Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benm yardımınıza ihtiyacım var
Bat günüm 16 siydi 16 sında kahverengi lekelemem oldu adet olacağım diye 3 gündür bekliyorm ama hala gelen giden yok adete 2 gün kalada test yapmistm bisey çıkmamıştı ne yapacagimi bilmiyorm şuan

Tekrar test yapsana bakalım bi belki bebiş vardır

Çok yüksek değil sınırda 23.3müş seninki 25 çıkmış normal değer aralıklarına göre ama doktor daha iyi bilir normal dediyse normaldir :)
ya benim bat 20 ekim , şuan hafif kasık ağrım var. dün aksam inanılmaz bir baş ağrısı felaket ötesi. bugün de sabahtan beri midem böyle bayılıyor gibi. ama göğüslerimde falan bişey yok. sadece midem böyle bayılıyor gibi oluyor öğürme falan da yok.acaba hamile miyim

Hayırlı olsun canım gözün aydın. senide aramızdan uğurladık desene. neler yaptın kısaca anlatır mısınız biizde aydınlanalım ovulasyon takip ettin mi falan
Teşekkürler canım darısı size olsun inşallah canım düşük sonrası 3. Denememdi bu benim ovülasyonla takip ettim olmadı o yüzden bu ay doktorumdan yumurta takibi istedim. İlk kez femara+ovitrelle başladık ben onun faydası olduğunu düşünüyorum. Yaşım 31 o yüzden çok kaybedecek vaktim yoktu açıkçası ilaç desteği almak istedim bir an önce.
inşallah güzel sonuçlar alırsın ilaç iğne kullandın mı acaba
Şimdi kan sonucum da çıktı kızlar cumartesi 24,18 çıkmıştı bugün 70,50 çıktı çok şükür doktorum muayene de etti rahim kalınlığı çok güzel dedi haftaya da inşallah kese görmeye çağırdı.

Moralini bozmak istemem ama bende de birçok belirti vardı kasik ağrım.dis ağrısı,mide yanması, sırt ağrısı, göğüs ucuna dokunamiyordum bile ama maalesef olmadı

Yaaaa süper sonuç maşallah

Moralini bozmak istemem ama bende de birçok belirti vardı kasik ağrım.dis ağrısı,mide yanması, sırt ağrısı, göğüs ucuna dokunamiyordum bile ama maalesef olmadı
asla bozulmuyor moralim hatta hosuma bile gidiyor doğruları duyunca. ben de göğüste falan hıcbıse yok sadece mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı

Anladım hayirlisi olsun insallah tez vakitte guzel haberler alirsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…