Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç günlük perhizle vermiştiniz. Üzüldüm açıkçası inşlh tekrarlayınca böyle çıkmaz. Doktor ne önerdi acaba?
Doktora yarın ya da öbür gün randevu alacak.. Çok daha iyi bi doktor ayarlayacağız. Önceki doktor muayne bile etmemişti. Stres yapmayın 1 sene dolduktan sonra gelin demişti.. Biz doktordan bağımsız test yaptık

Kuzum hiç bir bilgim yok ama üzülme. Burada kürlerle, takviyelerle değerleri iyileştiren çok kişi var. İyi bir doktor bul öncelikle, testi tekrarlayın. İnşallah çabucak herşey yoluna girer ve pozitifleri görürüz

Bilmiyorum.. Eşim çok kötü olmuş. Sonuçları hiç böyle beklemiyorduk. Şuan kendini suçladığı için sorgulayamadım. Buluruz yolunu merak etme dedim. İşten geldiğinde konuşacağız..

Amin inş.. Bakalım daha araştırmadım. Anadolu yakasında iyi bir ürolog doktor bilen varsa yazabilir mi?

biliyorum sağlık problemim yok :)anlatılan gibi günde 10 incir değil ,bir iki incir yeyip vücuduma destek olmak amacım:)teşekkürler ilginize
Valla canım değerine baktırmadan tüketme benim iki katına çıkardı ki ara ara yediğim halde sadece yumurtlama döneminde tükettim parçalayıp zeytinyağında bekletmistim toplasan 5 6 tüm incir etmemiştir yediğim ve gebelik olması tabi nasıl olsun belki o donem daha yüksekti de su an düşmüş hali belki

Biz devlet hastanesine gittik ürolojiye eşim için bi sorun var mıdır diye bizi özele yönlendirdi sizi de mi özele gonderdiler acaba
Biz özele gitmiştik canım..Kendim kadın doğuma gitmiştim eşimi görmek istediğini söyledi..Özel bir Tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı..Devlette varmı bilmiyorum

Bizde dun hiç beklemiyorduk morfoloji 2 hareket hali yuzde 18..Yuzde 50 olması için ilac verdi 3 ay denicez eğer 3 ayda kendiliğinden gebelik olmazsa aşılama dedi ben hala soktayim...Keciboynuzu pekmezi içir sabag akşam aç karnina Yediklerine dikkat etsin, egzersiz yapsın, sigara alkol uzak dursun biz öyle yapicaz

İyi yapmışsınız bağımsız olarak hareket ederek onlara kalsa zaten herşey normal. Ama tekrarlamak daha mantıklı. Birde kaç günlük perhizle gitmiştiniz? Verdiğiniz hastane devlet miydi?

Ayy bizimde benzer ya bazı doktorları Allaha havale ediyorum..

Bu işte bir yanlışlık olmasın çünkü bizde daha yeni test verdik eşime bize Kaç günlük perhiz sormadılar 3 günlüktü oraya üç yazmışlar. Aklıma testinizin karışmış olabileceği ihtimali gelmiyor değil. Mümkün değil 3 günlük gidip 5 yazılması.

Canım yaptırdığınız yer ile iletişime geçip durumu açıklayın bence. Bir yanlışlık olabilir

Canım ben gördüm silik çizgi var ay yarın hemen git vala benim günlerce kalsada tek çizgi duruyo

Kuzu testi tekrar edin eğer öyle ise keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu suyu içir eşine ama ilk testi tekrarla zaten vitamin vs takviyeler verirler inşallah test yanlistir

Kuzum bi test daha yaptım, 2 saat sıvı almadan. ilk 10 dk içinde çıkmadı yine. Sonradan çok silik çıktı, sanırım yok.
Benle senin deneme sürelerin hemen hemen aynı canim ben bu zamana kadar silik dahi çizgi görmedim günlerce beklesin geme tek çizgi o yüzden yarın bi kan ver emin ol sanki güzel şeyler olacak hissi var umarım yanılmıyoruzdur bu arada benim hormon testi çıktı prolaktin 50 olmus inciri kestim anında

Canımm doktor randevum vardı bildirimini şimdi gördüm ay inanılmaz geç döllenme mi oldu acaba? Yarın sabah hemen tekrarlasan testiii ayyy

Biz özele gitmiştik canım..Kendim kadın doğuma gitmiştim eşimi görmek istediğini söyledi..Özel bir Tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı..Devlette varmı bilmiyorum
Ben kendimde devlete gittim esimde develette urolojiye gitti özele gidin dediler de bilmiyoruz nasıl olacak süreç nasıl isliyecek diye sormadık da

Ben kendimde devlete gittim esimde develette urolojiye gitti özele gidin dediler de bilmiyoruz nasıl olacak süreç nasıl isliyecek diye sormadık da
En son birlikteliğin uzerinden 3 ya da 5 gün geçmesi gerek..Doktor istediği tahlili yazmıştır, genelde tüp bebek merkezleri yapıyor..bizim 2 saat sonra sonuç çıkmıştı..Sonuç çıkınca doktorunuza götürün o gerekeni söyler..inşallah bisey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…