Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin daha cokmus canim yas kac peki amh baktirdin mi sen peki
25 ben dr hormona baktırmak istiyorum dedim. Birkaç ay çok stresli bir dönemdeydim adetimi etkiledi varsa bir şey önlemini baştan alayım diye benimkinde Amh yazmıyor. Yumurta sayısıyla alakalı bildiğimmkadarıyla. Bugün de gittim hatta 11.günüm çağırmıştı yumurta büyüyor dedi adet görürsen gel dedi yorum yapmadı burada mm sine sayısına kadar söyleyenleri duydum acaba 15. gün tekrar mı gitsem

İncir yememeliydin kuzum bilerek o cidden düşman tabi buna birde süreç stresimiz eklenince çıkıyor ister istemez. Sen bilirsin ama fsh için prolaktin düşürmesi için bu ay sadece testere dişli arslan pençesini kullan istersen çok kişi var kullanarak düşürmüş. Birdaha ilaç alma zaten o dostinex iğrenç etkileri var. bu arada bu ay testere dişli a. Pençesini bende içtim merak ediyorum prolaktinim kaç çıkacak tam aşılama olacakken çıkmamış olsun diye önlem amaçlı içiyorm. Zararı çok yok özelikle fsh çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
Benim de 2 kere bakıldı birinde 18 diğerinde 16 mm di ama devlet hastanesi yorum yapması maalesef Yaşın küçük eğer fsh yüksek ise erken menepoz diyolar takipte kal ve amh da baktir canim ihmal etme

Yok kullanmam gitmicem kadın doğuma 1 ay kendimi bi birakim ya bu soğan kürü nasıl amh yükseltme kuru var saracoglunun burdan bi arkadaştan tarif aldım soğan suyu ile başlayıp testere dişli içerek devam ediliyor öyle yapsam mı acaba daha incir yemem kesin stres etkiliyor Allahım yardım etsin sende bu durumdan mafur olanlardansin

Canımcım benimde 21di Öyle yüksek değil değil ama dün üç tane kuru incir gömdüm şu an gözüm korktu akşama ben de bir demleyip içeyim diyorum nasıl yaptın çayı

4 Ekim devlette randevu vardı. Özele vermiycem bi de devlet baksın diyor
Bende inanmıyorum ama doğruysa da forumlarda baktım baya kürler vitaminler kullananlar toparlamışlar. Yemek düzeni etkiliyormuş. Onu düzenleyeceğiz...

Sorunun ortaya çıkması sorunsuz bir şekilde beklemekten daha iyi.. İyi ki nedeni öğrendik artık ona göre hareket edeceğiz :) Gerçek sonuç buysa düzelir düzelmez tüp bebek yapmak en mantıklısı.. Belki görüşmelere başlarız tüp beek yoluna geçeriz.. Bakalım ne olacak..

Zeytinyağında yemiştim fazla bile yemedim ama neden yükseldi clife macun kullanmistim herşey bosa en iyisi bi an önce tüp bebek icin işlemlerimin naslamasi için dua ediyorum
Canım ben de çok az yedim geçen yumurtlama döneminde benim prolaktin 13 14 civarıydı 26yi geçmiş geçen gün yaptırdım test doktor 35e kadar normal dedi bana ama bunu düşürmek icin var mi ilaçsız bir yontem

Canımcım benimde 21di Öyle yüksek değil değil ama dün üç tane kuru incir gömdüm şu an gözüm korktu akşama ben de bir demleyip içeyim diyorum nasıl yaptın çayı
Prolaktin sorunu yoks la korkmayın ama çıkan bi hormin ise korkun kullanmayın valla 1 tane yesem bile firliyo aslında incir yemeden de fırlıyor nette bar saracoglunun aslan pençesi cayi diye kaynayan temiz suya 1 tutam aslan pençesi atiyon onun dakikaları var Yusra-61 tam bilir belki bende yapayım evde var

Demek bize yaramıyor canim ilaçsız testere dişli aslan pençesi cayi için diyolar şimdi onu araştırıyorum yapicam bende

Canım neden hâlâ başlamadı? Sıra mı var
Yok canım bu ay dahiliye hormon sonuçları yaptırdim salı günü teslim edicem bidaki regl de arayin dediler ekim reglinde yani bakalim hormonlar yüksek çıktı belki başka bişey yaparlar bi arkadaşla konuştum az önce oraya giden onun cumartesi işlemlere baslicaklarmis herseyi teslim etmis o benden 1 ay önden gidiyor

Çok teşekkür ederim Esracım seni hep topicler de görüyordum İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan anne olursun Bende bugun yapayım pko var onun için almıştım kullanayım

Çok teşekkür ederim Esracım seni hep topicler de görüyordum İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan anne olursun Bende bugun yapayım pko var onun için almıştım kullanayım
Rica ederim canim hepimizin derdi ayrı olsada ortak istegimiz çocuk benim amh düşük devlet te tüp bebek sürecine başladım ama işte süreç uzuyo inşallah hepimiz bi gün mutlu haber veririz

Canım öncelikle şunu dile getireyim ben direk prolaktin için yapmadım bu çayın hormon dengeleyici özelliği varmış ben diğer hormonlarımı dengeleyeciğini düşünerek bu tarifi yaptım. Yani prolaktinim de düzenlenecekti bu durumda.
Tarif: 1 su bardağı suyu kaynatıyorum çay demler gibi içine bir tatlı kaşığı atıyorum 5-10dk demlenmesini beklıyorum içiyorm.
Ama nette prolaktin için tarifi var yapabilirsin oraya bakarak.

A R Y A kuzum şimdi gördüm paylaşımını. Yanlış görmüyorsam 4 lü attığın fotonun en alttakinde de var aynı çizgi. Tekli olanda evet var çizgi ama baya süre sonra çıkmış düşündürücü bide ovülasyon testi benimde önceki ay adet günüm 3 gün geçince acaba diye yapmıştım bundan daha koyu çıkmıştı hamilelik olmadı ama. Sen en iyisi sabah ilk ıdrar ile tekrarla testini. Dilerim vardır bebişin gelmiştir sana. Rabbim gönlünün muradını yaşatsın İnşaAllah. Şu mübarek cuma gecesi hürmetine rabbim Sana hayırlı olan sonucu göstersin sabah İnşaAllah. Bu gece dualarımdasın kuzum. Dilerim sabah güzel haber verirsin bize.

Esracım ben bu ay o çayın etkisini gördüm inanki şuna inanıyorum çok güzel hormon dengeliyor. Ben bu çayı içtim adet bitince hala da içiyorm tutunması içinde iyiymiş. Bu ay lh testim kopkoyu çıktı önceki aylar eşit çıkar koyu da çıkardı ama bu ay ki koyuluk bambaşkaydı çok güzel yurmtlama gördüm gelişimine de etki etti. Çayı çok araştırdım kaç tane sayfa okudum zararı hiç yok olsa beni biliyorsun asla içmezdim.

Listeye beni de ekler misiniz yaş 30 deneme süresi 1 ay beklenen bat tarihi 20 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…