- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.621
Canim senin kaçıncı aydı ve niye tu p bebeğe karar verdiniz? Bir de nerde yapılacak tup bebek merak ettim ben de düşünüyorum ilerdeHayırlısı olsun hakkımızdaÇözümün bilmek bile ümit veriyor rahatlatıyor İnşallah güzel şekilde atlatırız süreci
Canim benim de 23 Ekim hic bir belirti yok test yapmaya da korkuyorum ya günüm geçsin diyorum ama dayanamayabilitim deKızlar selamBeklenen adet tarihim 21 Ekim, 4 gün kaldı.
Göğüs hassasiyetim, halsizlik ve hafif mide ekşimesi var.
Gerçi bunlar benim için adet belirtisiBatı bana yakın olup test yapan var mı? Belirti yaşayan var mı?
Idrarda herzaman çikmayabilir bence kanda tahlil yaptir muhakkak 4 gün geçmişMerhaba, 23 Eylül de hsg çekildim normal de 14 ekim de adet olmam gerekiyordu ama olmadım 3 gün geçti bugün 4. Günüm. İdrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Neden olabilir?
Ya ben de çok kararsızım. İnşallah adet gününe kadar dayanırımCanim benim de 23 Ekim hic bir belirti yok test yapmaya da korkuyorum ya günüm geçsin diyorum ama dayanamayabilitim de
Benim de bugün 28. gün hatta 29. artık. Adete 3 gün var. Göğüs ağrısı, halsizlik falan var. İnşallah bebiş de vardırKızlar merhabalar, bu ay ovülasyon yapamadığım için bat ne zaman bilmiyorum bugün 28. gün oldu, bu ay yürümemi zorlaştıracak kadar zonklamalı kasık ağrılarım oldu, son 1 haftadır sanki şuan regl olmuşum gibi ağrım var.İşin kötü kısmı ise geçen hafta tomografi çekilmek zorunda kaldım.Kafam, psikolojim herşey karmakarışık... Regl olmuşum gibi ağrı yaşıyorum ama benim sadece reglin ilk günü ağrım olur acaba bişey var mı demekten kendimi alamıyorum varsa da tomografi zarar vermiş midir korkusu geliyor
Yaparsan bize de haber ver canimYa ben de çok kararsızım. İnşallah adet gününe kadar dayanırım
Mutlaka yazacağımYaparsan bize de haber ver canim
Guzel haberlerle insallahMutlaka yazacağım
Benim erkek infertilite sorunu olduğunu öğrendik direk tüp bebek dediler.. Bu ay 6. Ayımdı.. Göztepe medikal parkta nur dokuzeylül ile devam edeceğim bende.. arkadaşım daha önce onunla çalışmış onun önerisi ile gidiyorum açıkcası..Canim senin kaçıncı aydı ve niye tu p bebeğe karar verdiniz? Bir de nerde yapılacak tup bebek merak ettim ben de düşünüyorum ilerde
Çıkmış test de hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin ınsallah kan verin saglıkli artıs oluyor mu diyeGünaydın kızlar bata 2 gün var bir kimyasal gebeliğim var
Bat geçsin kanı öyle vermek istiyorum diğer kimyasal da çok gidip gelmiştim çok teşekkür ederimÇıkmış test de hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin ınsallah kan verin saglıkli artıs oluyor mu diye
Oda var tabi aslında en mantıklısı beklemek ama yapamıyoruz merak işte var mı yok mu yaklastıkca heyecan oluyo oldu mu da öyle rabbim nasip etti mi ediyo işte sağlıkla alın kucagınıza insallah tebrik ederimBat geçsin kanı öyle vermek istiyorum diğer kimyasal da çok gidip gelmiştim çok teşekkür ederim
Benimde 29. Gün oldu bugün ovülasyon yapmadığım için geciktim mi gecikmedi mi bilmiyorumBenim de bugün 28. gün hatta 29. artık. Adete 3 gün var. Göğüs ağrısı, halsizlik falan var. İnşallah bebiş de vardır
Test yapacak mısın canım? İnşallah vardırBenim de bugün 28. gün hatta 29. artık. Adete 3 gün var. Göğüs ağrısı, halsizlik falan var. İnşallah bebiş de vardır
Ya ben iki kimyasal yaşadım, ikisi de adete 4 gün kala testte çıkmıştıTest yapacak mısın canım? İnşallah vardır
Kimyasala ne sebebiyet veriyor doktor söyledi mi canımYa ben iki kimyasal yaşadım, ikisi de adete 4 gün kala testte çıkmıştı
O yüzden yapmak istemiyorum aslında. Allahım sağlıklıysa hamile kalayım, yine kimyasalsa o çift çizgiyi görmek istemiyorum diyorum hep
Sen ne yapacaksın
Maalesef çok normal diyorlar. Tabi ben peşini bırakmadım ve gereken testleri yaptırdım. Pıhtılaşma testi, hormon testleri, ayrıca da eşim ve bana genetik testler. Onlar da normal.Kimyasala ne sebebiyet veriyor doktor söyledi mi canım