Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım genelde bu tür şeyler iyi huylu oluyor hiç canını sıkma lütfen.

Belkide Allah bebeğine ulaşman için sana yolları açıyordur bilemezsin.

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Sıkma canını Allah büyüktür sanada hayırlı bir kapı açacaktır mutlaka.

Rabbim guzel haberler nasip etsin insallh

Bat 30 Ekim buraya dahil eder misiniz :)
28 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz sebepsiz infertilite. Hsg, sperm testi, kan testleri her şey normal. Hsg sonrası da bir kimyasal gebeliğim oldu neredeyse 6 haftalıkken kaybettik ondan sonra hamile kalamadım. Dün ilk defa ovitrelle vuruldum klomen kullanmadım. Umarım uğurlu gelir.
Yumurtlama testlerimi de ekliyorum.

Eklentiler

• CC2A1E0A-A4D6-4A20-8353-98D1FDDC3B62.jpeg
    160 KB · Görüntüleme: 74
kuzum hiç canını sıkma insanlar nelerle uğraşıyor bir bilsen en azından sorun varsa belli olur ve tedavi şansı yüksek. bizim komşu kızı var 7 yıldır evliler ikisinin de sağlık sorunları olmadığı halde hamile kalamadı. gitmediği doktor hoca kalmadı. tam umudu kesmişken hamile kaldı daha yeni. sağlıklı ama bir türlü bebeği olmayanlar için bu süre daha zor. Allah dilediğin her şeyin hayırlısını versin. Rabbimin acele işi yok kurban olduğum.

Eveeet kızlar regl 4 gün geçti test yaptım negatif dün akşamda gittim kan verdim kanda da çıkmadı ama bende halen gelen giden yok

golgelericinde canım benim kırmızılar gelmedi daha. Gelince durumumu güncelleyeceğim. Şu an beklemedeyim. Perşembe gelmesi lazımdı ama geçen ay 10 gün erken adet olmuştum. Kasık, göğüs ve bel ağrım var. Gelicek diye düşünüyorum bu arada Balkiz94 çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Doktor ne dedi peki? Hala hamilelik mümkün müymüş?
Dün akşam acile gittimde kan verdim çıkan değer 0.1 yani yok ama adet de olamadım açıkcası kendi doktorum adet olunca 2. gün gel demişti ama olamıyorum ki arayıp söylesemmi acaba ve hiç bi adet belirtim yok sadece belim ve sırtım ağrıyo buda hep olan bişe zaten gündelik hayatımda olan bi sorun bel sırt ağrısı ha tek fark 3 gündür göğüslerim ağrıyo başka hiç bişe yok

Belki stresten gecikmiştir benimde oluyordu 8-10 gün geciktiği. Biraz dhaa bekle istersen canım

Canım benim ne diyeceğimi bilemedim umarım sonuçlar temiz çıkar ve herşey istediğin gibi olur dua edeceğim senin için gerçekten çok üzüldüm böyle sancılı bi süreçte Allah kalbine ferahlık versin .
Daha önce doktora gittiğinde fark etmedi mi peki ? Farketmediyse yeni oluşan bişeydir üzme kendini herşeyin çaresi var kapatma kendini

Kızlar iğne gününü saymazsak 13. Gün testim daha önce test yapmadım. İğne etkisi midir sizce?
3. Dakikada çektim fotoğrafı bir de ilk idrar değil

Eklentiler

• 87061C91-45F2-47A7-9A24-80A7F0F45EEC.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 89
Rabbim korktuklariniza uğratmasin.Temiz cikar inşAllah umitsiz olmayin belki kucuk bir operasyonla alinicak ve hamile kalicaksiniz

dualarim sizinle Rabbim hayirlu haberle sonuçlandirsin

Canım benim amin inşallah çok teşekkür ederim Darısı başına olsun inşallah en kısa zamanda yakın zamanlarda yapalım dogumumuzu ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…