- 10 Mayıs 2021
- 303
- 256
- 25
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.281
İnşallaaahBizlere de haber ver Rabbım o mutluluğu bu ay yaşatsın insallah vardır da bizde mutlu oluruz senin adına canim
saat 4 buçukta geliyor ama sorun şu ki ben çok su içen bi insanımeşinizin gelmesine 2 saat kala sıvı almayın testi yapın bence gününüz geçmiş nede olsa . akşam güzel haberini bekliyoruz
İnşallah pozitiftir canım haberdar et bizi mutlakaİnşallah vardırLütfen dua edin istediğim sonucu göreyim
Tabikiİnşallah pozitiftir canım haberdar et bizi mutlaka
2. çocuğunuz mu yoksa düşük falan mı olduİnşallaaahGeçen sene bu ay hamile kalmıştım inşallah yine bu ay olur
Sag sol fark etmiyor bazen sol bazen sağ. Aslında her iki yerde yumurta olusuyor ama ideal buyuklukte olan tuplere giris yapiyor doktor bana 2 ay sağda olusmus yumurtan demisti gecen ay soldaydı 4 taneBenimki de öyle daha önce dikkat etmiyordum ama 1 yıldır hep yumurtalama döneminde hep sol ağrır sağda bişey yok ama hiç baktırmadım neden öyle blmiyorum
ben enfeksiyon için kullandım bir kere 3 gün olarak. çok değişik bir ürün insan gülmeden alamıyor kendini . :)Günde 3 defa kullanıcam canım, 1 tane sabah, 2 tane akşamay korkuyorum ya
beklemeye değer bence .şimdi başlayın su içmemeyesaat 4 buçukta geliyor ama sorun şu ki ben çok su içen bi insanım
Bence biran önce doktorunu değiştir, sanki baştan savma davranmış gibi geldi bana. Özelde iyi bir doktora gidip düzenli bir tedavi takvimi oluşturmalısın. 1.5 yıl az bir süreç değilçalıştığım için izin sıkıntım var canım . yinede bazı aylar yaptık doktorla da ama olmadı . doktorlar ovulasyon testine sıcak bakmıyor. düzenli ilişkiniz olsun bunlara gerek yok stres yapar diyor. sanki bizi strese sokan bu o zaman stres bitecek sanki. doktor şu zamanlar genelde yumurtlaam olur değerlendir diyor her ay çağırmıyor. ben doktora çok gittim. 1,5 yıldır olmuyor ,2,5 yıllık evliyim. en son rahim filmi çekineyim dedim doktora çekti temiz çıktı aşılama istedim gel bi daha ki ay başlayalım dedi . bu seferde eşimin doktoru 3 ay daha bekleyin bence değerlerin düzeliyor demiş . eşimin ileri hareket 1 di şuan 25 oldu . anlayacağın ocak ayına kaldık . bende de yumurta tembelliği var . yumurtam yavaş büyüyor .femeara ile düzenli oluyordu 2 aydır kullanmıyorum .hikayem uzun
Bende 15 aydir evliyim. Temmuzda hsg çektirdim. Sol tüpü m kapali imiş. Nisanda soldan yumurtlama oldu. Mayısta sağdan temmuz Ağustos Eylül hep soldan olduu. Yarında doktor kontrolüm var. Sol tarafımda yine batma oluyor. Demekki hep soldan olduğu için tüpüm kapali imiş ondan olmamış sindiye kadar onu düşündüm bendeBenimki de öyle daha önce dikkat etmiyordum ama 1 yıldır hep yumurtalama döneminde hep sol ağrır sağda bişey yok ama hiç baktırmadım neden öyle blmiyorum
düşük yaptım malesef2. çocuğunuz mu yoksa düşük falan mı oldu
5 farklı doktor denedim. inan ben araştırmasam yerimde sayardım . o kadar doktora gittim devlet özel . femara veriyorlar 6 aya gebe kalırsın diyip yollladılar 6 ay bitti olmadı. dedim kendi kendime hiç bi doktor eşin ne durumda diye sormuyor. en son eşimi teste gönderdim. 8 ay sonra falan ne çıksın hareket hiç yok 1 çıktı . sonra o tedaviye başladı benim doktorlarım eşini bekle dedi. eşimede 6 ay dediler ee oda bitti sonra baktım verdikleri vitaminler pek ilerletmiyor. bi arkadaşın demesi üzerine doktora sormadan o vitamini aldık 2 ay kullandı teste gönderdim sonuç çok iyi çıktı beklediğimizden . sonra başka doktora gittim oda ilk defa eşimi sordu heh dedim buldum aradığımı .oda rahim filmi istedim özel burası . doluydu ve benim de günüm geçiyordu. kaldı .sonra bana sana iğne verirdim ama o da belli sayıda kullanılıyor . eşin bu durumda iken boşa para verip hakkını kaybetme dedi. en son başka özele gittim bu ay sonunda rahim filmi istiyorum dedim çektirdim. onu bile ben istedim. hormon testimi yenileyelim 1 yıl oldu bakılmayalı geçen sene bakıldı iyidi dedim belki değişmiştir dedim. tmm dediler para verdim yaptırdım .FSH çok iyi çıktı E2 düşük .doktora buna ilaç verecek misiniz dedim fsh iyi ise e2 ye takılma dedi. AMH Da bakalım dedim . sadece fsh ve e2 istemiş labaratuvardan . sonuçlar çıkınca gördüm. doktor bunları istemiş sadece bizden dediler. şimdilik eşimin değerleri daha iyi olmasını bekliyoruz. ekstra ilaçlar yazdı doktoru .oda güzel bi doktor bulamadı . şimdi gittiği doktor kafamıza yattı .Bence biran önce doktorunu değiştir, sanki baştan savma davranmış gibi geldi bana. Özelde iyi bir doktora gidip düzenli bir tedavi takvimi oluşturmalısın. 1.5 yıl az bir süreç değil
