Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aklınızda bulunsun spermler 3 ayda yenilenir o yüzden 3 ay düzenli kullanın takviyeleri bir sonraki 3 ayda işe yaraması için... bu ay kullandığımız bu ay işleme girmiyor yaptık olmadı diye düşünmeyin
biz genelde testi 2 ay da bir yeniledik . doktor o şekilde uygun gördü şimdiye kadar 4 defa test yaptık . doktor siz ilaçların yanında takiviye de kullanmışsınız belli dedi :)

Hayırlı oldun canım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Normal kaset testte adet geçmeden çıkıyor muydu böyle bilmiyordum. Kaçıncı denemen neler yaptın canım
Vallahi çıkıyormuş bende şok oldum hatta test bebetime yanılma mı diye düşündüm ama çok net. 11. Ayım bu ay. Ovulasyon testi yapmıyordum bir kaç aydır zaten olacaksa olur diye düşündüm tahmini yumurtlama gününde 3 gün ard arda beraber olduk , doktorum oceoan mummy FOLİK asit verdi ve teatrio diye ek gıda kullanıyordum geçen ay kovid oldum normalde korunmak gerekiyormuş ama amaaan nasıl olsa olmuyor dedik bu ayı bekliyormuş meleğimiz hakkımızda hayırlısı😊

biz genelde testi 2 ay da bir yeniledik . doktor o şekilde uygun gördü şimdiye kadar 4 defa test yaptık . doktor siz ilaçların yanında takiviye de kullanmışsınız belli dedi :)
çok enteresan demekki öyle tedaviyi uygun gördü ama 3 ayda yenilenir sperm hücreleri ben bunu zaten fizyoloji dersinden de biliyordum da sizinki özel doktor ise o yüzden de çağırmış olabilir...

Sabırla her gün sıvı alımı yapmadan yapın . valla ben de her ay adete 15 gün kala falan yumurtlama görüyordum bu ay bi türlü göremedim adete bir hafta kala daha dün gördüm . gün de bir defa yapanız yeterli 12-16 saatleri uygun olur genelde .adetinize kaç gün var
Yarın dan itibaren 15 var 28 günde bi oluyorum gecen ay 26 günde oldum gecen ay 11 günü yumurtlamam olmustu gectiğimiz cuma da kadın doguma gıttım oda pazartesi ve sonrasını degerlendir yumurtan guzel dedi soldan yumurtlıycan falan dedi ama test de yapıyorum birliktelik de oluyo tabi bu ara ona da soyle dusundum cumartesi yaptık pazar yapmadık bugun sabah yaptık salı sabah 7 de 24 saat gecmıs oluyo salı sabah carsamba sabah persembe nöbetten gelecek gelince seklinde degerlendirme yapalım dedim

çok enteresan demekki öyle tedaviyi uygun gördü ama 3 ayda yenilenir sperm hücreleri ben bunu zaten fizyoloji dersinden de biliyordum da sizinki özel doktor ise o yüzden de çağırmış olabilir...
ilaç verirken hep 3 ay kullanın der test için de 2 ayda bir yenileyin dedi . evet devlettten hayır görmedik özele gidiyoruz

Yarın dan itibaren 15 var 28 günde bi oluyorum gecen ay 26 günde oldum gecen ay 11 günü yumurtlamam olmustu gectiğimiz cuma da kadın doguma gıttım oda pazartesi ve sonrasını degerlendir yumurtan guzel dedi soldan yumurtlıycan falan dedi ama test de yapıyorum birliktelik de oluyo tabi bu ara ona da soyle dusundum cumartesi yaptık pazar yapmadık bugun sabah yaptık salı sabah 7 de 24 saat gecmıs oluyo salı sabah carsamba sabah persembe nöbetten gelecek gelince seklinde degerlendirme yapalım dedim
sperm değerlerinde sıkıntı yoksa her gün olabilir elbette. demekki doktor da öyle dediyse bir kaç güne pik olur. ovulasyon testinde yumurta çatlamaya hazır olunca pik çıkar . hayırlı sonunçlar alırsınız inşallah . poztifi görünce 1 hafta avakado tüketmenizi öneririm. folik asit açısından yüksek ve tutunmaya yardımcı bir besindir.

ilaç verirken hep 3 ay kullanın der test için de 2 ayda bir yenileyin dedi . evet devlettten hayır görmedik özele gidiyoruz
aslında sipermiyogram için para israfı en iyisi 3 ayda bir yaptırmak ama doktorun işine karışmak doğru olmaz nasıl ilerliyorsa o

sperm değerlerinde sıkıntı yoksa her gün olabilir elbette. demekki doktor da öyle dediyse bir kaç güne pik olur. ovulasyon testinde yumurta çatlamaya hazır olunca pik çıkar . hayırlı sonunçlar alırsınız inşallah . poztifi görünce 1 hafta avakado tüketmenizi öneririm. folik asit açısından yüksek ve tutunmaya yardımcı bir besindir.
Tesekkur ederim yedim onu da oglum ek gıdaya gecerken hiç hoslanmadım tadından muzla karıştırınca bi nebze tadı ben de catlasın diye carsamba gününden havuc suyu içmeye baslayım diye dusunmustüm hayırlısı artık elinden geleni yap gerisi Allah dan bu ara esime de iyi bakıyorum hem kuru incir yiyo hergun hem keciboynuzu kaynatıp ıcıriyorum hem de soguk sıkım pekmezini aldırdım onu gerisi Allah dan

Kızlar erken gebelik testi silik bir çizgi var mı yok mu emin olamıyorum 🙈
IMG_20211018_123233.jpg

X