Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sayı da düşüktü benim eşimin ama çok çabuk düzeldi .belki kişiden kişiye değişir belki ama hareket için ilaca devam ediyoruz . olması gereken değere çok az kaldı . o yüzden aşılamayı erteledik. sizin eşinizin 6 dan ne kadar süre sonra kaça çıktı

Ya bizimde 10 çıktı da ileri hızlı yavaş ileri 30 çıkmıştı inşallah artarda normal yolla gebelik olur

Ay inşallah umut oldun valla

Canım bu yumurtlama testi hcg degıl yumurtayı yakalamaya calısıyorum
Sabırla her gün sıvı alımı yapmadan yapın . valla ben de her ay adete 15 gün kala falan yumurtlama görüyordum bu ay bi türlü göremedim adete bir hafta kala daha dün gördüm . gün de bir defa yapanız yeterli 12-16 saatleri uygun olur genelde .adetinize kaç gün var

Ya bizimde 10 çıktı da ileri hızlı yavaş ileri 30 çıkmıştı inşallah artarda normal yolla gebelik olur
takviye ile artıyor çok sıkıntı değil diyordu doktorlar ama kimisine de doğal yolla olmaz demişler bakacağım artık yıl sonuna kadar doğal yolla denerim ben olursa yazacağım buraya...

3 ay sonra 28 oldu şimdi tekrar yaptıracak bu 3 ay takviye kullanmadık bakalım tekrar düştü mü ama doğal vitamin alıyor arı sütü bal polen propolis ceviz falan böyle şeyleri çok tüketiyor benim eşimin sayısı falan çok iyi sadece hareket düşüktü ama doktor doğal yolla olur hemen koşa koşa hormonları almayın bekleyin biraz yaşınız genç falan demişti bize :)

Hep günüm gelmeden test yapmıycam diyorum diyorum kendimi tutamıyorum bata 6 gün kala demin yapıp negatifi gördüm moralimi bozup oturuyorum
bataklık gibi bir şey kurtulamıyorsun benim de bir gün geçti daha yapmadım çok yağmur yağıyor gidip alabilecek gibi de değilim zaten

doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş ikimize de . bizde yıl başına kadar bekliycez olmadı öyle gidicez aşılamaya yada tüp bebeğe . inşallah gerek kalmaz. benim eşimde arı sütü bal polen karışımı çakşır suyu vs kullandı şuan sadece doktorun verdiği ilaçları ve keçiboynuzu pekmezini kullanıyor.

biz önce doktorun takviyelerini kullandık sonra böyle bitkisel şeyleri kullanıyorum çakşırı denemedim ya hormonları değiştiriyormuş sizde sıkıntı oldu mu? bende çarşamba muayeneye gidiyorum...

biz önce doktorun takviyelerini kullandık sonra böyle bitkisel şeyleri kullanıyorum çakşırı denemedim ya hormonları değiştiriyormuş sizde sıkıntı oldu mu? bende çarşamba muayeneye gidiyorum...
biz aynı anda kullandık en son zeucit işe yaradı sizin eşinizde kullandımı . şimdi yanına ilave yenice klomen evicap falan da verdi

sayıda işe yaradı ama 1 ay kullandı sadece çok uzun süre değil .
aklınızda bulunsun spermler 3 ayda yenilenir o yüzden 3 ay düzenli kullanın takviyeleri bir sonraki 3 ayda işe yaraması için... bu ay kullandığımız bu ay işleme girmiyor yaptık olmadı diye düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…