Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kullanmam gitmicem kadın doğuma 1 ay kendimi bi birakim ya bu soğan kürü nasıl amh yükseltme kuru var saracoglunun burdan bi arkadaştan tarif aldım soğan suyu ile başlayıp testere dişli içerek devam ediliyor öyle yapsam mı acaba daha incir yemem :KK43: kesin stres etkiliyor Allahım yardım etsin sende bu durumdan mafur olanlardansin

Ben stres yapıyorm çevremde bile etkileyen birşey olsa o beni etkiliyor. Evet o tarifle de devam etmen güzel olur. Beni dedi diyeceksin fshın azda olsa düşecek bunun etkisiyle. Hormonları dengeliyor. Birde çay ödem attırıyor gibi içtiğimden bu yana şişkinliğim yok benim bazen şişkinliğim Olurdu. 🤗Güzel şeyler olacak inanmaktan vazgeçmeyelim hiçbir zaman. 😍

Esracım ben bu ay o çayın etkisini gördüm inanki şuna inanıyorum çok güzel hormon dengeliyor. Ben bu çayı içtim adet bitince hala da içiyorm tutunması içinde iyiymiş. Bu ay lh testim kopkoyu çıktı önceki aylar eşit çıkar koyu da çıkardı ama bu ay ki koyuluk bambaşkaydı çok güzel yurmtlama gördüm gelişimine de etki etti. Çayı çok araştırdım kaç tane sayfa okudum zararı hiç yok olsa beni biliyorsun asla içmezdim. 👍
Bende başlıyorum ozaman evde var canim kullanım hatta yarın taze taze alayim 😍teşekkür ederim canim arkadasim

Bende başlıyorum ozaman evde var canim kullanım hatta yarın taze taze alayim 😍teşekkür ederim canim arkadasim

Taze alıp içmen daha iyi olur daha etkili olur canım. Ne demek güzel haberler vereceğimiz gün olur inşallah tüpe gidecekken belli mi olur :KK36: kendini özgür bırak artık olur mu olumsuz olablck herşeyden uzak kal bu biizm için bu süreçte çok önemli 💟

A R Y A A R Y A kuzum şimdi gördüm paylaşımını. Yanlış görmüyorsam 4 lü attığın fotonun en alttakinde de var aynı çizgi. Tekli olanda evet var çizgi ama baya süre sonra çıkmış düşündürücü 🤔 bide ovülasyon testi benimde önceki ay adet günüm 3 gün geçince acaba diye yapmıştım bundan daha koyu çıkmıştı hamilelik olmadı ama. Sen en iyisi sabah ilk ıdrar ile tekrarla testini. Dilerim vardır bebişin gelmiştir sana.🤲 Rabbim gönlünün muradını yaşatsın İnşaAllah. Şu mübarek cuma gecesi hürmetine rabbim Sana hayırlı olan sonucu göstersin sabah İnşaAllah. Bu gece dualarımdasın kuzum. Dilerim sabah güzel haber verirsin bize.🤲
Kuzum zaten ilk 10 dk sonrasında çıkan çizgiyi dikkate almamak gerekliymiş. Ben de ilk defa böyle görünce "acaba olabilir mi"? diye düşündüm. Ama yok sanırım, çünkü ondan sonra da bir test yaptım, çok hayalet bi çizgi çıktı. Bugün Perşembe gecesi, Rabbim hakkımızdan ne hayırlı ise onu nasip etsin. Çok teşekkür ederim sana da, birinin duasında anılmak güzel duygu. Allah razı olsun ❤️

Canım ben de testere dişli aslan pençesini kullandım, benim TSH 3.68 falandı 1.7 ye düşmüş. Diğer hormonları da düzenliyor yanlış bilmiyorsam özellikle prolaktin ve FSH da etkiliymiş.
Bir bardak suda 1 tatlı kaşığı aslanpençesini 7 dk kaynatıp, süzüp içeceksin. Ben sabah ve akşam yemeklerden 15 dk önce falan içmştim. Bazen düzensiz de içtim saate dikkat etmeden

