Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A R Y A A R Y A Canım iğne etkisi sebebiyle pik çıkar hatta birkaç gün öyle çıkacak. İğne yaptırdığında ovülasyon testi de hcg testi de doğru sonucu göstermez. Şunu demek istiyorum pik olduğundan pik çıkmıyor yani hcg çok fazla yüklü şu an ondan öyle çıkıyor
tam tersi olmaz mı iğne den dolayı vücuda hcg verilmiş oluyor haliyle gebelik testi bile pozitif çıkar . lh da çok olup koyu olması gerekmez mi

A R Y A A R Y A Canım iğne etkisi sebebiyle pik çıkar hatta birkaç gün öyle çıkacak. İğne yaptırdığında ovülasyon testi de hcg testi de doğru sonucu göstermez. Şunu demek istiyorum pik olduğundan pik çıkmıyor yani hcg çok fazla yüklü şu an ondan öyle çıkıyor
Ozaman ovulasyon yapmaya gerek yok sanırım artık. Senin sonucun ne oldu?

ben 1 ay ay sağ dan 1 ay soldan yumurta gelişip atılır diye biliyorum doktorlar da hep bunu söyler .sizde nasıl böyle olmuş. açtılar mı şimdi tüpünüzü. anestezili mi oldunuz
Evet cnm bende öyle biliyorum bir ay sağ bir ay sol diye. Sol tüpü açtılar canjm.ben anestezi li oldum. Hiç ağrı olmadi çok rahat geçti. Yarın doktora gidecem bakalım bu kez hangi taraftan olck.doktorumada sorarim

Ozaman ovulasyon yapmaya gerek yok sanırım artık. Senin sonucun ne oldu?
Bak ben geçen ay ilaç kullanmadım ama kendiliğinden oluşan yumurtaya ovitrelle yapmıştı doktor ovü yapmıştım böyleydi testler. O yüzden bu ay hiç ovülasyon yapmıyorum.

İğne gününü saymazsak 14. Gün pazar oluyor pazar test yapçam canım

Eklentiler

• 92E5F9F0-A62B-4FF8-86C4-7BB3A4A4D95F.png
    92E5F9F0-A62B-4FF8-86C4-7BB3A4A4D95F.png
    714,2 KB · Görüntüleme: 43
Evet cnm bende öyle biliyorum bir ay sağ bir ay sol diye. Sol tüpü açtılar canjm.ben anestezi li oldum. Hiç ağrı olmadi çok rahat geçti. Yarın doktora gidecem bakalım bu kez hangi taraftan olck.doktorumada sorarim
bende anestezi li çektirdim bu ay . 3 gün kanamam oldu .bildiğin adet gibi yani. lekelenme gibi değil

Kızlar beta 1908 çıktı 🥰🥰🥰
Canım hayırlı olsun :) Sorması ayıp kaçıncı günde verdin testi yani normal yolla mı çatlatma iğnesi miydi bilemedim de ben :) benim çatlatma iğnesi 5 ekimde oldum 18inde kan tahliline gidicem inşallah

Kurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?
canım merhaba diğerlerini bilmiyorum bende iğne oldum aama . mayısta covid geçirmiştim bende onun için kullanıyordum aspirini taa ki doktorum bırak artık bebek olmasını engelleyebilir dedi bende pko var ama sana niye verdi ya da bana bıraktırdı tabi ki onların bileceği iş :)

Benimde akıntı üç gün sürdü sadece ilk gün kan oldu diğer günler lekenlenme oldu
bide tüplerim açık çıktı neden bu kadar kanama oldu anlamadım bende. zaten anestezi den uyandığımdada baya kanamam olmuş . allahtan altıma baya peçete koymuşlar . ben de ped larak gitmiştim tedbirli olmak için. günde 2 3 defa değiştirdim

Bende 15 aydir evliyim. Temmuzda hsg çektirdim. Sol tüpü m kapali imiş. Nisanda soldan yumurtlama oldu. Mayısta sağdan temmuz Ağustos Eylül hep soldan olduu. Yarında doktor kontrolüm var. Sol tarafımda yine batma oluyor. Demekki hep soldan olduğu için tüpüm kapali imiş ondan olmamış sindiye kadar onu düşündüm bende
Merhaba batma tüpünüz tıkalı olduğundan mi oluyormuş

bide tüplerim açık çıktı neden bu kadar kanama oldu anlamadım bende. zaten anestezi den uyandığımdada baya kanamam olmuş . allahtan altıma baya peçete koymuşlar . ben de ped larak gitmiştim tedbirli olmak için. günde 2 3 defa değiştirdim
Çok ilginç bncede benim tüp kapali olmasına rağmen senin gibi olmadı canım

Ay bu progestanı vajinal alacakmışım, ay çok korkuyorum nasıl yapıcam of 😃

Ben yaptım ilk gebeliğimde. Hiç zor değil valla. Kendini kasma. Yatarak veya çömelerek yapabilirsin. Ben ayakta hafif çömelerek yapıyordum. Parmağınla hafifçe ittir gitsin. Sınırı geçti mi çıkmaz merak etme :KK45:

Ama eridikten sonra çamaşırına bir miktar posası gelir sonradan..

X