- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #1.681
İlk 5- 10 dakikada ne çıktıysa onu yorumlayacaksın kuzum 10 dakika sonra çıkan sonuç yanlışmış. Doktoruma sormuştumKızlar ben şuan çok şaşkın ve karışığım. Biliyorsunuz adetim 6 gün gecikti ve ben testler negatif çıktığı için bionteche bağladım hep. Bugün de son kez test yapıp, yarın doktora gideyim söktürücü versin düşüncesindeydim. İlk 10 dakikada çıkmadı, masanın üzerine bırakmıştım. Geldiğimde bu şekilde gördüm. Bakın daha önce yaptığım testleri de atmamıştım, hepsi aynı marka test. Hiçbirinde bu çizgi yok, sizce bi anlamı var mıdır çıkan çizginin ayy çok değişik oldum. Öncekileri de ekledim, 9 aydır hiç böyle bir çizgi görmemiştimMaviSasa234 L Larissa @zahrada @Selizay Maviesra @Dogayikoru ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Eşim direk aramış 5 günlük perhiz yazıyor yanlışlık olabilir mi diye..Ama öyle bir karışıklık olması münkün dediği deyip kapatmışlar.. Doktor da 2-3 günlük perhiz yapsın sonra bizde perhiz yaptıracağız süresi uzamasın dedi. Acaba sonuçlara göre kafalarına göre mi yazıyorlar.Canım yaptırdığınız yer ile iletişime geçip durumu açıklayın bence. Bir yanlışlık olabilir
Yemek düzeni oturtacağız artık. Dışardan yemiyorduk ama artık hiç yemeyeceğiz. Bazı kürler varmış. Ben hemen başlatacağım. Doktor bulup tekrarlayana kadar zaman kaybetmemek gerek..Bizde dun hiç beklemiyorduk morfoloji 2 hareket hali yuzde 18..Yuzde 50 olması için ilac verdi 3 ay denicez eğer 3 ayda kendiliğinden gebelik olmazsa aşılama dedi ben hala soktayim...Keciboynuzu pekmezi içir sabag akşam aç karninaYediklerine dikkat etsin, egzersiz yapsın, sigara alkol uzak dursun biz öyle yapicaz
Bizde dünden beri başladık ilacî gelmedi henuz onu bekliyoruz bakalim nolucakYemek düzeni oturtacağız artık. Dışardan yemiyorduk ama artık hiç yemeyeceğiz. Bazı kürler varmış. Ben hemen başlatacağım. Doktor bulup tekrarlayana kadar zaman kaybetmemek gerek..
Ya ben de hiç bu şekilde görmemiştim, sabah bi test vericem inşallah. İnciri nasıl kullandın? Ne zaman başladın, ne kadar yedin, nasıl tükettin vs?Benle senin deneme sürelerin hemen hemen aynı canim ben bu zamana kadar silik dahi çizgi görmedim günlerce beklesin geme tek çizgi o yüzden yarın bi kan ver emin ol sanki güzel şeyler olacak hissi var umarım yanılmıyoruzdur bu arada benim hormon testi çıktı prolaktin 50 olmus inciri kestim anında
Yok canım normal ağrılarin çatlama olup olmayacağını takip et..Insallah tutarKızlar ya bnm testim dun de bugün de pik di dun bise yoktu ama şuan acayip Kasık ağrısı çekiyorum normal yumurtlama anında böyle agri olur mu kiste mi dönüyor bu arkadaş bilemedim dun ilişki olmadi ınsallah bu akşam olacak
Farklı bir yerde yaptırın bir de canım, ücreti ne kadardı?Eşim direk aramış 5 günlük perhiz yazıyor yanlışlık olabilir mi diye..Ama öyle bir karışıklık olması münkün dediği deyip kapatmışlar.. Doktor da 2-3 günlük perhiz yapsın sonra bizde perhiz yaptıracağız süresi uzamasın dedi. Acaba sonuçlara göre kafalarına göre mi yazıyorlar.
Insallah canım saolasinYok canım normal ağrılarin çatlama olup olmayacağını takip et..Insallah tutar
Ayyy şimdi gördümmm şaka gibiHanımlar eşimin sperm test sonucu çıktı. İleri hareket 0, morfoloji 0 çıktı… Ne yapmamız lazım fikriniz var mı? Bana bi yol söyleyin.. Şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz testi tekrarlatacağız… Beynim durdu hiç beklemiyordum
Eşim direk aramış 5 günlük perhiz yazıyor yanlışlık olabilir mi diye..Ama öyle bir karışıklık olması münkün dediği deyip kapatmışlar.. Doktor da 2-3 günlük perhiz yapsın sonra bizde perhiz yaptıracağız süresi uzamasın dedi. Acaba sonuçlara göre kafalarına göre mi yazıyorlar.
