-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.741
İnşallah vardır herkeste farklı olur belirtiler.cok umutlanma diye söyledim belirtilere sonra hayal kırıklığı oluyorasla bozulmuyor moralim hatta hosuma bile gidiyor doğruları duyunca. ben de göğüste falan hıcbıse yok sadece mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı
Bu şekilde bizimki sanırım total 38, yuzde 18 in yukselmesi gerekiyormus..Bize Antulus verdi sizin ikinci ilacınız hangisi ?İLK 1 Dİ İLAÇ PEK FAYDA ETMEDİ 7 YE KADAR ÇIKTI SONRA BİZ İLACI DEĞİŞTİRDİK 2 AY SONRA 7 DEN 25 OLDU . SİZİN TOPLAM HAREKET Mİ 18 YOKSA İLERİ HIZLI HAREKET Mİ
morfoloji düşük canım ileri hızlı hareket hiç yok yavaş hareketli 18. sayı iyi yine . doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın ben ilaç tavsiyesi yapmam doğru olmaz. ama yanında aktardan bişeyler alabilirsiniz. sonuçları gösterin verirlerBu şekilde bizimki sanırım total 38, yuzde 18 in yukselmesi gerekiyormus..Bize Antulus verdi sizin ikinci ilacınız hangisi ?
Canım kalınlaşma için adeti bekleyelim dedi. Eğer hala aynı ise onada işlem yapmamız lazım dedi. Onun için adet bekliyorum şuan. Net birşey anlatmadı onun için.Hepsi bir olmuş da olblr ağrıya eşlik ara kanama olması sürekli tekrarlamiyorsa o kadar kötü durum değil aslında . Baya ara vermişsin doktora gitmemekle .kontröl amaçli gitmek herzaman iyi alsinda. Sonuca odaklanmak en güzeli böyle kötü taraflarına bakma hep güzel düşün sonucun gelene kadar da yıpratma arkadaşıma da böyle dendi temiz geldi genel de iyi sonuc geliyor.peki doktor rahim kalınlaşmasına yapabileceğimiz bu var dedi mı merak ettim ?
Canım senin bata kaç gün var. Ben 6 gün kala yaptımEvet canımm erken gebelikti
Kuzum sende ileri hareket 0, yavaş doğrusal 18 nence sen zaman kaybetme tüp bebek içinde görün.. Bu değerlerde morfoloji de yok morfoloji de baktır..Bu şekilde bizimki sanırım total 38, yuzde 18 in yukselmesi gerekiyormus..Bize Antulus verdi sizin ikinci ilacınız hangisi ?
Aktarcı ilacı kullansın benim verecegimde ayni icerikli olacak dedimorfoloji düşük canım ileri hızlı hareket hiç yok yavaş hareketli 18. sayı iyi yine . doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın ben ilaç tavsiyesi yapmam doğru olmaz. ama yanında aktardan bişeyler alabilirsiniz. sonuçları gösterin verirler
Valla şimdi burda paylaşınca bi netten bakayim dedim ama sonuçlar kötüymüş. Dediğin gibi Ileri hareketi hiç yokmuş morfoloji desen oda yok hareket yuzde 18.. Demek doktor ondan diyor aşılamaya hazırlanın diye takviyeyle galiba sperm kalitesini azda olsa arttiricak aşılamaya tüp bebeğe hazırliyor bizi şuan farkettim net şekildeKuzum sende ileri hareket 0, yavaş doğrusal 18 nence sen zaman kaybetme tüp bebek içinde görün.. Bu değerlerde morfoloji de yok morfoloji de baktır..