Taze alıp içmen daha iyi olur daha etkili olur canım. Ne demek güzel haberler vereceğimiz gün olur inşallah tüpe gidecekken belli mi olur :KK36: kendini özgür bırak artık olur mu olumsuz olablck herşeyden uzak kal bu biizm için bu süreçte çok önemli 💟
Amin canim benim emeklerimizin karşılığını alalim Allah yardımcımız olsun

Canım ben de testere dişli aslan pençesini kullandım, benim TSH 3.68 falandı 1.7 ye düşmüş. Diğer hormonları da düzenliyor yanlış bilmiyorsam özellikle prolaktin ve FSH da etkiliymiş.
Bir bardak suda 1 tatlı kaşığı aslanpençesini 7 dk kaynatıp, süzüp içeceksin. Ben sabah ve akşam yemeklerden 15 dk önce falan içmştim. Bazen düzensiz de içtim saate dikkat etmeden
Pardon kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiliyor kuzum. Yanlış yazmışım Maviesra Maviesra

Bence test yapma zaten 2 gün kalmış kafanı birşeylerle meşgul et bence 😊

Bende kendimi dinliyorum resmen 6 gün var regl tarihime akıntım var 2 gündürde kasıklarıma hafif hafif ağrı giriyor aynı şekilde akıntım var dünde hafif bir midem bulandı hiç ihtimal vermediğim için hamileliğe kesin psikolojk diyorum 😅
Zaten kafamı dağıtmak için bütün gün evde dolandım durdum iş çıkarttım başıma ama yine belirtiler beni düşünmeye sevk ediyor 🤯😬

Pardon kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiliyor kuzum. Yanlış yazmışım Maviesra Maviesra
Saol canim bende kullanım bi ara hayıt kullandım fsh 5 çıkmıştı demekki bunları dikkatli kullanırsak ise yarıyor be düzensiz kullandim ama şimdi sogan kürü ve aslan pençesine başlıcam inşallah hormonlarım düzelir bari yarın test yap ve kan ver senden güzel haberler gelicek inanıyorum 😍

Kızlar merhaba adetimin 8. Günü bugün. Femaraya 3. Günü başlamıştım. Doktor kontrolüm vardı öğlen. Ultrosonda sağda 14,5 yumurta büyümüş. Bu tarih için iyi bir büyüklük mü? Cumartesi sabah randevu verdi tekrar çatlatma iğnesini yaparız dedi. Büyür mü ki o güne kadar?
Kardesimin 15 cm di sadece bı tane yumurtası vardı ikiz kaldı nasip işi bunlar doktor arkadan gelen bı yumurta daha vardır demiş yani nasip işi bunlar canım

Zaten kafamı dağıtmak için bütün gün evde dolandım durdum iş çıkarttım başıma ama yine belirtiler beni düşünmeye sevk ediyor 🤯😬
Al bendende o kadar resmen gün sayıyorum şuanda da garip bi mide bulantısı başladı uyuyamadım kendme diyorum sacmalama psikolojik umutlanmak istemiyorum çünkü 😃 tertemiz delirdik sanırım 🥳😅

İnşallah güzel haberler verirsn 2 gün sonra bize 🤩

Kuzum bi test daha yaptım, 2 saat sıvı almadan. ilk 10 dk içinde çıkmadı yine. Sonradan çok silik çıktı, sanırım yok. 😔
2 saat az bir süre canım eğer yeni bir gebelik varsa, daha önce hiçbişi görmediğin için ikisinde de bekledikçe silik çizgi çıkması bence bir şeyler olduğunu gösteriyor gibi. Yarın sabah gözüm burada olacak, güzel haberler bekliyorum senden ☺️

Kızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştim 🤷❤️ @Sasa234 @larissa123 @zahrada Selizay Selizay Maviesra Maviesra @Dogayikoru ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Testin üzerinde yazan süreden sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyor. Benimde ilk 10 dk çıkmayıp sonrasında bildiğin kırmızı net göremem çiZgiler çıkmıştı başka markalarda ama sonradan olduğu için kurumaymış gebelik yoktu. Umarım sizde vardır 🙏

Kızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum 😔

Eklentiler

• IMG_20211001_074708.jpg
    IMG_20211001_074708.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 114
X