- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.581
Evraklar bitti canim reglde ara dediler 24 ekim gözüküyor ama bakalim ozaman belli olcak herşey eşimede 9 kasımda mikrocerrahi ile ameliyat günü verdiler nasıl yol izlicez gidince öğrencem heyecan bende de varŞükür iyiyim canım bu ayın 15 inde randevum var onu beklyrm heyecanla sende ne var ne yok evrakları toplamaya başladın mı
Bariz var ve düne göre de koyulaşmış hayırlı olsun inşAllah kanda da belli olur zatenYaptım şimdi tekrar test. İğne gününü saymazsak 14. Gün bugün. Doktorun iğne günüyle mi 15 demişti sana canım?
Üstteki dünkü test alttaki bu sabah. Bekleyen testte çizgi biraz siliniyor o yüzden bugün çok bir koyulaşma olmamış ama silikleşme de olmamış. Bakalım yarın kan vereyim tekrar tam netleşir
Estrofem rahim duvarı kalınlaşması icinKurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?
Duzensiz kanamalar rahimde kalınlığa sebep olur doktor bana ya düşük yaptın ya kansersin dedi ama ikiside değildi yani dontorun dediği herşey hemen doğru değil kaldiki benim doktorum bulundugmn yerin en iyi diyebileceğim kadın dogumcusuAslında belirti yaşamışım canım ama ben hep çikolata kistlerime bağlamıştım belirtileri ama öyle değilmiş. Meğer çikolata kistlerim yok olmuş.Adet oncesi sonrası ara kanamalarım olurdu. Ara ara aşırı sancılarım olurdu. Adetim çok fazla sancılı geçerdi. Bilmiyorum canım bilemiyorum meğer belirtilerim varmış ben konduramamışım başka şeylere. Dualarınız için çok teşekkür ederim canım Allah hepinizden razı olsun.
Yok canım daha önce hiçbir doktor söylemedi. 4 ay önce hsg çektirdim altan ultrason ile bakmadı sadece hsg çekimi yaptı temiz dedi. Hsg den 1 yıl önce gitmiştim ozaman da birşey demediler. Yani en son alttan ultrason ile 2 yıla yakın zaman önce bakilmıştı böyle birsey söylemedi. Belki vardı görmedi. Yada ne olduysa 2 yıl içinde oldu. Ama bende birşey olduğu belliydi zaten ben hep çikolata kistlerime bağlardım herşeyi. Aşırı sancılarım olurdu. Adet öncesi ve sonrası ara kanamalarım olurdu. Adetim aşırı sancılı geçerdi. Meğer çikolata kistinden değilmiş.
Sen bnden öncesin o zamn canım benim 15 kasımda daha ama çok sabırsızım sanki 2 senedir bekleyen ben değilimEvraklar bitti canim reglde ara dediler 24 ekim gözüküyor ama bakalim ozaman belli olcak herşey eşimede 9 kasımda mikrocerrahi ile ameliyat günü verdiler nasıl yol izlicez gidince öğrencem heyecan bende de var
Doktoru belirledin mi? Kime muayne olmaya gideceksin... İlk görüşmeyi yaptın mı? Bende aynı süreçteyim. Bende aralıkta gideceğim.Sen bnden öncesin o zamn canım benim 15 kasımda daha ama çok sabırsızım sanki 2 senedir bekleyen ben değilim
Belki kasi m reglinde başlarlar bilmiyorum vala zaman daraldı gidince öğrenirimSen bnden öncesin o zamn canım benim 15 kasımda daha ama çok sabırsızım sanki 2 senedir bekleyen ben değilim
İhtimaller yüksek kuzum sende bebiş olabilirHerkese merhaba bat a 3 günüm kaldı bugün bel ağrısı ve kahverengi leke geldi peçeteye silince yerleşme kanaması olabilir mi acaba yerleşme kanaması ne zaman oluyor bilgisi olan var mı dün erken gebelik testi yaptım gölge gibi çıktı o yüzden güvenemedim
İnşallah devamı gelmez regli değildirİhtimaller yüksek kuzum sende bebiş olabilir
Evet regli günü daha netleşir her şeyİnşallah devamı gelmez regli değildirgelmezse adet günü bi test daha yapayım
Şafak olgan doktorum zaten daha önce gitmiştim Şafak beye yönlendirmişlerdi bn bi süre daha bekledim henüz hazır değildim şimdi hazırım Allah’ın izniyleDoktoru belirledin mi? Kime muayne olmaya gideceksin... İlk görüşmeyi yaptın mı? Bende aynı süreçteyim. Bende aralıkta gideceğim.
Çok heyecanlı belki de tüp bebek anneleri olarak yola devam ederizBelki kasi m reglinde başlarlar bilmiyorum vala zaman daraldı gidince öğrenirim
Olsunda herşeye raziyim ❤Çok heyecanlı belki de tüp bebek anneleri olarak yola devam ederizbu şekilde de razıyım