kiminde 12. Gün bile pozitif devam ediyor iğne etkisi sonra hamileliğini öğreniyor pozif devam edebiliyor çoğu yerde bu şekilde gördüm okudum bünyeden bünyeye değişiyor yani

Kızlar merhaba ben 16 ekim pazartesi günü catlatma ignesi vuruldum karından
Doktorum 1 gun ara ile ilişki saati verdi 16 gün sonra gel dedi yani 1 kasimda doktora gitmem gerekiyordu. Benden vajinal akıntı ve kahve leke geldi adet oldum sandim ama değildim az geldi bel agrisi olunca da test yapmak istedim
16 ekim pazartesi günü iğne vuruldum
21 ekim cumartesi gecesi erken gebelik testi ve normal test yaptırdım hafif çizgi vardi 1 saat sonrada belirginlesti 2 cizgi gözüküyordu ama silikti 2 testte de
22 sinde pazar günü kan testi verdim catlatma ignesinden 7 gün geçmişti sonuç kan testi pozitif çıktı
Ve bugün doktora gittim içeri girmeden sekreter ile konuştum 16 gün sonra gel igne etkilemiştir dedi kafam çok karıştı fikriniz nedir kan testimde pozitif çıktı 7. Gün bel ağrım da var arkadaşımda Ayni iğneyi olmuştu klomende kullanmıştı benim gibi ama onun negatifti kan sonucu ve onun doktoru kanda sonuç pozitif çıkmaz iğne etkilemez diyor ne yapmam Lazım kan sonucuna bu arada ayrıntılı baktirmadim direk pozitif negatif Mi diye baktırdım oda pozitif çıktı kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz fikir

Eklentiler

• IMG-20231022-WA0011.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 40
Canım arkadaşının sanırım ne iğnesi yaptırdığı dan haberi yok yada bilgisi çatlatma iğnesi zaten HCG hormonu içeriyor yani hamilelik hormonu o yüzden belli bir zamana kadar iğne etkisi ile yalancı pozitif çıkabilir herkesin bünyesi farklı benimde 8 ve 9. Gün silik 10. ve 11.gun negatif çıktı halada ümidim var 11.gundeyim iğne etkisi geçeli 3 gün oldu mesela pozitifi görürsem artık olumlu demek olacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…