- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.721
Anammm ne zaman yaptın kuzumBende aynı şekilde. Erken gebelik yaptım negatifi gördüm moraller sıfır
ne iğnesi oldun canım klomen mi kullandın sende bana da klomen yazdı bitince gel dediSenin artık kesinleşti, hayırlı olsun canımbize de dua et. Benim bugün 5 gün oldu iğne olalı, sen iğneden sonra ovulasyon yapmış mıydın kaç gün pik çıkmıştı
inşallah güzel sonuçlar alırsın ilaç iğne kullandın mı acabaYaptım canım kan da verdim az önce bakalım bekliyorum
Evet canım tüp bebek aşamasına geldik sonunda 2 seneye yaklaşınca artık daha fazla beklemek istemedikCanım tüp bebek mi planlıyorsun ? Ne oldu acaba takip edemedim ben
Gittim aldım geldim 3-4 tane. Bugün yaptım negatifti.Anammm ne zaman yaptın kuzum
Tekrar test yapsana bakalım bi belki bebiş vardırKızlar benm yardımınıza ihtiyacım var
Bat günüm 16 siydi 16 sında kahverengi lekelemem oldu adet olacağım diye 3 gündür bekliyorm ama hala gelen giden yok adete 2 gün kalada test yapmistm bisey çıkmamıştıne yapacagimi bilmiyorm şuan
Erken gebelik mi aldin umudunu yitirme daha varGittim aldım geldim 3-4 tane. Bugün yaptım negatifti.
Ama 3 gündür boylr nasıl diyim parmak ucu kadar geliyor olabilir miTekrar test yapsana bakalım bi belki bebiş vardır
önemli olan AMHKızlar bakabilirmisiniz değerlerim normal mi
ya benim bat 20 ekim , şuan hafif kasık ağrım var. dün aksam inanılmaz bir baş ağrısı felaket ötesi. bugün de sabahtan beri midem böyle bayılıyor gibi. ama göğüslerimde falan bişey yok. sadece midem böyle bayılıyor gibi oluyor öğürme falan da yok.acaba hamile miyimÇok yüksek değil sınırda 23.3müş seninki 25 çıkmış normal değer aralıklarına göre ama doktor daha iyi bilir normal dediyse normaldir :)
Teşekkürler canım darısı size olsun inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın. senide aramızdan uğurladık desene. neler yaptın kısaca anlatır mısınız biizde aydınlanalım ovulasyon takip ettin mi falan
Şimdi kan sonucum da çıktı kızlar cumartesi 24,18 çıkmıştı bugün 70,50 çıktı çok şükürinşallah güzel sonuçlar alırsın ilaç iğne kullandın mı acaba
Moralini bozmak istemem ama bende de birçok belirti vardı kasik ağrım.dis ağrısı,mide yanması, sırt ağrısı, göğüs ucuna dokunamiyordum bile ama maalesef olmadıya benim bat 20 ekim , şuan hafif kasık ağrım var. dün aksam inanılmaz bir baş ağrısı felaket ötesi. bugün de sabahtan beri midem böyle bayılıyor gibi. ama göğüslerimde falan bişey yok. sadece midem böyle bayılıyor gibi oluyor öğürme falan da yok.acaba hamile miyim
Yaaaa süper sonuç maşallahTeşekkürler canım darısı size olsun inşallahcanım düşük sonrası 3. Denememdi bu benim ovülasyonla takip ettim olmadı o yüzden bu ay doktorumdan yumurta takibi istedim. İlk kez femara+ovitrelle başladık ben onun faydası olduğunu düşünüyorum. Yaşım 31 o yüzden çok kaybedecek vaktim yoktu açıkçası ilaç desteği almak istedim bir an önce.
Şimdi kan sonucum da çıktı kızlar cumartesi 24,18 çıkmıştı bugün 70,50 çıktı çok şükürdoktorum muayene de etti rahim kalınlığı çok güzel dedi haftaya da inşallah kese görmeye çağırdı.
Evet canımm erken gebeliktiErken gebelik mi aldin umudunu yitirme daha var
asla bozulmuyor moralim hatta hosuma bile gidiyor doğruları duyunca. ben de göğüste falan hıcbıse yok sadece mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısıMoralini bozmak istemem ama bende de birçok belirti vardı kasik ağrım.dis ağrısı,mide yanması, sırt ağrısı, göğüs ucuna dokunamiyordum bile ama maalesef olmadı
Anladım hayirlisi olsun insallah tez vakitte guzel haberler alirsınMaalesef çok normal diyorlar. Tabi ben peşini bırakmadım ve gereken testleri yaptırdım. Pıhtılaşma testi, hormon testleri, ayrıca da eşim ve bana genetik testler. Onlar da normal.
Bünyemin bebeği yabancı madde olarak görüp attığından şüpheleniyorum. Onun için de bağışıklık testi mi ne varmış.
Bir kez daha olursa onu da yaptıracağım. 11 ay içinde ikisini de kaybettim. Hamile kalmakta sıkıntı yok ama devam etmiyor
Ne kadar sürede 25 oldu benimki de 18takviye ilaçlarla düzelir düzenli kullansın eşiniz doktorun verdiklerini benim eşimin ilk testinde ileri hareket 1 çıkmıştı .şimdi 25
İLK 1 Dİ İLAÇ PEK FAYDA ETMEDİ 7 YE KADAR ÇIKTI SONRA BİZ İLACI DEĞİŞTİRDİK 2 AY SONRA 7 DEN 25 OLDU . SİZİN TOPLAM HAREKET Mİ 18 YOKSA İLERİ HIZLI HAREKET MİNe kadar sürede 25 oldu benimki de 18