- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.321
açıkcası bende panikledim ama çektirdiğim gün doktora sordum 2 güne kesilir demişti .3 güne kesildi. netten de baktım 1 hafta falan olan da var mış kanaması olan. afedersin kanama durduktan sonra idrarıma baktım diğer günler böyle kalıntı lar vardı karınca gibi küçük küçük. dedim her halde ufak çaplı bişeyler vardı temizlendi.Çok ilginç bncede benim tüp kapali olmasına rağmen senin gibi olmadı canım
yatarak rahim muayenesi pozisyonunda daha kolay oluyor benceBen yaptım ilk gebeliğimde. Hiç zor değil valla. Kendini kasma. Yatarak veya çömelerek yapabilirsin. Ben ayakta hafif çömelerek yapıyordum. Parmağınla hafifçe ittir gitsin. Sınırı geçti mi çıkmaz merak etme
Ama eridikten sonra çamaşırına bir miktar posası gelir sonradan..
Canımm ben 23 eylülde çatlatma iğnesi oldum. 12 gün sonra silik çizgi ve 14. Gün biraz daha koyu çizgi gördüm kaset testte. 20. Günde de sağlık ocağında kanda bu değer çıktı. Bekleyebilirsen 1-2 gün daha sabretsen daha iyi olur aslındaCanım hayırlı olsun :) Sorması ayıp kaçıncı günde verdin testi yani normal yolla mı çatlatma iğnesi miydi bilemedim de ben :) benim çatlatma iğnesi 5 ekimde oldum 18inde kan tahliline gidicem inşallah
yatarak rahim muayenesi pozisyonunda daha kolay oluyor bence
beklerim ama doktorum dedi bu 18 ekimi canım bana kalsa regl gecikince giderdim de bu benim 2. kez denemem klomen ve ovitrelleyiCanımm ben 23 eylülde çatlatma iğnesi oldum. 12 gün sonra silik çizgi ve 14. Gün biraz daha koyu çizgi gördüm kaset testte. 20. Günde de sağlık ocağında kanda bu değer çıktı. Bekleyebilirsen 1-2 gün daha sabretsen daha iyi olur aslında
Yok kuzu ben hiç bi şey kullanmadım ne iğne ne ilaç ne de bitkisel yöntemler. Evet çatlatma iğnesinde de hormon olduğu için pik gösteriyo diye biliyorum bendeKuzu sen femara veya klomen kullanmış mıydın yoksa kendiliğinden mi gebe kaldın? Şimdi ovulasyon yaptım, pik çıktı. Demek çatlama iğnesi sonrasında pik oluyor
Ben de dış gebelik geçirdim soldan hep ağrım oldu sonrasında 3 4 ay, rahim filminden korktum cektirmedim doktorum da gerek yok dedi ağrı olunca hep tıkanıklık mi var diye düşünüyorum tıkalı olunca ağrı olur mu ki o yüzden sormak istedim, bu ay soldan yumurtlamisim değerlendirdim ama bilmiyorum hep aklımda soru isaretiMerhaba canım hayır. Şuan tüpüm açık. Ama yumurtlama olduğu zaman yine batma oluyor. Ama sol tüp eskiden kapali olduğu zaman sol tarafta çok ağrı oluyordu.( Adet döneminde)suan şiddetli ağrı yok artik
Aynen cnm iyice temizlendi bncede. Zaten tüpler açık olsa bile hsg den sonra gebelik ihtimali yükseliyor Muş.açıkcası bende panikledim ama çektirdiğim gün doktora sordum 2 güne kesilir demişti .3 güne kesildi. netten de baktım 1 hafta falan olan da var mış kanaması olan. afedersin kanama durduktan sonra idrarıma baktım diğer günler böyle kalıntı lar vardı karınca gibi küçük küçük. dedim her halde ufak çaplı bişeyler vardı temizlendi.
