Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam Beklenen adet tarihim 21 Ekim, 4 gün kaldı.
Göğüs hassasiyetim, halsizlik ve hafif mide ekşimesi var.
Gerçi bunlar benim için adet belirtisi Batı bana yakın olup test yapan var mı? Belirti yaşayan var mı?

Benim bat 20 ekim yarın emar çekimim var mecburi test yapıcam. Belirti aramıyorum artık arasam herşey belirti çünkü

Benim bat 20 ekim yarın emar çekimim var mecburi test yapıcam. Belirti aramıyorum artık arasam herşey belirti çünkü
Ah ah gerçekten öyle Benim iki kimyasalım var, ikisinde de hiç belirti olmamıştı. Belirti olunca da, genelde bebiş olmuyor

Hayırlısı olsun hakkımızda Çözümün bilmek bile ümit veriyor rahatlatıyor İnşallah güzel şekilde atlatırız süreci

Kızlar aslında kendime çok kızıyorum benim 2 teyzem de çok geç hamile kalabilmiş biri 1 sene sonra diğeri 5 sene sonra teyzemin kızı da 7 sene sonra hamile kalabildi sanırım genetik olarak sebepsiz kısırlıkla uğraşıyoruz Keşke baştan düşünseydim 3 sene boşu boşuna korundum

Canım sebepsiz ise onu bilemezsin ki o şekilde.eskiler çok farklı şimdi herşey bakılıyor bilinebiliyor bazı şeyler herşey bilinemesede.ornegin rahim perde şekil bozukluğu vs.bu tarz şeyler hamile kalmayi geciktirebilir.simdi hepsine bakilabiliyor eskiden sanmıyorum bu kadar olanak olduğunu.artik tüp sürecine geçmissin sende hayırlısıyla olacakdir buna inanalım boşver geçmişi artık zaten sürece girmeden herşeyi istiyorlar hsg sperm testi vs vs.beni çok incelediler şahsen rapor çıkartırken.gerisi inşallah gelecektir.

Amin canım doğru diyosun artık geçmişi bırakıp pozitif düşünmem lazım

Bilemiyonki korundun canim belki doğal olmasada tup ile olacak inşallah

Evet kızlar bayadır beraberiz zaten Yusra-61 da aşılamaya başladı inşallah hakkımızda hayırlısı budur yolumuz açık olsun

Bende tutmazsa arkanızdan geleceğim Hepinizi ayrı sevdim herşey güzel kalplerinize göre olsun tüp yolunda pıtır pıtır anne olduğunuzun haberini almak nasip olsun

Kızlar merhabalar, bu ay ovülasyon yapamadığım için bat ne zaman bilmiyorum bugün 28. gün oldu, bu ay yürümemi zorlaştıracak kadar zonklamalı kasık ağrılarım oldu, son 1 haftadır sanki şuan regl olmuşum gibi ağrım var.İşin kötü kısmı ise geçen hafta tomografi çekilmek zorunda kaldım.Kafam, psikolojim herşey karmakarışık... Regl olmuşum gibi ağrı yaşıyorum ama benim sadece reglin ilk günü ağrım olur acaba bişey var mı demekten kendimi alamıyorum varsa da tomografi zarar vermiş midir korkusu geliyor

Ama kuzum insanda yaşamadan anlamıyor hiç kendini geriye bakarak üzme. Artik önümüzde güzel günleri düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…