- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.661
sayı da düşüktü benim eşimin ama çok çabuk düzeldi .belki kişiden kişiye değişir belki ama hareket için ilaca devam ediyoruz . olması gereken değere çok az kaldı . o yüzden aşılamayı erteledik. sizin eşinizin 6 dan ne kadar süre sonra kaça çıktıevet ileri hızı doktorlar sorun etmiyorlar hızı arttırmak kolaymış sperm sayısını arttırmak biraz uğraştırıcı ama hızı arttırmak kolay deniyor... benim de eşimin hızı 6 çıkmıştı ilk şimdi çok çok yükseldi
Canım bu yumurtlama testi hcg degıl yumurtayı yakalamaya calısıyorumregl kaç gün geçti ?
Ya bizimde 10 çıktı da ileri hızlı yavaş ileri 30 çıkmıştı inşallah artarda normal yolla gebelik olurevet ileri hızı doktorlar sorun etmiyorlar hızı arttırmak kolaymış sperm sayısını arttırmak biraz uğraştırıcı ama hızı arttırmak kolay deniyor... benim de eşimin hızı 6 çıkmıştı ilk şimdi çok çok yükseldi
Ay inşallah umut oldun vallatabiki düzelir kullandığınız ilaçlara da bağlı biz ekstradan aktardan da bişeyler almıştır. ilaçlarla düzelmesi çok zor güç olan şey morfoloji sadece. eğer morfoloji değerleri düşükse eşinizin ilaçlarla pek düzelmiyor ama sayı ve hareket düzelir . sadece zamaan ihtiyaç var
ondan hiç anlamamCanım bu yumurtlama testi hcg degıl yumurtayı yakalamaya calısıyorum
Sabırla her gün sıvı alımı yapmadan yapın . valla ben de her ay adete 15 gün kala falan yumurtlama görüyordum bu ay bi türlü göremedim adete bir hafta kala daha dün gördüm . gün de bir defa yapanız yeterli 12-16 saatleri uygun olur genelde .adetinize kaç gün varCanım bu yumurtlama testi hcg degıl yumurtayı yakalamaya calısıyorum
ne ilaç verdi doktor . ve ne zaman başladı sadece hareket sorunu mu var morfoloji sayı iyi miAy inşallah umut oldun valla
takviye ile artıyor çok sıkıntı değil diyordu doktorlar ama kimisine de doğal yolla olmaz demişler bakacağım artık yıl sonuna kadar doğal yolla denerim ben olursa yazacağım buraya...Ya bizimde 10 çıktı da ileri hızlı yavaş ileri 30 çıkmıştı inşallah artarda normal yolla gebelik olur
3 ay sonra 28 oldu şimdi tekrar yaptıracak bu 3 ay takviye kullanmadık bakalım tekrar düştü mü ama doğal vitamin alıyor arı sütü bal polen propolis ceviz falan böyle şeyleri çok tüketiyor benim eşimin sayısı falan çok iyi sadece hareket düşüktü ama doktor doğal yolla olur hemen koşa koşa hormonları almayın bekleyin biraz yaşınız genç falan demişti bize :)sayı da düşüktü benim eşimin ama çok çabuk düzeldi .belki kişiden kişiye değişir belki ama hareket için ilaca devam ediyoruz . olması gereken değere çok az kaldı . o yüzden aşılamayı erteledik. sizin eşinizin 6 dan ne kadar süre sonra kaça çıktı
Mecbur bekliyorum ki zaten ama halen gelen giden yokBelki stresten gecikmiştir benimde oluyordu 8-10 gün geciktiği. Biraz dhaa bekle istersen canım
Bende aynı şekilde. Erken gebelik yaptım negatifi gördüm moraller sıfırHep günüm gelmeden test yapmıycam diyorum diyorum kendimi tutamıyorumbata 6 gün kala demin yapıp negatifi gördüm moralimi bozup oturuyorum
bataklık gibi bir şey kurtulamıyorsunHep günüm gelmeden test yapmıycam diyorum diyorum kendimi tutamıyorumbata 6 gün kala demin yapıp negatifi gördüm moralimi bozup oturuyorum
doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş ikimize de . bizde yıl başına kadar bekliycez olmadı öyle gidicez aşılamaya yada tüp bebeğe . inşallah gerek kalmaz. benim eşimde arı sütü bal polen karışımı çakşır suyu vs kullandı şuan sadece doktorun verdiği ilaçları ve keçiboynuzu pekmezini kullanıyor.3 ay sonra 28 oldu şimdi tekrar yaptıracak bu 3 ay takviye kullanmadık bakalım tekrar düştü mü ama doğal vitamin alıyor arı sütü bal polen propolis ceviz falan böyle şeyleri çok tüketiyor benim eşimin sayısı falan çok iyi sadece hareket düşüktü ama doktor doğal yolla olur hemen koşa koşa hormonları almayın bekleyin biraz yaşınız genç falan demişti bize :)
6 günde çok şey değişebilir + olarak önce kanda yükselir hamilelik hormono idrarda daha sonraHep günüm gelmeden test yapmıycam diyorum diyorum kendimi tutamıyorumbata 6 gün kala demin yapıp negatifi gördüm moralimi bozup oturuyorum
biz önce doktorun takviyelerini kullandık sonra böyle bitkisel şeyleri kullanıyorum çakşırı denemedim ya hormonları değiştiriyormuş sizde sıkıntı oldu mu? bende çarşamba muayeneye gidiyorum...doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş ikimize de . bizde yıl başına kadar bekliycez olmadı öyle gidicez aşılamaya yada tüp bebeğe . inşallah gerek kalmaz. benim eşimde arı sütü bal polen karışımı çakşır suyu vs kullandı şuan sadece doktorun verdiği ilaçları ve keçiboynuzu pekmezini kullanıyor.
Mecbur bekliyorum ki zaten ama halen gelen giden yok
sayıda işe yaradı ama 1 ay kullandı sadece çok uzun süre değil .biz önce doktorun takviyelerini kullandık sonra böyle bitkisel şeyleri kullanıyorum çakşırı denemedim ya hormonları değiştiriyormuş sizde sıkıntı oldu mu? bende çarşamba muayeneye gidiyorum...
biz aynı anda kullandık en son zeucit işe yaradı sizin eşinizde kullandımı . şimdi yanına ilave yenice klomen evicap falan da verdibiz önce doktorun takviyelerini kullandık sonra böyle bitkisel şeyleri kullanıyorum çakşırı denemedim ya hormonları değiştiriyormuş sizde sıkıntı oldu mu? bende çarşamba muayeneye gidiyorum...
aklınızda bulunsun spermler 3 ayda yenilenir o yüzden 3 ay düzenli kullanın takviyeleri bir sonraki 3 ayda işe yaraması için... bu ay kullandığımız bu ay işleme girmiyor yaptık olmadı diye düşünmeyinsayıda işe yaradı ama 1 ay kullandı sadece çok uzun süre değil .
yok bize sadece proxeed plus verdi 3 ay kullandık 3 ay sonra gayet güzel doğal deneyelim dedi o kadarbiz aynı anda kullandık en son zeucit işe yaradı sizin eşinizde kullandımı . şimdi yanına ilave yenice klomen evicap falan da verdi