-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.381
İnşallah adet gecikmesine kadar level atlayabilirimben adetten 4 gün önce denedim negatif çıktı, iki gün sonra tekrar denedim ilk negatifti bidaha baktım silik bi çizgiadetim geçsin hastaneye giderim dedim aksamında regl oldum her an her şey olabilir dayanamıyoruz erkenden yapıyoruz ama insanın morali bozuluyor o yüzden kesinlikle adetin geçsin derim ben
İnşallah adet gecikmesine kadar level atlayabilirimbir umutla bekliyorum bakalım Mario oyunu gibi ne zaman ölcez diye bekliyoz inşallah prensesi kurtarabilirim
Ben de kurdum alarmı yazacakmisiz artik bileğe kuvvetvalla alarm kurdum ben güzel olan her şeyi dileyeceğim
ama nereye yazacağız onu bilmiyorumBen de kurdum alarmı yazacakmisiz artik bileğe kuvvet
Hadi bi yere yazdık yazdıktan sonra ne yapacağız ben de onu bilmiyorum takipteyim açıklama yaparsa paylaşırım burdanama nereye yazacağız onu bilmiyorum
Nasi yaayutacakmışız
Hadi yaa hayırlısı olsun. Biz alıştık artık tek çizgi mizi görmeyeYaptım negatif çıktı ama halen adet olmadım ve adete dair hiç bi belirtim yok şimdiye kadar her adetimde gün öncesinden bilirdim olacağımı belim sırtım ağrırdı kasıklarıma sancı girerdi ama şuan hiç bişe yok bekleyeceğim bi kaç gün daha
Ilk başlarda evet bende çok zorlanmıştım asla yapamam demiştim. İlk başlarda hep geri çıkma,beyaz akıntı vs olmuştu. Doktorum da bana hafifçe suya batırıp ıslatıp nemlendirirsen daha kolay kayıp girer demişti. İyice gittiğinden emin olana kadar serçe parmağınla ittirmelisin. Ve en az 20dk sakın kalmadan uzan çünkü geri gelme ihtimali olabiliyor. Wcde beyaz sıvı akıntı geldiği zaman endişelenme sakın, çünkü vücut ihtiyacı kadarını alıp gerisini atıyormuş.Ay bu progestanı vajinal alacakmışım, ay çok korkuyorum nasıl yapıcam of
Merhaba testi yenilediniz mı?Kızlar regle 3 gün kala test yapayım dedim sanki silik çizgi var gibi ne diyorsunuz testin kendi çizgisi mi acaba yoksa var mıbu arada 2 3 dk içinde çıktı
yaa benimde bata 5 gün kaldı. ara sıra belim ağrıyo onun dışında hiç bişe yok göğüsler hafif çok hafif elleyince ağrı. başka bişi yokkk. çok merak ediyorum yaaaMerhaba testi yenilediniz mı?
İlk idrarlada yaptım yine sonuç aynı aslında aklımı karıştıran hiç bi adet belirtimin olmaması + kuzenimde adeti 2 gün geçti test yaptı çıkmadı 3 gün geçti çıkmadı 5. gün yaptı 2. çizgi öyle çıktıbi kac gun daha bekle hava degisimden strestende gecikme olabilir bu ay tum belirtileri yasadim suan reglyim ins vardir gec dolllenme olabilir bebek varsada adetin 3 4 gun gecsmesinde bile silik cikiyor gec dollenmede
ikilemi hiç sevmeyen bi insanım ya regl olayım yada çift çizgi şimdiliiiiikkkk araftaaaayyyyyııııımHadi yaa hayırlısı olsun. Biz alıştık artık tek çizgi mizi görmeye
İnşallahbenim de adetime iki gün var bakalım umarım kurtarabiliriz hayırlısı olsun hepimiz için :)
Çok teşekkür ederim canım, yarın başlıcam. Dediğin gibi deneyeyimIlk başlarda evet bende çok zorlanmıştım asla yapamam demiştim. İlk başlarda hep geri çıkma,beyaz akıntı vs olmuştu. Doktorum da bana hafifçe suya batırıp ıslatıp nemlendirirsen daha kolay kayıp girer demişti. İyice gittiğinden emin olana kadar serçe parmağınla ittirmelisin. Ve en az 20dk sakın kalmadan uzan çünkü geri gelme ihtimali olabiliyor. Wcde beyaz sıvı akıntı geldiği zaman endişelenme sakın, çünkü vücut ihtiyacı kadarını alıp gerisini atıyormuş.
Erken gebelik testi yapın benceyaa benimde bata 5 gün kaldı. ara sıra belim ağrıyo onun dışında hiç bişe yok göğüsler hafif çok hafif elleyince ağrı. başka bişi yokkk. çok merak ediyorum yaaa