- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.301
geçmiş olsun canım . ekim sana uğur getirsin inşallahdüşük yaptım malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım . ekim sana uğur getirsin inşallahdüşük yaptım malesef
tam tersi olmaz mı iğne den dolayı vücuda hcg verilmiş oluyor haliyle gebelik testi bile pozitif çıkar . lh da çok olup koyu olması gerekmez miA R Y A Canım iğne etkisi sebebiyle pik çıkar hatta birkaç gün öyle çıkacak. İğne yaptırdığında ovülasyon testi de hcg testi de doğru sonucu göstermez. Şunu demek istiyorum pik olduğundan pik çıkmıyor yani hcg çok fazla yüklü şu an ondan öyle çıkıyor
Ozaman ovulasyon yapmaya gerek yok sanırım artık. Senin sonucun ne oldu?A R Y A Canım iğne etkisi sebebiyle pik çıkar hatta birkaç gün öyle çıkacak. İğne yaptırdığında ovülasyon testi de hcg testi de doğru sonucu göstermez. Şunu demek istiyorum pik olduğundan pik çıkmıyor yani hcg çok fazla yüklü şu an ondan öyle çıkıyor
Evet cnm bende öyle biliyorum bir ay sağ bir ay sol diye. Sol tüpü açtılar canjm.ben anestezi li oldum. Hiç ağrı olmadi çok rahat geçti. Yarın doktora gidecem bakalım bu kez hangi taraftan olck.doktorumada sorarimben 1 ay ay sağ dan 1 ay soldan yumurta gelişip atılır diye biliyorum doktorlar da hep bunu söyler .sizde nasıl böyle olmuş. açtılar mı şimdi tüpünüzü. anestezili mi oldunuz
Zaten aynı şeyi yazdımtam tersi olmaz mı iğne den dolayı vücuda hcg verilmiş oluyor haliyle gebelik testi bile pozitif çıkar . lh da çok olup koyu olması gerekmez mi
Bak ben geçen ay ilaç kullanmadım ama kendiliğinden oluşan yumurtaya ovitrelle yapmıştı doktor ovü yapmıştım böyleydi testler. O yüzden bu ay hiç ovülasyon yapmıyorum.Ozaman ovulasyon yapmaya gerek yok sanırım artık. Senin sonucun ne oldu?
sorun şu ki arya nın testi pik çıkmıyor :) siz pik çıkması normal dediniz ya onda pik olmaması nı soruyorZaten aynı şeyi yazdım
İnşallah çok dua ediyorum hem kendim için hem isteyen herkese inşallah dualarım kabul olmuşturgeçmiş olsun canım . ekim sana uğur getirsin inşallah
bende anestezi li çektirdim bu ay . 3 gün kanamam oldu .bildiğin adet gibi yani. lekelenme gibi değilEvet cnm bende öyle biliyorum bir ay sağ bir ay sol diye. Sol tüpü açtılar canjm.ben anestezi li oldum. Hiç ağrı olmadi çok rahat geçti. Yarın doktora gidecem bakalım bu kez hangi taraftan olck.doktorumada sorarim
Benim dün doktora gittiğimde pik değildi ama doktor 21-22 mm demişti, çatlatma iğnesi oldum dün.sorun şu ki arya nın testi pik çıkmıyor :) siz pik çıkması normal dediniz ya onda pik olmaması nı soruyor
Mesajı atlamışsınız tam olarak onu sordu aslında ama sorun yok aryanın anladığını düşünüyorumsorun şu ki arya nın testi pik çıkmıyor :) siz pik çıkması normal dediniz ya onda pik olmaması nı soruyor
Canım hayırlı olsun :) Sorması ayıp kaçıncı günde verdin testi yani normal yolla mı çatlatma iğnesi miydi bilemedim de ben :) benim çatlatma iğnesi 5 ekimde oldum 18inde kan tahliline gidicem inşallahKızlar beta 1908 çıktı
Benimde akıntı üç gün sürdü sadece ilk gün kan oldu diğer günler lekenlenme oldubende anestezi li çektirdim bu ay . 3 gün kanamam oldu .bildiğin adet gibi yani. lekelenme gibi değil
Galiba öyle oldu bugün pik miş o kadar yazan olunca gözden kaçtı her haldeMesajı atlamışsınız tam olarak onu sordu aslında ama sorun yok aryanın anladığını düşünüyorum
canım merhaba diğerlerini bilmiyorum bende iğne oldum aama . mayısta covid geçirmiştim bende onun için kullanıyordum aspirini taa ki doktorum bırak artık bebek olmasını engelleyebilir dedi bende pko var ama sana niye verdi ya da bana bıraktırdı tabi ki onların bileceği iş :)Kurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?
bide tüplerim açık çıktı neden bu kadar kanama oldu anlamadım bende. zaten anestezi den uyandığımdada baya kanamam olmuş . allahtan altıma baya peçete koymuşlar . ben de ped larak gitmiştim tedbirli olmak için. günde 2 3 defa değiştirdimBenimde akıntı üç gün sürdü sadece ilk gün kan oldu diğer günler lekenlenme oldu
Merhaba batma tüpünüz tıkalı olduğundan mi oluyormuşBende 15 aydir evliyim. Temmuzda hsg çektirdim. Sol tüpü m kapali imiş. Nisanda soldan yumurtlama oldu. Mayısta sağdan temmuz Ağustos Eylül hep soldan olduu. Yarında doktor kontrolüm var. Sol tarafımda yine batma oluyor. Demekki hep soldan olduğu için tüpüm kapali imiş ondan olmamış sindiye kadar onu düşündüm bende
Çok ilginç bncede benim tüp kapali olmasına rağmen senin gibi olmadı canımbide tüplerim açık çıktı neden bu kadar kanama oldu anlamadım bende. zaten anestezi den uyandığımdada baya kanamam olmuş . allahtan altıma baya peçete koymuşlar . ben de ped larak gitmiştim tedbirli olmak için. günde 2 3 defa değiştirdim
Merhaba canım hayır. Şuan tüpüm açık. Ama yumurtlama olduğu zaman yine batma oluyor. Ama sol tüp eskiden kapali olduğu zaman sol tarafta çok ağrı oluyordu.( Adet döneminde)suan şiddetli ağrı yok artikMerhaba batma tüpünüz tıkalı olduğundan mi oluyormuş
Ay bu progestanı vajinal alacakmışım, ay çok korkuyorum nasıl yapıcam of