Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
takviye ile artıyor çok sıkıntı değil diyordu doktorlar ama kimisine de doğal yolla olmaz demişler bakacağım artık yıl sonuna kadar doğal yolla denerim ben olursa yazacağım buraya...
Ay inşallah olur ya hız problem yani en az yüzde 40 olması lazımmış yumurtaya gitsin ya bizim yumurtalardan kaynaklı yada hareketsizlikten olmuyır

Bu ay çatlatma iğnesi oldum bugun 14.gün. Adet olacak gibi göğüslerim hassas birde kaç gündür kasıklarda sızı var bilmiyorum yaa hayal kırıklığı vs çok korkuyorum
Kuzum çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapmaya devam ettin mi? Kaç gün koyuydu

Peki sizde bir sorun varmı sadece hız problemimi
sadece hız problemi bende her şey normalmiş pco falan yok hormonlarım da iyi ama hız probleminden kaynaklı olduğunu düşündüğümüz gebeliğim hiiiiiç oluşmadı....

Kızlaaar nabersinizzz bikaç gündür giremedim yoğunluktan buralara çoook mesaj birikmiş gebe haberleri var mı son bi haftada hadi biraz keyifleneyimmm ben kasıma transfer oldum bi de çakşırı toz olarak kullanan oldu mu aranızda bugün aktarımda gördüm reglim de dün bitti alıp kullansam mı dedim nası kullansam suyu kadar etkili olur mu bilemedimmmm

Ay inşallah olur ya hız problem yani en az yüzde 40 olması lazımmış yumurtaya gitsin ya bizim yumurtalardan kaynaklı yada hareketsizlikten olmuyır
%32 bile yeterli de anomali yoksa hızı sorun etmiyorlar bizimkinin yüzücü spermleri yok galiba o yüzden oluşmadığını düşünüyorum bir de çok kafama takıyordum ondan da olmadı galiba

Senin artık kesinleşti, hayırlı olsun canım bize de dua et. Benim bugün 5 gün oldu iğne olalı, sen iğneden sonra ovulasyon yapmış mıydın kaç gün pik çıkmıştı
Canım çok teşekkür ederim benim bir kaybım olduğu için sağlıklı artış olacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı o kadar çok kaygılarım var ki..tertemiz sevinemedim bile. Çok şükür Allah’ıma tabiki nasip olması bile ne kadar kıymetli o kadar iyi biliyorum ki. Dualarım isteyen herkese ve sağlıklı bir gebelik nasip olması dileğiyle

Yok canım iğneden dolayı ovü testleri zaten doğru sonuç vermiyor yapmadım ben. Bekleyip 13. Gün direkt hcg yaptım. Aslında niyetim 14. Gün yapmaktı ama dayanamadım. Biraz muallakta kaldı ama 13. Gün 24 çıktı beta doktorum bugüne bu kadar beta iğneden kalmaz hamilesin diyince biraz ümitlendim ben de..

Bende aynı şekilde. Erken gebelik yaptım negatifi gördüm moraller sıfır

Kızlar erken gebelik testi silik bir çizgi var mı yok mu emin olamıyorum Eki Görüntüle 2935586
Hayirli olsun canim cizgi görünüyor sağlıkla ilerlesin insallah
Şimdi kan versem mi acaba yada akşam mı gitsem kana emin olamadım sabah verecektim test alırken geç çıkıyor sağlık ocağında diye vermedim
Kani günün geçtikten sonra ver daha çok yeni gibi duruyor zaten iki günde bir kan isteyecek değer nasil diyr
Yaptım canım kan da verdim az önce bakalım bekliyorum
Ahhh çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin insallah bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…