Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle canım, sağolasın Doktor sana ilaç falan verdi mi kullanman için? İlk ilişki içinde 36 saat sonrasını söyledi, ardından gün aşırı
Yok kuzum ilaç vermedi bana sadece boyutu söyledi yakında çatlar dedi saat falan da söylemedi ben hastaneden geldiğimde hemen degerlendirdim ertesi günde sonra iki güne bir tabi 7 8 10 ekim de tutmuştur tuttuysa bu ara saldim sistit geçirdiğimden

Böyle olunca kalbim hızlı çarpıyor bi hevesleniyorum ama tek çizgi görmekten o kadar yoruldum ki
Öncelikle rahat olun varsa zaten vardır yoksa da yoktur bu saatten sonra bir şey değişmeyecek sonuçta. Umutla beklemekte zor test yapıp olumsuz görmekte kararı siz verin ama kendinizi üzmeyin elbet zamanı var hepinizin

Kızlar bugün progesteron için kan vermiştim sonucum çıkmış 31,37 nasıl sizce gebelik olabilir mi yoksa iki yumurta falan mı catladi doktora gitmedigim için kaç yumurta vardı bilmiyorum femara kullandım sadece

Kafamda deli gibi sorular dün doktora gittim heyecandan sormak istediğim şeyi sormayı unuttum haftaya tekrar gidecem söyleyeceğim tüm herşeyi Bi tarafa not alıyorum unutmamak için ve minnak Bi kese göründü, arkadaşlar ben düzensiz adet oluyorum en son 6 ağustos adet oldum yumurta çatladıktan sonra 14 gün sayarak 6 Ekim adet tarihim oluyor şu an gebelik var ben şu gebelik haftası hesaplamasını nasıl yapacam

Edebilirsin bence hepsi farklı farklı konulara iyi geliyor. Esteofem rahim kalınlığı için bildiğim kadarıyla senin ince mi çıkmıştı canım? Bir de coraspini de pıhtılaşmada veriyorlar tüp bebekte de önlem amaçlı veriyorlar aslında. Tabii zararı yok inşallah vesile olur hepsi

Az önce ovulasyon testi yaptım o da böyle çıktı Adetim 1 gün geçti dündü günüm

Eklentiler

• IMG_20211014_123007.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 46
Sanırım rahmim ince canım, oyüzden vermiştir. Geçen ayda ince demişti, daha neler görüp öğrenicem bilmiyorum. Kadınlık neymiş asıl şimdi şimdi öğreniyorum.

İlk gebeliğimde kanamam olunca vermişti doktor. Bana gece ağızdan, gündüz fitil olarak al demişti doktor. Ağızdan alınca çok sorun yaşamadım. Galiba uyku zamanı olduğu için..

Canım folik asite devam et tabiki ben de hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım. Progestan da biz hamileler bile kullanıyoruz bebişin tutunmasını sağlıyor erken doğumu engelliyor vs bisürü faydası vardı. İnşallah güzel haberlerle gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…