Kuzu önceni bilmiyorum ama morfoloji 0 ise aşılama da tutmuyor.. Benim eşimde +3 doğrusal hareket %80 olmasına rağmen görüştüğüm doktorların hepsi tüp bebek dedi.. burada belirleyici faktör morfoloji… Moralini bozma hiç erkek infertilite çözülebilir olanı bu.. Bizde şuan takviye kullanıyoruz ama biz olur belki diye değilde tüp bebekte sağlıklı sperm belki üretilir diye kullanıyoruz..Valla şimdi burda paylaşınca bi netten bakayim dedim ama sonuçlar kötüymüş. Dediğin gibi Ileri hareketi hiç yokmuş morfoloji desen oda yok hareket yuzde 18.. Demek doktor ondan diyor aşılamaya hazırlanın diye takviyeyle galiba sperm kalitesini azda olsa arttiricak aşılamaya tüp bebeğe hazırliyor bizi şuan farkettim net şekilde
Benim 24ekim. Aynıııı bende öyleyim. 9 gün kala bi başladım. Deli gibiyim test görünce dayanamıyorum. Negatifi görüp moralimi sıfırlıyorum hahahaCanım senin bata kaç gün var. Ben 6 gün kala yaptımyeminle cidden hastalık gibi oldu. Adet günümü bekliyemiyorum. Bata 1 hafta kala bana bir şeyler oluyor test manyağı oluyorum. Negatifi görüp aldım boyumun ölçüsünü oturuyorum. Oh olsun bana
Tamam canim hayırlısı olsun insallahBenim erkek infertilite sorunu olduğunu öğrendik direk tüp bebek dediler.. Bu ay 6. Ayımdı.. Göztepe medikal parkta nur dokuzeylül ile devam edeceğim bende.. arkadaşım daha önce onunla çalışmış onun önerisi ile gidiyorum açıkcası..
Ilk kez yaptirdik canim testi, öncesini bilmiyorum açıkçası ilki bu..doktor en başından beri aşılama diyor ama belki bi ihtimal doğal yolla tutar diye 3 ay süre verdi..Son gittiğimde adami sıkıstırdım artık oda en sonunda aşılamaya kendinizi hazırlayın değeri çok düşük takviyeyle yükselmesi zor dedi..Tabi ben bunu eşime diyemedim morali bozulmasın diye kayinvalidem görumcem 1 yıl daha bekleyin hemen yaptırmayın başka doktorlara gidin deyip duruyor kabullenemiyorlar ama bugun şöyle arastirdimda ilacla felan bu değerler yükselmez zor yaniKuzu önceni bilmiyorum ama morfoloji 0 ise aşılama da tutmuyor.. Benim eşimde +3 doğrusal hareket %80 olmasına rağmen görüştüğüm doktorların hepsi tüp bebek dedi.. burada belirleyici faktör morfoloji… Moralini bozma hiç erkek infertilite çözülebilir olanı bu.. Bizde şuan takviye kullanıyoruz ama biz olur belki diye değilde tüp bebekte sağlıklı sperm belki üretilir diye kullanıyoruz..
Benim de bat 24 ekimBenim 24ekim. Aynıııı bende öyleyim. 9 gün kala bi başladım. Deli gibiyim test görünce dayanamıyorum. Negatifi görüp moralimi sıfırlıyorum hahaha
Ben yumurtlama günümde grip oldum kızz yoksa hamile mi olacağım hahahhahaAy kızlar hastayım burnum akıyor her yerim ağrıyor boğazım acıyor. Bir yerde okudum grip hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Bundan bile kendime pay çıkarıyorum
Ahahaha çok güldüm kız.Aynı bensin bunda da. Her ay her belirtiye hamile miyim diyorumAy kızlar hastayım burnum akıyor her yerim ağrıyor boğazım acıyor. Bir yerde okudum grip hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Bundan bile kendime pay çıkarıyorum
O tatlı heyecan beni çekiyor ama bilmiyorumYa ben iki kimyasal yaşadım, ikisi de adete 4 gün kala testte çıkmıştı
O yüzden yapmak istemiyorum aslında. Allahım sağlıklıysa hamile kalayım, yine kimyasalsa o çift çizgiyi görmek istemiyorum diyorum hep
Sen ne yapacaksın
Hangi marka ile test yapmıştın?Ya ben iki kimyasal yaşadım, ikisi de adete 4 gün kala testte çıkmıştı
O yüzden yapmak istemiyorum aslında. Allahım sağlıklıysa hamile kalayım, yine kimyasalsa o çift çizgiyi görmek istemiyorum diyorum hep
Sen ne yapacaksın