- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.641
Canım hayırlı olsun kimyasallar için pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın? Doktoruna danış istersen erken gidip belki kan sulandırıcı başlar sanaGünaydın kızlar bata 2 gün var bir kimyasal gebeliğim var
İnan çok şaşırdım bu doktorlardan biri de üniversitedeki hocalarımdan birisi sperm varsa döllenme daima olur ama ileri hız sadece olma zamanını belirler falan dedi zaten bahsettiğimiz hücre 3 ayda kendini değiştiren yenileyen bir şey 3 y sonra da 2 katı artmayacağını garanti edemeyiz falan dedi ya ben başka bir üroloğa yönlendireceğim... Benim kadın doğum doktorum da gebelik oluşur bu sonuca göre dedi onu da değiştireceğim :/Bizimkide söylemiyordu moralimiz bozulmasın diye ama ben bugun ısrarlı sorunca söylemek zorunda kaldı keşke sormasaydım..aktarcıya gittim belki macun felan vardır oda aynı şeyi söyledi, eşine verdiği ilacın içindekileri bende hazırlicam değisen bişey yok ilacı kullansın ama dogal yolla gebelik zor dedi çok nadir gebelik oluyor dedi zaten doktorda aynı şeyleri söyledi..Rabbim hayirlisi nasıl olacaksa onu nasip etsin demekki vakti zamanı var henüz
Çoook teşekkür ederim haklısınız gerçektenOda var tabi aslında en mantıklısı beklemek ama yapamıyoruz merak işte var mı yok mu yaklastıkca heyecan oluyo oldu mu da öyle rabbim nasip etti mi ediyo işte sağlıkla alın kucagınıza insallah tebrik ederim
Teşekkür ederim canım, bi defa yaşadım kimyasal doktor herhangi bir şey istememişti kuzumCanım hayırlı olsun kimyasallar için pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın? Doktoruna danış istersen erken gidip belki kan sulandırıcı başlar sana
Hayırlı oldun canım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Normal kaset testte adet geçmeden çıkıyor muydu böyle bilmiyordum. Kaçıncı denemen neler yaptın canımGünaydın kızlar bata 2 gün var bir kimyasal gebeliğim var
Hayırlı olsun kuzum.. İnş sağlıkla değerlerin güzel artar ve eline almak nasip olurTeşekkür ederim canım, bi defa yaşadım kimyasal doktor herhangi bir şey istememişti kuzum
Amin canım inşallahÇoook teşekkür ederim haklısınız gerçektenrabbim yolunu gözleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bata 2 gün var yazmışsın ya ben onu 2 kimyasal gibi okudum kusura bakma canımTeşekkür ederim canım, bi defa yaşadım kimyasal doktor herhangi bir şey istememişti kuzum
Ayyyy çok mutluyum harikaGünaydın kızlar bata 2 gün var bir kimyasal gebeliğim var
takviye ilaçlarla düzelir düzenli kullansın eşiniz doktorun verdiklerini benim eşimin ilk testinde ileri hareket 1 çıkmıştı .şimdi 25Elimde yok ama 8 demis doktor
Amin canım inşallah olcak ben inanıyorumBilemiyonki korundun canim belki doğal olmasada tup ile olacak inşallah
İnşallah aşılama tutar da ilk bebek haberini senden alırız kuzumBende tutmazsa arkanızdan geleceğimHepinizi ayrı sevdim herşey güzel kalplerinize göre olsun tüp yolunda pıtır pıtır anne olduğunuzun haberini almak nasip olsun
Takviye ilaçlarlar artıyormuki canım ileri hızlı hareketliliktakviye ilaçlarla düzelir düzenli kullansın eşiniz doktorun verdiklerini benim eşimin ilk testinde ileri hareket 1 çıkmıştı .şimdi 25
evet ileri hızı doktorlar sorun etmiyorlar hızı arttırmak kolaymış sperm sayısını arttırmak biraz uğraştırıcı ama hızı arttırmak kolay deniyor... benim de eşimin hızı 6 çıkmıştı ilk şimdi çok çok yükseldiTakviye ilaçlarlar artıyormuki canım ileri hızlı hareketlilik
tabiki düzelir kullandığınız ilaçlara da bağlı biz ekstradan aktardan da bişeyler almıştır. ilaçlarla düzelmesi çok zor güç olan şey morfoloji sadece. eğer morfoloji değerleri düşükse eşinizin ilaçlarla pek düzelmiyor ama sayı ve hareket düzelir . sadece zamaan ihtiyaç varTakviye ilaçlarlar artıyormuki canım ileri hızlı hareketlilik
regl kaç gün geçti ?