- 11 Mayıs 2021
- 1.016
- 879
- 39
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.101
Ama yinede dış gebelik vs gibi durumlar icin önemli bende 6 gun kala ogrendim 3 gun sonrasindada gittim muayene oldum yolunda dedi kan artisina bakalimmi dedim gerek yok rahimde gozukuyo dediKan testine gitmedim çok erken öğrendiğim için yine kimyasal gebelik olur da orda değerin düşüşünü görürüm diye reglin 1 hafta geçmesini bekleyip öyle gideyim diyorum her türlü stres ya
Ne demek tabiki sorabilirsin. İğnenin 12. Günü yaptım silik çizgi vardı sonra 14 günü yaptım baya belirgindiKan da öyledir merak etmeiğnenin kaçıncı günü test yaptın peki canım? Çok soru sordum kusura bakma
yaaa hadi gözün ayddııııınnnKızlar beta 1908 çıktı
Kızlaaar bugün regl günüm kafam karıştı hiç bi regl belirtim yok dün test yapmıştım negatifti olsa çıkardı heralde bugünde sırf sarı veya beyazımsı akıntı var hatta 3 gündür var sümükümsü yapıda
adetimm bi hafta geçip olduğunuda biliyorum o yüzden heveslenemiyorumda sadece 3 gündür göğüs ağrısı var ufak ufakidrar testleri adetten 10 gün sonra doğru sonuç verebiliyor birde kan ver istersen
Evet cnm hiçbir skniti yokEşine baktılarmi canım
Bence de bir an önce gelse adetimiz böyle daha kötü beklemek oldum mu olacağım mı çok zorKasım grubunu açalım bence yavaş yavaş ümitler tukendi
ERKEKLERDE NE TÜR TESTLER İSTİYORLAR SPERM TESTİ DIŞINDAEvet cnm hiçbir skniti yok
Çok sevindim canım maşallah baya yüksek çıkmışKızlar beta 1908 çıktı
İyiyi çağır iyi olsun hersey cnm sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallahTeşekkür ederim ya Bi defa yaşayınca kimyasal ister istemez aklıma geliyor kan bile vermek istemiyorum orda düşüşü görürüm diye
Canim bilmiyorum da eşimden sadece sperm testi istediler. Başka bi test almadı esimdenERKEKLERDE NE TÜR TESTLER İSTİYORLAR SPERM TESTİ DIŞINDA
ayyyy çok çok sevindim canımmm herşey gönlünce olsun inşallahhhh darısı da bize olsunnnKızlar beta 1908 çıktı
Rabbım bu mutluluğu beta değerini öğrendiğinde de bin misli yaşatsın insallah canim en hayırlı şekilde demekki ovulasyon testleri de yanıltıyor canim hersey çok güzel ilerler insallah bu ay güzel arkadaşımKızlar merhabaBugün döngümün 10.günü, doktor kontrolüm vardı. Doktora gelmeden 1 saat önce ovulasyon testi yaptım, çok silik. Umudum kırıldı, eşime doktora gitmeyeyim boşuna zaten gelişmemiş diyecek dedim. Eşim hayır git mutlaka belki farklı birşeyler önerir falan dedi. Tam yola çıkmıştım ki eşim aradı, baktım sen tedirginsin izin aldım, hastanenin oraya geliyorum hemen dedi. Kapıda buluşup doktora girdik ve çok güzel gelişen bir yumurtam olduğunu söyledi yaklaşık 21-22 mm boyutunda nasıl mutlu oldum anlatamam size, hemen iğne yazdı. 3 tane de farklı ilaç... Al getir dedi. Gittik, aldık iğneyi ve ilaçları. Doktor göbeğimden ovitrelle vurdu, 36 saat sonra ilişki önerdi. Diğer verdiği 3 ilacın da nasıl kullanılacağını anlattı. Rabbime ne kadar şükretsem az, yumurtanın gelişmesine bile Rabbim bizi bu kadar sevindirdi. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlatta nasip eder. Dualarınızda unutmayın nolur
Dahiliye randevum vardı çok önceden almıştım halsizlik var diye orda doktor söyledi beta değerimi 63 çıktı tesadüf öğrendim yaniBence bir an önce teste gitmelisin kan takibi çok önemli düzensizlik varsa erken mudahale edilmesi gerekir bu sekilde stres yapman bebeğe de zarar verir
Inşallah canm beta değeri 63 çıktı bilmiyorum daha kadın doğuma gitmedimİyiyi çağır iyi olsun hersey cnm sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallah
Sağol canım benimm, bana çok uğurlu geldin. Aminnnnayyyy çok çok sevindim canımmm herşey gönlünce olsun inşallahhhh darısı da bize olsunnn
Benim bugün dahiliye randevum vardı doktor orda söyledi şuan değerimi 63 çıktı dedi kadın doğuma git ayrıntı Bi şey diyemem dedi B12 aşırı düşük iğne yazmam gerekiyor ama kadın doğum yazsın ben yazamam şuan dedi mecbur gideceğim yaniAma yinede dış gebelik vs gibi durumlar icin önemli bende 6 gun kala ogrendim 3 gun sonrasindada gittim muayene oldum yolunda dedi kan artisina bakalimmi dedim gerek yok rahimde gozukuyo dedi