- 24 Mart 2013
- 373
- 325
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.361
Kasımı kim açacak acaba
Kasım açildı canımKasımı kim açacak acaba
Yaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım ve adete dair hiç bi belirtim yok şimdiye kadar her adetimde gün öncesinden bilirdim olacağımı belim sırtım ağrırdı kasıklarıma sancı girerdi ama şuan hiç bişe yok bekleyeceğim bi kaç gün dahanaptın canım yaptın mı test.
Yaptım negatif malesef ama halen adet olmadımNe yaptın canım yaptın mı test ? İnşAllah iyi sonuç almışsındır
PikMerhaba hanımlar bir sorum olacak 14 gün sonra adet olma durumu yumurta pik yaptıktan sonra mı yoksa yumurta çatladıktan sonrası için mi geçerli
Peki bazı yerlerde 16 diyor bazı yerlerde 14 gün olarak hangisi doğru
17.nci gün adetin ilk gününe denk gelir eğer 28 günde bir olmuyorsan 17.nci gün test yapman söylenir..Eğer ne zaman adet olacağını bilmiyorsan düzensizse son 3 adet döneminin ortalamasıni alıp bulabilirsin..Peki bazı yerlerde 16 diyor bazı yerlerde 14 gün olarak hangisi doğru
Baktım ama göremedim canımKasım açildı canım
Benide cizikle beta baktim negatifKendime Çizik attımregl oldum
bi kac gun daha bekle hava degisimden strestende gecikme olabilir bu ay tum belirtileri yasadim suan reglyim ins vardir gec dolllenme olabilir bebek varsada adetin 3 4 gun gecsmesinde bile silik cikiyor gec dollenmede
adetin geçmesi en sağlıklısı tatlım, %50 %50 oranı var gösterebilir de göstermeyebilir de :)Adete 5 gün kala erken gebelik testi kesin sonuç verir mi acaba ?
valla alarm kurdum ben güzel olan her şeyi dileyeceğim
Umudumu kaybetmeyim o zamanadetin geçmesi en sağlıklısı tatlım, %50 %50 oranı var gösterebilir de göstermeyebilir de :)
ben adetten 4 gün önce denedim negatif çıktı, iki gün sonra tekrar denedim ilk negatifti bidaha baktım silik bi çizgiUmudumu kaybetmeyim o zaman