Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçbir şey kullanmadım. Yumurtlama zamanım 7-8 gün öncesiydi. Bu ayın başından beri neredeyse 2-3 günde bir ilişkiye girdik. Erken gebelik testi evet.
Tamamdır canım kimisinde erken çıkıyor inslaalh yükselir zaten döllenme yumurtlamadan 7 ila 10 gün sonra oluyor bnce şuan düzeyi çok düşük. 2 gün sonra tekrarla koyu olursa kan ver

Stres yapmissindir kuzu vucudun normal duzenine binsin acele etme dinlensin biraz

Kızlar iyi akşamlar sizlere bişey sormak istiyorum bugun dr kontrolum vardı. bi suredir fitil kullanmama rağmen gecmeyen sarı akıntım vardı doktoruma gecmedigini soyledim,bu sefer farklı 2 kullanımlık 1 gun arayla kullanacağım fitil ve suya karıstırılan toz bi ilaç yazmış tek kullanımlık henuz almadim isimlerinide bilmiyorum, sarı akıntı yaşayanlarınızmı varmı aranızda ne iyi gelir

Enfeksiyon herhaldr canım idrar yolu enfeksiyonu
Valla ben ilk gebeliğimde 9 ay çektim sık sık iç çamaşırı değiştir canım

Enfeksiyon herhaldr canım idrar yolu enfeksiyonu
Valla ben ilk gebeliğimde 9 ay çektim sık sık iç çamaşırı değiştir canım
Canım gebelikten öncede vardı 3 aydır geçmiyo aynen dikkat ediyorum günde 3 yada 4 defa ped felan deiştiriyorum nasıl geçer bi fikrin varmı? Bu sefer verdiği ilac fitil işe yarayacakmı acaba bilmiyorum

Kızlar adet olmadım henüz 16 si yarin bat gunm agrım var olcak gibiym yüzüm hep sivilce doldu normalde olmazdı akintim var hala beyaz renkte sizce gebelik belirtisi olabilir mi yarin test yapsam mı 1 gün geçmesini mi beklesem

Canım gebelikten öncede vardı 3 aydır geçmiyo aynen dikkat ediyorum günde 3 yada 4 defa ped felan deiştiriyorum nasıl geçer bi fikrin varmı? Bu sefer verdiği ilac fitil işe yarayacakmı acaba bilmiyorum
Ped yerine keşke iç çamaşırı değiştirsen canım pamuklu pedler alsan

Benide ekleyin lutfen adet tarihim 26.10.2021 ilk yumurtalk buyutucu kullandim bu ay deneme 3 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…