- 3 Şubat 2021
- 617
- 653
- 32
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.701
İlk başta baktım yok gibiydi iki üç dakika sonra ufacık bir siliklik ağlicam şimdi yaavallahi var gibi görüyorum ben standart seyi söylicem adeti bekleyin :)
Bence verilebilir. Ben çizgiyi gayet net görüyorum.Şimdi kan versem mi acaba yada akşam mı gitsem kana emin olamadım sabah verecektim test alırken geç çıkıyor sağlık ocağında diye vermedim
kızım bekle iste biraz dahaİlk başta baktım yok gibiydi iki üç dakika sonra ufacık bir siliklik ağlicam şimdi yaa
Bu ay çatlatma iğnesi oldum bugun 14.gün. Adet olacak gibi göğüslerim hassas birde kaç gündür kasıklarda sızı var bilmiyorum yaa hayal kırıklığı vs çok korkuyorumBence verilebilir. Ben çizgiyi gayet net görüyorum.
Belirtileriniz neler peki
İnşallah olumludurBu ay çatlatma iğnesi oldum bugun 14.gün. Adet olacak gibi göğüslerim hassas birde kaç gündür kasıklarda sızı var bilmiyorum yaa hayal kırıklığı vs çok korkuyorum
Canım tüp bebek mi planlıyorsun ? Ne oldu acaba takip edemedim benİnşallah aşılama tutar da ilk bebek haberini senden alırız kuzum
Peki sizde bir sorun varmı sadece hız problemimibiz önce doktorun takviyelerini kullandık sonra böyle bitkisel şeyleri kullanıyorum çakşırı denemedim ya hormonları değiştiriyormuş sizde sıkıntı oldu mu? bende çarşamba muayeneye gidiyorum...
Ay inşallah olur ya hız problem yani en az yüzde 40 olması lazımmış yumurtaya gitsin ya bizim yumurtalardan kaynaklı yada hareketsizlikten olmuyırtakviye ile artıyor çok sıkıntı değil diyordu doktorlar ama kimisine de doğal yolla olmaz demişler bakacağım artık yıl sonuna kadar doğal yolla denerim ben olursa yazacağım buraya...
Kuzum çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapmaya devam ettin mi? Kaç gün koyuyduBu ay çatlatma iğnesi oldum bugun 14.gün. Adet olacak gibi göğüslerim hassas birde kaç gündür kasıklarda sızı var bilmiyorum yaa hayal kırıklığı vs çok korkuyorum
Değerleri ekliyorum canım böyle anlayan olursa baksınne ilaç verdi doktor . ve ne zaman başladı sadece hareket sorunu mu var morfoloji sayı iyi mi
sadece hız problemi bende her şey normalmiş pco falan yok hormonlarım da iyi ama hız probleminden kaynaklı olduğunu düşündüğümüz gebeliğim hiiiiiç oluşmadı....Peki sizde bir sorun varmı sadece hız problemimi
Yaptım canım kan da verdim az önce bakalım bekliyorum
Senin artık kesinleşti, hayırlı olsun canımYaptım canım kan da verdim az önce bakalım bekliyorum
%32 bile yeterli de anomali yoksa hızı sorun etmiyorlar bizimkinin yüzücü spermleri yok galiba o yüzden oluşmadığını düşünüyorum bir de çok kafama takıyordum ondan da olmadı galibaAy inşallah olur ya hız problem yani en az yüzde 40 olması lazımmış yumurtaya gitsin ya bizim yumurtalardan kaynaklı yada hareketsizlikten olmuyır
Canım çok teşekkür ederim benim bir kaybım olduğu için sağlıklı artış olacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı o kadar çok kaygılarım var ki..tertemiz sevinemedim bile. Çok şükür Allah’ıma tabiki nasip olması bile ne kadar kıymetli o kadar iyi biliyorum ki. Dualarım isteyen herkese ve sağlıklı bir gebelik nasip olması dileğiyleSenin artık kesinleşti, hayırlı olsun canımbize de dua et. Benim bugün 5 gün oldu iğne olalı, sen iğneden sonra ovulasyon yapmış mıydın kaç gün pik çıkmıştı
Hayırlı olsun canım gözün aydın. senide aramızdan uğurladık desene. neler yaptın kısaca anlatır mısınız biizde aydınlanalım ovulasyon takip ettin mi falanYaptım canım kan da verdim az önce bakalım bekliyorum
Evet canım var gözüküyo hayırlısı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsinKızlar erken gebelik testi silik bir çizgi var mı yok mu emin olamıyorumEki Görüntüle 2935586
Bende aynı şekilde. Erken gebelik yaptım negatifi gördüm moraller sıfır
Hayirli olsun canim cizgi görünüyor sağlıkla ilerlesin insallahKızlar erken gebelik testi silik bir çizgi var mı yok mu emin olamıyorumEki Görüntüle 2935586
Kani günün geçtikten sonra ver daha çok yeni gibi duruyor zaten iki günde bir kan isteyecek değer nasil diyrŞimdi kan versem mi acaba yada akşam mı gitsem kana emin olamadım sabah verecektim test alırken geç çıkıyor sağlık ocağında diye vermedim
Ahhh çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin insallah bize de dua etYaptım canım kan da verdim az önce bakalım bekliyorum