Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte ovulasyon testine güven olmuo ben artik yapmiom

Kızlar merhaba geçen hafta yumurtlama günümdü değerlendirdim ama son 2-3 gündür böyle sarımsıı yeşilimsi kokusuz akıntım var enfeksiyon mı diye düşünüyorum.Elimde antibiyotik ve fitilim var eğer regl olursam bitişinde kullnayım diyorum aynı zamanda yumrtlama zamanında bitmiş yada denk geliyor bu durumda aslında kullanılmasın diyorlar ama bu şekılde kullanan oldu mu şimdiden ümitlerim azaldı

Kurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?

evet coraspin kan pıhtılaşmasını önelemek isin progestanda düşük önleyici bende kullandım ovtirelleyle birlikte iğneden sonra yani bende işe yaramadı inşallah rabbim sana nasip eder

Ben varım
Bende iki kez klomen bi kez femara kullandım
Doktorum artık kullanmamam taraftarıydı, bende öyle
Bi problem olmadığı halde istemiyorum daha fazla vücuduna hormon yüklemek dedi
İki üç ay ara ver vücut dinlensin, sonra aşılama düşünelim dedi
Banada mantıklı geldi
Bıraktım artık oluruna bikaç ay

Canım progestanı iğneden hemen sonra mı kullanacaksın ? Ne şekilde doktor kullanmanı söyledi

evet kizlar bekledigim agir misafir 1 gun oncesinden geldi ... sogan kuru yapiyim diyorum regl olurken mi basliyoruz.. regl bitiminden sonra mi ? yumurtlama zmani gelip catinca sıkıntı olmaz mi calismalara devam edicez illaki beni bi aydinlatir misiniz yapanlar

Bende bunun cevabını bekliyorum kuzum bakalım ne diyecekler

Ben çarşamba günü oldum. Sadece çizik atıldı o kadar.
Ben de dün oldum çok şükür jel kullanılmış ve spiral takmışlar 2 ay sonra muyane esnasında çıkarılacağını söyledi. Hayırlısı inş. akabinde transfer gününe karar verilecek. Senin transfer ne zaman olacak hayırlısıyla?

Merhaba cnm yaş kaç acaba? prp yapalım demediler mi ? Yumurta azlığında rahim gençleştirmek için yapıyorlar çünkü bana yapıldı daha önceki iki denememde de 3 yumurta toplanmıştı prp sonrası tek seferde 7 yumurta toplandı çok şükür. 5 tane 1.kalite embiriyom donduruldu. histeroskopi ameliyatı oldum dün 2 ay sonra muayene edildikten sonra transfer günü kararlaştırılacak bakalım.

Canım benim de regl den bir gün önce olmuştu aynı şekilde ve yerleşme kanamasıydı ertesi günü 45 beta ile öğrenmiştim. Devamı gelmeyene kadar umut var inşAllah gebesindir
Merhaba size sormak istedim reglime 3 gün var bu Sabah lekem geldi kahve çok açık kahve hatta ama akşam oldu ben adet oldum sandım ama olmadım da 16 Ekim adet günüm sizin nasıl ilerledi nasıl oldu bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…