Anladım belki benim de kapalıdır ben de Bi görünsem iyi olacak bu ay da olmazsa gitcem inşallah olur da gerek kalmaz hsg ye falan. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBende 15 aydir evliyim. Temmuzda hsg çektirdim. Sol tüpü m kapali imiş. Nisanda soldan yumurtlama oldu. Mayısta sağdan temmuz Ağustos Eylül hep soldan olduu. Yarında doktor kontrolüm var. Sol tarafımda yine batma oluyor. Demekki hep soldan olduğu için tüpüm kapali imiş ondan olmamış sindiye kadar onu düşündüm bende
Canim tabi ki doktorun en iyisini bilir ama. Bnce imkanin varsa çektir. Çünkü bende Nisan ayında sanirim gebelik geçirdim. Erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama sonra sol tarafta bir sancı oldu ve olmadı gebelik. Sol tüpüm kapalı imis meğer. Zaten benim iki doktorumda hsg yi önerdi. Yumurta ve sperm mükemmel olsa bile eğer yollar kapali ise olmaz dedi. Benim kapali imiş iyiki cektirdum.hic ağrı olmadi anestezili yaptım.ama hsg çektikten sonra regl ağrılarım ve sol tarafı min ağrısı azaldıBen de dış gebelik geçirdim soldan hep ağrım oldu sonrasında 3 4 ay, rahim filminden korktum cektirmedim doktorum da gerek yok dedi ağrı olunca hep tıkanıklık mi var diye düşünüyorum tıkalı olunca ağrı olur mu ki o yüzden sormak istedim, bu ay soldan yumurtlamisim değerlendirdim ama bilmiyorum hep aklımda soru isareti
öyle diyorlar umarım işe yararAynen cnm iyice temizlendi bncede. Zaten tüpler açık olsa bile hsg den sonra gebelik ihtimali yükseliyor Muş.
imkanınız varsa bence de mutlaka çektirin çok önemli. en azından kafanız rahatlar. tüpler kapalı olunca sperm yumurtaya ulaşamadığı için gebelik olmuyor .Anladım belki benim de kapalıdır ben de Bi görünsem iyi olacak bu ay da olmazsa gitcem inşallah olur da gerek kalmaz hsg ye falan. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
sen ne kadara çektirdin fiyat olarak . ben anestezi 1400 tl ye çektirdim. + doktor muayenesi vardı film öncesiAynen cnm iyice temizlendi bncede. Zaten tüpler açık olsa bile hsg den sonra gebelik ihtimali yükseliyor Muş.
İnşallah en kısa sürede bebegine kavuşursun canım ben de bu ay olmazsa çektirmeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kalmazCanim tabi ki doktorun en iyisini bilir ama. Bnce imkanin varsa çektir. Çünkü bende Nisan ayında sanirim gebelik geçirdim. Erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama sonra sol tarafta bir sancı oldu ve olmadı gebelik. Sol tüpüm kapalı imis meğer. Zaten benim iki doktorumda hsg yi önerdi. Yumurta ve sperm mükemmel olsa bile eğer yollar kapali ise olmaz dedi. Benim kapali imiş iyiki cektirdum.hic ağrı olmadi anestezili yaptım.ama hsg çektikten sonra regl ağrılarım ve sol tarafı min ağrısı azaldı
Canim ben Memorial da 1400 TL'ye çektirdim.sen ne kadara çektirdin fiyat olarak . ben anestezi 1400 tl ye çektirdim. + doktor muayenesi vardı film öncesi
İnslaalh gerek kalmaz canım. Benimde bu ay olmazsa aşılama önerdi doktorum bakalim insalalh bebeklerimiz olurİnşallah en kısa sürede bebegine kavuşursun canım ben de bu ay olmazsa çektirmeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz
imkanınız varsa bence de mutlaka çektirin çok önemli. en azından kafanız rahatlar. tüpler kapalı olunca sperm yumurtaya ulaşamadığı için gebelik olmuyor .
kizlar bir sorum var benim bat 19 ekim bugün erken gebelik testi yaptim negativdi sizce erken mi ?
Kürtaj-düşük-doğum birini yaşasanda rahim filmi isteyebiliyor doktorBu tüpler doğum yapmış birinde sonradan kapanabiliyor mu acaba?