Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla buraya bakma ben 2 cocuk dogurdum hic ne bi belirti ne bisey adet gunum gecti ikisindede 4. gun testle silik cizgilerle ogrendim ne zman 6 7 haftalik oldum belirtilerim basladi.. bu siteye bi girdim her ay kendimde bisey ariyorum artik psikolejim cok bozuldu olacak seyde olmuyor

O kadar haklısın ki gece uyicam ya içimden kendi kendime şey diyorum sus melike vücudunu dinleme sus zıbar diyorum kendi kendime içimdeki sesi susturamıyorum ikilemden nefret ederim ya regl olayım yada çift çizgi olsun beklemek kadar kötü bişe yok bi kafam diyo git kan ver kesin öğrenirsin

Benim de bugün regl günüm ama hala gelen giden yok 3 gün kala test yaptım negatifti regl olmayı bekliyorum büyük ihtimal kasıma taşınacağım benim pek regl belirtim olmaz o yüzden bilemiyorum hayırlısı inşallah

Kızlar bakabilirmisiniz değerlerim normal mi

Eklentiler

• IMG20211015140023.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 50
Çok yüksek değil sınırda 23.3müş seninki 25 çıkmış normal değer aralıklarına göre ama doktor daha iyi bilir normal dediyse normaldir :)
Peki bunu düşürmek için ne yapmak gerekir.doktor herşeye iyi diyor ama bir türlü olmuyor 2.5sene oldu neredeyse mutlaka bişey var doktor bilmiyor diye dusunuyorum

Peki bunu düşürmek için ne yapmak gerekir.doktor herşeye iyi diyor ama bir türlü olmuyor 2.5sene oldu neredeyse mutlaka bişey var doktor bilmiyor diye dusunuyorum
25 çıkan prolaktin yüzünden değildir yüksek ihtimalle hamile kalamama sebebiniz.hamilelik çok büyük şans işi kısmet işi.kismetimizde varsa ne sorun olursa olsun bizi buluyor ben buna inanıyorum. 2bucuk sene olduysa şunları yaptırmanızı öneririm yaptirmadiydaniz eğer.kadij için amh testi ve rahim filmi, erkek için sperm testi.bunlar tamamsa sorun yoksa ilaç tedavisi asilmaa vs diye sırayla gidiyor.1 seneyi geçtikten sonra çok beklemeden bunları yaptırmak lazım aslında bende yaptırmadım olur diye diye pişmanım daha erken yaptirsaydim diyorum şimdi.

Kızlar bakabilirmisiniz değerlerim normal mi
Prolaktin değerin sınırda canım bazıları 28 i görurse bazılarıda 30'u görürse ilaçla düşürüyor. Gebeligi engelliyor..Stres yapma en büyük düşmanı, kafanı rahatlat hiçbirşeyi takma düşer o..Göğsunu sıktiginda süt gelmiyorsa, her ay adet oluyorsan sıkıntı yok Birşeyi kafana taktiğin için 25 çıkmıştır değerlerin normal..

Rahîm filmi .sperm testi .yumurta takibi catlatma hepsi yapıldı hiçbir şey çıkmadı.hatta her gittiğim doktor yumurtlarimi o kadar beğeniyorlar ki neden diyorum.artik hiçbir tedavi yapmayacağım oluruna bırakacağım olursa olur olmasada kısmet diyeceğim

23ayla kistle uğraştım (klomen yüzünden)düzgün adet olamıyordum onun dışında bir sıkıntım yok.birde tiroid var bende ilaç kullaniyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bir süre öyle deneyin rahatlatacaksa.Yaşta küçükse sorun yok tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…