Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23ayla kistle uğraştım (klomen yüzünden)düzgün adet olamıyordum onun dışında bir sıkıntım yok.birde tiroid var bende ilaç kullaniyorum
Troid ilaçlarıda yükseltiyor diye biliyorum..Bu süreçte eminim çok doktora gitmişsindir ama nacizane tavsiyem doktorunu değiştirmen kullandigin ilaçlarını geçmişte kullandiğın ilaclardan bahset muhakkak..Adet döngünden ayrıntılı bahset özellikle kaç günde bir oluyorsun veya olmuyorsun bunları söyle..Kist nerde oluştu buda önemli gebeliğe engel yerde olduysa mudahalede bulunsun değilse de enfeksiyon veya tüplerinin durumuna baksın. Malesef bi çok doktor ilgisiz hemen ultrasonda bakip hormon testi yapip gonderiyor. Kullanilan ilaçları önemsemiyor bendede epilepsi var ilaç kullaniyorum bendede yukseltiyor prolaktin degerini 26 ydi ilaç vermedi normal sayiyorlar

En son gittiğim doktorum çok iyiydi kisti de zaten Kendi yok etti.enfeksiyon vardı fitil verdi adet düzenlemesi için hormon ilacı verdi herşey yolundaydı geçen ayda tekrar klomen çatlatma iğnesi oldum.aslinda bu ay çok umitliydum ondan çok stres yaptım galiba

Kızlar Çarşamba doktora gitmiştim doktor yumurta görmemişti. Bende keçiboynuzu pekmezi susam ve arı sütü propolis polen takviyesi kullandım günde 2 kez. Bugün doktora gittim solda 10 mm ve 12 mm sağda 16 mm var dedi. Sizce bunlara devam edeyim mi . Faydasi oldu gibime geldi. ( Bu arada klomen kullandım.daha önce 2 yumurta oluyordu bu ay 3 oldu)

Bence devam et arı sütü propolis polen karışımı çok tavsiye ediyor gebelik için özellikle. Zaten faydalı olmuş da inşallah güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…