ben 1 ay ay sağ dan 1 ay soldan yumurta gelişip atılır diye biliyorum doktorlar da hep bunu söyler .sizde nasıl böyle olmuş. açtılar mı şimdi tüpünüzü. anestezili mi oldunuzBende 15 aydir evliyim. Temmuzda hsg çektirdim. Sol tüpü m kapali imiş. Nisanda soldan yumurtlama oldu. Mayısta sağdan temmuz Ağustos Eylül hep soldan olduu. Yarında doktor kontrolüm var. Sol tarafımda yine batma oluyor. Demekki hep soldan olduğu için tüpüm kapali imiş ondan olmamış sindiye kadar onu düşündüm bende
Bak canım iyi bir doktorun tedavi sırası şudur.5 farklı doktor denedim. inan ben araştırmasam yerimde sayardım . o kadar doktora gittim devlet özel . femara veriyorlar 6 aya gebe kalırsın diyip yollladılar 6 ay bitti olmadı. dedim kendi kendime hiç bi doktor eşin ne durumda diye sormuyor. en son eşimi teste gönderdim. 8 ay sonra falan ne çıksın hareket hiç yok 1 çıktı . sonra o tedaviye başladı benim doktorlarım eşini bekle dedi. eşimede 6 ay dediler ee oda bitti sonra baktım verdikleri vitaminler pek ilerletmiyor. bi arkadaşın demesi üzerine doktora sormadan o vitamini aldık 2 ay kullandı teste gönderdim sonuç çok iyi çıktı beklediğimizden . sonra başka doktora gittim oda ilk defa eşimi sordu heh dedim buldum aradığımı .oda rahim filmi istedim özel burası . doluydu ve benim de günüm geçiyordu. kaldı .sonra bana sana iğne verirdim ama o da belli sayıda kullanılıyor . eşin bu durumda iken boşa para verip hakkını kaybetme dedi. en son başka özele gittim bu ay sonunda rahim filmi istiyorum dedim çektirdim. onu bile ben istedim. hormon testimi yenileyelim 1 yıl oldu bakılmayalı geçen sene bakıldı iyidi dedim belki değişmiştir dedim. tmm dediler para verdim yaptırdım .FSH çok iyi çıktı E2 düşük .doktora buna ilaç verecek misiniz dedim fsh iyi ise e2 ye takılma dedi. AMH Da bakalım dedim . sadece fsh ve e2 istemiş labaratuvardan . sonuçlar çıkınca gördüm. doktor bunları istemiş sadece bizden dediler. şimdilik eşimin değerleri daha iyi olmasını bekliyoruz. ekstra ilaçlar yazdı doktoru .oda güzel bi doktor bulamadı . şimdi gittiği doktor kafamıza yattı .
Offf 3 mü Allah kolaylık versinGünde 3 defa kullanıcam canım, 1 tane sabah, 2 tane akşamay korkuyorum ya
Kuzu sen femara veya klomen kullanmış mıydın yoksa kendiliğinden mi gebe kaldın? Şimdi ovulasyon yaptım, pik çıktı. Demek çatlama iğnesi sonrasında pik oluyorOfff 3 mü Allah kolaylık versinkorkmak değilde o his beni gıcıklandırıyo hadi sonu güzel olsun inşşşşş
eşimin sperm değerleri düşük olduktan sonra yumurta geliştirici ilaç ne faydası var boşa yani. ilk 1 yıl korumduk. istedikten sonra bir kaç olmayınca doktora gittim ne zamandır olmuyor diyince bende tedaviye başlansın diye 1 yıl dedim. oda yumurta geliştirici ilaç verildi. femara+duphaston. aslında sıralamada bi hata yok iğneliye geçilecekti oda boşa gitmesin diye eşimi bekleme kararı aldık. aslında sorun başlı başına doktorların eşin de bi üroloji ye gitsin sperm testi vs yaptırsın dememeleri. insan başına gelmeyince nerden bilsin sayı ne hareket ne . ben buralardan internetten vs spermiyogram testi yapılması gerektiğini öğrenince film orda koptu işte. tamamen doktorun eşime yönelmemesi bizimde bunu bilmememizden kaynaklı zaman kaybı yaşadık . boş yere yaniBak canım iyi bir doktorun tedavi sırası şudur.
Öncelikle 1 yıl kendiniz deneyin diyorlar.
Sen tedirgin olup erken gitme kararı alırsan 3 ay ilaç tedavisi yapıyorlar, yumurta büyümesi için. Cevap alamazsan iğneli yumurta büyütme tedavisine geçiliyor. Hsg ve sperm testine bakılıyor. Yine olmazsa aşılama daha sonra tüp bebeksenin çok karmakarışık yapılmış herşey