Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben stres yapıyorm çevremde bile etkileyen birşey olsa o beni etkiliyor. Evet o tarifle de devam etmen güzel olur. Beni dedi diyeceksin fshın azda olsa düşecek bunun etkisiyle. Hormonları dengeliyor. Birde çay ödem attırıyor gibi içtiğimden bu yana şişkinliğim yok benim bazen şişkinliğim Olurdu. Güzel şeyler olacak inanmaktan vazgeçmeyelim hiçbir zaman.

Bende başlıyorum ozaman evde var canim kullanım hatta yarın taze taze alayim teşekkür ederim canim arkadasim

Bende başlıyorum ozaman evde var canim kullanım hatta yarın taze taze alayim teşekkür ederim canim arkadasim

Taze alıp içmen daha iyi olur daha etkili olur canım. Ne demek güzel haberler vereceğimiz gün olur inşallah tüpe gidecekken belli mi olur kendini özgür bırak artık olur mu olumsuz olablck herşeyden uzak kal bu biizm için bu süreçte çok önemli

Kuzum zaten ilk 10 dk sonrasında çıkan çizgiyi dikkate almamak gerekliymiş. Ben de ilk defa böyle görünce "acaba olabilir mi"? diye düşündüm. Ama yok sanırım, çünkü ondan sonra da bir test yaptım, çok hayalet bi çizgi çıktı. Bugün Perşembe gecesi, Rabbim hakkımızdan ne hayırlı ise onu nasip etsin. Çok teşekkür ederim sana da, birinin duasında anılmak güzel duygu. Allah razı olsun

Canım ben de testere dişli aslan pençesini kullandım, benim TSH 3.68 falandı 1.7 ye düşmüş. Diğer hormonları da düzenliyor yanlış bilmiyorsam özellikle prolaktin ve FSH da etkiliymiş.
Bir bardak suda 1 tatlı kaşığı aslanpençesini 7 dk kaynatıp, süzüp içeceksin. Ben sabah ve akşam yemeklerden 15 dk önce falan içmştim. Bazen düzensiz de içtim saate dikkat etmeden

Amin canim benim emeklerimizin karşılığını alalim Allah yardımcımız olsun

Pardon kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiliyor kuzum. Yanlış yazmışım Maviesra

Zaten kafamı dağıtmak için bütün gün evde dolandım durdum iş çıkarttım başıma ama yine belirtiler beni düşünmeye sevk ediyor

Pardon kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içiliyor kuzum. Yanlış yazmışım Maviesra
Saol canim bende kullanım bi ara hayıt kullandım fsh 5 çıkmıştı demekki bunları dikkatli kullanırsak ise yarıyor be düzensiz kullandim ama şimdi sogan kürü ve aslan pençesine başlıcam inşallah hormonlarım düzelir bari yarın test yap ve kan ver senden güzel haberler gelicek inanıyorum

Kardesimin 15 cm di sadece bı tane yumurtası vardı ikiz kaldı nasip işi bunlar doktor arkadan gelen bı yumurta daha vardır demiş yani nasip işi bunlar canım

Zaten kafamı dağıtmak için bütün gün evde dolandım durdum iş çıkarttım başıma ama yine belirtiler beni düşünmeye sevk ediyor
Al bendende o kadar resmen gün sayıyorum şuanda da garip bi mide bulantısı başladı uyuyamadım kendme diyorum sacmalama psikolojik umutlanmak istemiyorum çünkü tertemiz delirdik sanırım

İnşallah güzel haberler verirsn 2 gün sonra bize

Kuzum bi test daha yaptım, 2 saat sıvı almadan. ilk 10 dk içinde çıkmadı yine. Sonradan çok silik çıktı, sanırım yok.
2 saat az bir süre canım eğer yeni bir gebelik varsa, daha önce hiçbişi görmediğin için ikisinde de bekledikçe silik çizgi çıkması bence bir şeyler olduğunu gösteriyor gibi. Yarın sabah gözüm burada olacak, güzel haberler bekliyorum senden

Testin üzerinde yazan süreden sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyor. Benimde ilk 10 dk çıkmayıp sonrasında bildiğin kırmızı net göremem çiZgiler çıkmıştı başka markalarda ama sonradan olduğu için kurumaymış gebelik yoktu. Umarım sizde vardır

Kızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20211001_074708.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…