Medicana kadın doktoru söylediği için gittik.. Tüp bebek merkezi güzel ona gidin dedi. 350 lira verdik..Farklı bir yerde yaptırın bir de canım, ücreti ne kadardı?
Vala değişen bise yok canim fsh 21 lh 8 prolaktin 50 olmus aile hekimiydi ilaç falan yazdirmadim kendi kendine duser dusmezse ekimin ay sonu tup bebek merkezi bizi ara demisti bakalim usandim iyice vitamin o bu hersey i bırakıcam kendi halineMaviesra sonuçların nasıl çıktı canım merak ettim?
Zeytinyağında yemiştim fazla bile yemedim ama neden yükseldi clife macun kullanmistim herşey bosa en iyisi bi an önce tüp bebek icin işlemlerimin naslamasi için dua ediyorumYa ben de hiç bu şekilde görmemiştim, sabah bi test vericem inşallah. İnciri nasıl kullandın? Ne zaman başladın, ne kadar yedin, nasıl tükettin vs?
Canım moralinizi bozmayın tedaviyle düzelir inşaAllah. Anadolu yakasında sormuşsun ama benim önereceğim yer avrupa yakasında fındıkzade tarafında anatomi laboratuvarı var benim eşim orda vermişti 2-3 saat sonuçlar çıkıyo. Eşiminde değerleri düşüktü morfoloji %1 çıkmıştı ileri hareketlilik %25 canlı sperm 15milyondu. Daha sonra Cem çevik adındaki bi doktora gitti çok güzel ilgilendi, varikosel başlangıcı var dedi bi tane ilaç verdi 3 ay kullanın tekrar test yapıcaz moralinizi bozmayın dedi. 15 aydır da deniyoduk hiç sonuç alamamıştık zaten. 3 ay sonra eşim tekrar test verdi ve bütün değerleri 2 kat yükselmişt morfoloji %4 ileri hareketlilik %55 ve canlı sperm sayısıda 55milyon olmuştu ve bu sonuçtan 3 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim ama maalesef kimyasalla sonuçlandı. Ayrıca ilaç haricinde aktarcıdan da bi takviye almıştık onuda hergün kullandı çok şükür iyi bi sonuç almıştık. O yüzden ümitsizliğe kapılmayın canım tekrardan bi test yaptırın bakalım yine aynı sonuç mı çıkıcak inşaAllahh bi yanlışlık olmuşturda güzel bi sonuç alırsınızAmin inş.. Bakalım daha araştırmadım. Anadolu yakasında iyi bir ürolog doktor bilen varsa yazabilir mi?
Aslanpençesi çayı iç canım benimkini düşürdü 1 haftadaBenle senin deneme sürelerin hemen hemen aynı canim ben bu zamana kadar silik dahi çizgi görmedim günlerce beklesin geme tek çizgi o yüzden yarın bi kan ver emin ol sanki güzel şeyler olacak hissi var umarım yanılmıyoruzdur bu arada benim hormon testi çıktı prolaktin 50 olmus inciri kestim anında
Kürlerden korkar oldum ama aslan pençesi masum bi çay heralde tup bebek icin basvurdum ama değerler kötüAslanpençesi çayı iç canım benimkini düşürdü 1 haftada
43tü benim öylesine hormon yaptırdım yeni düşünmeye başladığım için dr yorum yapmadı bir dahaki geldiğine hatırlat ilaç vereyim düşmezse dedi. Çok araştırdım ibrahim saraçoğlu bangır bangır aslanpençesi diyorsa vardır bir bildiği diye sabah akşam içtim 13e düşürdü. İstersen dinle çok güzel şeyler anlatıyor bitki ile ilgili. Rabbim şifa versin bence bir deneKürlerden korkar oldum ama aslan pençesi masum bi çay heralde tup bebek icin basvurdum ama değerler kötü
Senin daha cokmus canim yas kac peki amh baktirdin mi sen peki43tü benim öylesine hormon yaptırdım yeni düşünmeye başladığım için dr yorum yapmadı bir dahaki geldiğine hatırlat ilaç vereyim düşmezse dedi. Çok araştırdım ibrahim saraçoğlu bangır bangır aslanpençesi diyorsa vardır bir bildiği diye sabah akşam içtim 13e düşürdü. İstersen dinle çok güzel şeyler anlatıyor bitki ile ilgili. Rabbim şifa versin bence bir dene