- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.341
naptın canım yaptın mı test.İnşallah çok dua ediyorum hem kendim için hem isteyen herkese inşallah dualarım kabul olmuştur
Canım takip edemedim seni ovulasyon ile yumurta uyumlu çıkmadı mı ne olduEvet canım, çatlatma iğnesi oldum bugün. Cumartesi de fitile başlayacam.
Ovulasyon testleri güvenilirliğini kaybetti gözümde ya. Bugün yumurtam 21-22 mm ama ovulasyona bakar mısın? Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonrabelki de 10 aydır bu yüzden boşa uğraşıyorum
Bu iyi ve önerilen bir şeyProgestan fitili cumartesi başlayacakmışım canım
Anlattıgına göre baya zor ve zahmetli bu tedaviler, daha yasım genc oldugundan düşünmedik biz hic, benim amh de sıkıntı yok, ama aklımızda bulunsun ,Canım Prp de rahim gençleştirme yumurtalık rezervini daha çok uyarıyor ve amh değerin yükseliyor. Mesela prp öncesi sadece 3 yumurta toplanırken sonrasında 7 yumurta toplandı . ayrıca kalitesi de arttığından 1.kalite embiriyo oluştu çok şükür. ama kalite içinde ektra ödeme yaptık mikroçip yöntemi kullanıldı en sağlıklı en hareketli spermin geçtiği bir cihaz kullanıldı. PRP de senin kendi kanından örnek alıp , onu 15 dk hücrelerini ayırıştırıp bir yarım saat daha bekledikten sonra ameliyatla rahime gönderiyorlar. Bu yöntemle cildi gençleştirme yada bir çok hastalıkta şuan kendi kanından alınan örnek ile saç çıkarma vs. gibi tedavilerde kullanılıyor. Bende daha önce iki denememde sadece hormon tedavisi yapılmıştı ama olmadı inş. sende diğer aşamalar olmadan tutar canım , çünkü zorlu bir süreç ve bekleme oluyor. şimdi histreskopi oldum 2 ay daha bekleme olacak transfer için.
İnşallah tek isteğim o zaten, doktorum bir hafta sonra gel dedi bna dort gözle bekliyorumBen de gitmedim henüz ama betanın değeri önemli değil, 2 günde bir katlanarak artışı önemli diye biliyorum. Hem sen baya erken baktırdın bana göre. Sağlıklı olurlar inşallah
Hangi testlerde sorun var acaba siz de?Anlattıgına göre baya zor ve zahmetli bu tedaviler, daha yasım genc oldugundan düşünmedik biz hic, benim amh de sıkıntı yok, ama aklımızda bulunsun ,
Ne yaptın canım yaptın mı test ? İnşAllah iyi sonuç almışsındırİnşallah çok dua ediyorum hem kendim için hem isteyen herkese inşallah dualarım kabul olmuştur
Hayıt suyu bana iyi gelmemişti fenalaşmıştım ben doktorumda kızdı zaten böyle seyler kullanma diye
Teşekkür ederim canım bende doktoruma sorucamMultivitamin alıyorum ben ama aralarına 2 saat koyuyorum onun dışında bi tek hayıtotu tohumunu aldım sabah akşam kendim taze hazırlayip içtim tüm hormon değerlerim düzene bindi, pko yok oldu, adetlerim 29 günde bir olmaya başladı şaşmadı, yüzumde tüylenme durma noktasına geldi..3 ay kullandım adetimle birlikte 15 gün yumurtlama günü birakıyordum..Sonra zaten doktora gittik eşim kaynaklı sorun çıktı..Eğer doktor herhangi bir ilac verdiyse kür tarzi şeyler uygulama etkileşime girerler zarar verir..Doktorunun verdiği ilacı kullan sadece, ilaç kullanmıyorsan yapabilirsin
Kuzum 2 gun ictim 3. Gun ates bastı fena hissettim kendimi kotu oldum doktora dedim oda kullanma asla dediBende cesaret edip kullanmaya başlayamadım canım yaaa
Şimdi sende böyle yazınca hiç kullanmasammı acaba
Dün doktora gitmeden test yaptım kuzum, silikti. Hatta gitmesem mi falan dedim ama eşim zorladı git diye. İyi ki gitmişim yumurtam 21-22 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yaptı doktor hemen. Hastaneden gelince yine test yaptım, siliktiCanım takip edemedim seni ovulasyon ile yumurta uyumlu çıkmadı mı ne oldu
Neler yapıyorsun bu ay?
Doktora güven bu ay ve sakin kal iyi haberler yakındırDün doktora gitmeden test yaptım kuzum, silikti. Hatta gitmesem mi falan dedim ama eşim zorladı git diye. İyi ki gitmişim yumurtam 21-22 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yaptı doktor hemen. Hastaneden gelince yine test yaptım, silikti
Coraspirin günde 1 defa,Doktora güven bu ay ve sakin kal iyi haberler yakındır
Çatlatmadan sonra neler verdi
Bu testler giderek artmıyor sonuçta diyorum birden sipsilikken bir günde piklesiyor yani belki sen o sira iğne olduğun için göremedin buyukkende silik cikiyir sadece folikuldeyken bence lh salgilanmiyor ordan yumurtlayinca salgilaniyor ve 1 2 gün içinde çatlama oluyorNasıl yani, hiçbir şey anlamadım.yumurta büyüyünce, yumurtlama oluyor ve sonrasında çatlama için iğne yapılıyor. Benimde büyümüştü ve çatlama iğnesi yapıldı.
Kiz telden zor anlatamadım ama doktor ne diyorsa odur bosver testu=)Nasıl yani, hiçbir şey anlamadım.yumurta büyüyünce, yumurtlama oluyor ve sonrasında çatlama için iğne yapılıyor. Benimde büyümüştü ve çatlama iğnesi yapıldı.
Bende pcos oldugum için Lh fsh sıkıntısı yani yumurtlama sıkıntısı vardı. Bazen 3 ay adet olmuyordum. ve bir ara prolaktinim cok yuksekti onun da tedavisini oldum. Bende genelde hormonlae sıkıntılıHangi testlerde sorun var acaba siz de?
Ah anladımBende pcos oldugum için Lh fsh sıkıntısı yani yumurtlama sıkıntısı vardı. Bazen 3 ay adet olmuyordum. ve bir ara prolaktinim cok yuksekti onun da tedavisini oldum. Bende genelde hormonlae sıkıntılı
Çok sağol canım inşallah tutar bu seferKoyu çizgi gördüğün geceden başlıyorsunuz. Birer gün arayla 4 defa değerlendiriyorsunuz..Misal bugun 14 ekim koyu gördun diyelim 14 - 16- 18-20 Ekim değerlendiriyorsunuz. Bize doktor öyle söyledi