Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim de 23 Ekim hic bir belirti yok test yapmaya da korkuyorum ya günüm geçsin diyorum ama dayanamayabilitim de

Idrarda herzaman çikmayabilir bence kanda tahlil yaptir muhakkak 4 gün geçmiş

Benim de bugün 28. gün hatta 29. artık. Adete 3 gün var. Göğüs ağrısı, halsizlik falan var. İnşallah bebiş de vardır

Canim senin kaçıncı aydı ve niye tu p bebeğe karar verdiniz? Bir de nerde yapılacak tup bebek merak ettim ben de düşünüyorum ilerde
Benim erkek infertilite sorunu olduğunu öğrendik direk tüp bebek dediler.. Bu ay 6. Ayımdı.. Göztepe medikal parkta nur dokuzeylül ile devam edeceğim bende.. arkadaşım daha önce onunla çalışmış onun önerisi ile gidiyorum açıkcası..

Bat geçsin kanı öyle vermek istiyorum diğer kimyasal da çok gidip gelmiştim çok teşekkür ederim
Oda var tabi aslında en mantıklısı beklemek ama yapamıyoruz merak işte var mı yok mu yaklastıkca heyecan oluyo oldu mu da öyle rabbim nasip etti mi ediyo işte sağlıkla alın kucagınıza insallah tebrik ederim

Test yapacak mısın canım? İnşallah vardır
Ya ben iki kimyasal yaşadım, ikisi de adete 4 gün kala testte çıkmıştı
O yüzden yapmak istemiyorum aslında. Allahım sağlıklıysa hamile kalayım, yine kimyasalsa o çift çizgiyi görmek istemiyorum diyorum hep
Sen ne yapacaksın

Günaydınlar benim de adetim bir gün gecikti henüz test yapmadım dayanabilirsem iki üç gün daha bekleyeceğim :)

Kimyasala ne sebebiyet veriyor doktor söyledi mi canım

Kimyasala ne sebebiyet veriyor doktor söyledi mi canım
Maalesef çok normal diyorlar. Tabi ben peşini bırakmadım ve gereken testleri yaptırdım. Pıhtılaşma testi, hormon testleri, ayrıca da eşim ve bana genetik testler. Onlar da normal.
Bünyemin bebeği yabancı madde olarak görüp attığından şüpheleniyorum. Onun için de bağışıklık testi mi ne varmış.
Bir kez daha olursa onu da yaptıracağım. 11 ay içinde ikisini de kaybettim. Hamile kalmakta sıkıntı yok ama devam etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…