- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.601
Benim bat 20 ekim yarın emar çekimim var mecburi test yapıcam. Belirti aramıyorum artık arasam herşey belirti çünküKızlar selamBeklenen adet tarihim 21 Ekim, 4 gün kaldı.
Göğüs hassasiyetim, halsizlik ve hafif mide ekşimesi var.
Gerçi bunlar benim için adet belirtisiBatı bana yakın olup test yapan var mı? Belirti yaşayan var mı?
Ah ah gerçekten öyleBenim bat 20 ekim yarın emar çekimim var mecburi test yapıcam. Belirti aramıyorum artık arasam herşey belirti çünkü
Evet kızlar bayadır beraberiz zatenM mavili_yeshllMaviesra MaviSasa234 kizlarrr hepimiz aynı süreçlere başlıyoruz sanırım bende adetimi bekliyorum tüpe başlamak için.hepimizin işi gücü rast gitsin inşallah bende çok heyecanlıyım Allah yüzümüze güler inşallah
Amin canım hep oyle dua ediyorum her birimiz ilk tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız inşallahEvet kızlar bayadır beraberiz zatenYusra-61 da aşılamaya başladı inşallah hakkımızda hayırlısı budur yolumuz açık olsun
Hayırlısı olsun hakkımızdaM mavili_yeshllMaviesra MaviSasa234 kizlarrr hepimiz aynı süreçlere başlıyoruz sanırım bende adetimi bekliyorum tüpe başlamak için.hepimizin işi gücü rast gitsin inşallah bende çok heyecanlıyım Allah yüzümüze güler inşallah
Gercekden öyle, ilk defa geçen ay HCG testi yapmadan ayı bitirdim örneğinHayırlısı olsun hakkımızdaÇözümün bilmek bile ümit veriyor rahatlatıyor İnşallah güzel şekilde atlatırız süreci
Amin canım inşallahAmin canım hep oyle dua ediyorum her birimiz ilk tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız inşallah
Canım sebepsiz ise onu bilemezsin ki o şekilde.eskiler çok farklı şimdi herşey bakılıyor bilinebiliyor bazı şeyler herşey bilinemesede.ornegin rahim perde şekil bozukluğu vs.bu tarz şeyler hamile kalmayi geciktirebilir.simdi hepsine bakilabiliyor eskiden sanmıyorum bu kadar olanak olduğunu.artik tüp sürecine geçmissin sende hayırlısıyla olacakdir buna inanalım boşver geçmişi artıkKızlar aslında kendime çok kızıyorum benim 2 teyzem de çok geç hamile kalabilmiş biri 1 sene sonra diğeri 5 sene sonra teyzemin kızı da 7 sene sonra hamile kalabildi sanırım genetik olarak sebepsiz kısırlıkla uğraşıyoruz Keşke baştan düşünseydim 3 sene boşu boşuna korundum
Amin canım doğru diyosun artık geçmişi bırakıp pozitif düşünmem lazımCanım sebepsiz ise onu bilemezsin ki o şekilde.eskiler çok farklı şimdi herşey bakılıyor bilinebiliyor bazı şeyler herşey bilinemesede.ornegin rahim perde şekil bozukluğu vs.bu tarz şeyler hamile kalmayi geciktirebilir.simdi hepsine bakilabiliyor eskiden sanmıyorum bu kadar olanak olduğunu.artik tüp sürecine geçmissin sende hayırlısıyla olacakdir buna inanalım boşver geçmişi artıkzaten sürece girmeden herşeyi istiyorlar hsg sperm testi vs vs.beni çok incelediler şahsen rapor çıkartırken.gerisi inşallah gelecektir.
Insallah güzel güzel pozitif haberler alırız canim bakalim Allah yardim etsin bizllereM mavili_yeshllMaviesra MaviSasa234 kizlarrr hepimiz aynı süreçlere başlıyoruz sanırım bende adetimi bekliyorum tüpe başlamak için.hepimizin işi gücü rast gitsin inşallah bende çok heyecanlıyım Allah yüzümüze güler inşallah
Aynen öyleAh ah gerçekten öyleBenim iki kimyasalım var, ikisinde de hiç belirti olmamıştı. Belirti olunca da, genelde bebiş olmuyor
Bilemiyonki korundun canim belki doğal olmasada tup ile olacak inşallahKızlar aslında kendime çok kızıyorum benim 2 teyzem de çok geç hamile kalabilmiş biri 1 sene sonra diğeri 5 sene sonra teyzemin kızı da 7 sene sonra hamile kalabildi sanırım genetik olarak sebepsiz kısırlıkla uğraşıyoruz Keşke baştan düşünseydim 3 sene boşu boşuna korundum
Evet kızlar bayadır beraberiz zatenYusra-61 da aşılamaya başladı inşallah hakkımızda hayırlısı budur yolumuz açık olsun
Elimde yok ama 8 demis doktorKAÇ ÇIKTI İLERİ HAREKET . AKIILINIZDA İSE DEĞERLERİ YAZAR MISINIZ
Kızlar aslında kendime çok kızıyorum benim 2 teyzem de çok geç hamile kalabilmiş biri 1 sene sonra diğeri 5 sene sonra teyzemin kızı da 7 sene sonra hamile kalabildi sanırım genetik olarak sebepsiz kısırlıkla uğraşıyoruz Keşke baştan düşünseydim 3 sene boşu boşuna korundum