Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah adet gecikmesine kadar level atlayabilirim bir umutla bekliyorum bakalım Mario oyunu gibi ne zaman ölcez diye bekliyoz inşallah prensesi kurtarabilirim

İnşallah adet gecikmesine kadar level atlayabilirim bir umutla bekliyorum bakalım Mario oyunu gibi ne zaman ölcez diye bekliyoz inşallah prensesi kurtarabilirim
benim de adetime iki gün var bakalım umarım kurtarabiliriz hayırlısı olsun hepimiz için :)

Hadi yaa hayırlısı olsun. Biz alıştık artık tek çizgi mizi görmeye

Ay bu progestanı vajinal alacakmışım, ay çok korkuyorum nasıl yapıcam of
Ilk başlarda evet bende çok zorlanmıştım asla yapamam demiştim. İlk başlarda hep geri çıkma,beyaz akıntı vs olmuştu. Doktorum da bana hafifçe suya batırıp ıslatıp nemlendirirsen daha kolay kayıp girer demişti. İyice gittiğinden emin olana kadar serçe parmağınla ittirmelisin. Ve en az 20dk sakın kalmadan uzan çünkü geri gelme ihtimali olabiliyor. Wcde beyaz sıvı akıntı geldiği zaman endişelenme sakın, çünkü vücut ihtiyacı kadarını alıp gerisini atıyormuş.

bi kac gun daha bekle hava degisimden strestende gecikme olabilir bu ay tum belirtileri yasadim suan reglyim ins vardir gec dolllenme olabilir bebek varsada adetin 3 4 gun gecsmesinde bile silik cikiyor gec dollenmede
İlk idrarlada yaptım yine sonuç aynı aslında aklımı karıştıran hiç bi adet belirtimin olmaması + kuzenimde adeti 2 gün geçti test yaptı çıkmadı 3 gün geçti çıkmadı 5. gün yaptı 2. çizgi öyle çıktı

Çok teşekkür ederim canım, yarın başlıcam. Dediğin gibi deneyeyim

Benim sağ kasık ağrıyor, akıntımda fazla bat ne zaman olucak bilmiyorum normalde ayın 26 siydi ama doktor ilaç verdigi icin pikten sonra 14 gün mü hesaplamam gerekiyor bilemedim..Eğer öyleyse 7 gün var

Kasım Ayı için bu linkteyiz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…