Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım takip edemedim seni ovulasyon ile yumurta uyumlu çıkmadı mı ne oldu
Neler yapıyorsun bu ay?

Anlattıgına göre baya zor ve zahmetli bu tedaviler, daha yasım genc oldugundan düşünmedik biz hic, benim amh de sıkıntı yok, ama aklımızda bulunsun ,

Ben de gitmedim henüz ama betanın değeri önemli değil, 2 günde bir katlanarak artışı önemli diye biliyorum. Hem sen baya erken baktırdın bana göre. Sağlıklı olurlar inşallah
İnşallah tek isteğim o zaten, doktorum bir hafta sonra gel dedi bna dort gözle bekliyorum

Teşekkür ederim canım bende doktoruma sorucam kararsız kaldım iyice

Canım takip edemedim seni ovulasyon ile yumurta uyumlu çıkmadı mı ne oldu
Neler yapıyorsun bu ay?
Dün doktora gitmeden test yaptım kuzum, silikti. Hatta gitmesem mi falan dedim ama eşim zorladı git diye. İyi ki gitmişim yumurtam 21-22 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yaptı doktor hemen. Hastaneden gelince yine test yaptım, silikti

Eklentiler

• 20211013_161750.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 48
Beni de ekler misiniz. Bat 28 Eylül. 28 yaşındayım. Letu ile yumurta takibi yapıldı ama çatlatma iğnesi yapılmadı. Ovülasyon ile takip ediyorum şu an çatlamayı

Doktora güven bu ay ve sakin kal iyi haberler yakındır
Çatlatmadan sonra neler verdi

Nasıl yani, hiçbir şey anlamadım. yumurta büyüyünce, yumurtlama oluyor ve sonrasında çatlama için iğne yapılıyor. Benimde büyümüştü ve çatlama iğnesi yapıldı.
Bu testler giderek artmıyor sonuçta diyorum birden sipsilikken bir günde piklesiyor yani belki sen o sira iğne olduğun için göremedin buyukkende silik cikiyir sadece folikuldeyken bence lh salgilanmiyor ordan yumurtlayinca salgilaniyor ve 1 2 gün içinde çatlama oluyor

Hangi testlerde sorun var acaba siz de?
Bende pcos oldugum için Lh fsh sıkıntısı yani yumurtlama sıkıntısı vardı. Bazen 3 ay adet olmuyordum. ve bir ara prolaktinim cok yuksekti onun da tedavisini oldum. Bende genelde hormonlae sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…