Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür iyiyim canım bu ayın 15 inde randevum var onu beklyrm heyecanla sende ne var ne yok evrakları toplamaya başladın mı
Evraklar bitti canim reglde ara dediler 24 ekim gözüküyor ama bakalim ozaman belli olcak herşey eşimede 9 kasımda mikrocerrahi ile ameliyat günü verdiler nasıl yol izlicez gidince öğrencem heyecan bende de var

Bariz var ve düne göre de koyulaşmış hayırlı olsun inşAllah kanda da belli olur zaten

Bıraktım değerlendirmryi bugün 9. Gün Haftaya test y
Estrofem rahim duvarı kalınlaşması icin

Duzensiz kanamalar rahimde kalınlığa sebep olur doktor bana ya düşük yaptın ya kansersin dedi ama ikiside değildi yani dontorun dediği herşey hemen doğru değil kaldiki benim doktorum bulundugmn yerin en iyi diyebileceğim kadın dogumcusu

Hepsi bir olmuş da olblr ağrıya eşlik ara kanama olması sürekli tekrarlamiyorsa o kadar kötü durum değil aslında . Baya ara vermişsin doktora gitmemekle .kontröl amaçli gitmek herzaman iyi alsinda. Sonuca odaklanmak en güzeli böyle kötü taraflarına bakma hep güzel düşün sonucun gelene kadar da yıpratma arkadaşıma da böyle dendi temiz geldi genel de iyi sonuc geliyor.peki doktor rahim kalınlaşmasına yapabileceğimiz bu var dedi mı merak ettim ?

Evraklar bitti canim reglde ara dediler 24 ekim gözüküyor ama bakalim ozaman belli olcak herşey eşimede 9 kasımda mikrocerrahi ile ameliyat günü verdiler nasıl yol izlicez gidince öğrencem heyecan bende de var
Sen bnden öncesin o zamn canım benim 15 kasımda daha ama çok sabırsızım sanki 2 senedir bekleyen ben değilim

Herkese merhaba bat a 3 günüm kaldı bugün bel ağrısı ve kahverengi leke geldi peçeteye silince yerleşme kanaması olabilir mi acaba yerleşme kanaması ne zaman oluyor bilgisi olan var mı dün erken gebelik testi yaptım gölge gibi çıktı o yüzden güvenemedim

İhtimaller yüksek kuzum sende bebiş olabilir

Doktoru belirledin mi? Kime muayne olmaya gideceksin... İlk görüşmeyi yaptın mı? Bende aynı süreçteyim. Bende aralıkta gideceğim.
Şafak olgan doktorum zaten daha önce gitmiştim Şafak beye yönlendirmişlerdi bn bi süre daha bekledim henüz hazır değildim şimdi hazırım Allah’ın izniyle

Merhaba, 23 Eylül de hsg çekildim normal de 14 ekim de adet olmam gerekiyordu ama olmadım 3 gün geçti bugün 4. Günüm. İdrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…