Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 🌸 Bugün döngümün 10.günü, doktor kontrolüm vardı. Doktora gelmeden 1 saat önce ovulasyon testi yaptım, çok silik. Umudum kırıldı, eşime doktora gitmeyeyim boşuna zaten gelişmemiş diyecek dedim. Eşim hayır git mutlaka belki farklı birşeyler önerir falan dedi. Tam yola çıkmıştım ki eşim aradı, baktım sen tedirginsin izin aldım, hastanenin oraya geliyorum hemen dedi. Kapıda buluşup doktora girdik ve çok güzel gelişen bir yumurtam olduğunu söyledi yaklaşık 21-22 mm boyutunda ❤️ okadar umutsuz oturmuştum ki o koltuğa, nasıl mutlu oldum anlatamam size ama çok dua etmiştim gidene kadar. hemen iğne yazdı. 3 tane de farklı ilaç... Al getir dedi. Gittik, aldık iğneyi ve ilaçları. Doktor göbeğimden ovitrelle vurdu, 36 saat sonra ilişki önerdi. Diğer verdiği 3 ilacın da nasıl kullanılacağını anlattı. Rabbime ne kadar şükretsem az, yumurtanın gelişmesine bile Rabbim bizi bu kadar sevindirdi. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlatta nasip eder. 🌸 Dualarınızda unutmayın nolur
İşte ovulasyon testine güven olmuo ben artik yapmiom

Kızlar merhaba geçen hafta yumurtlama günümdü değerlendirdim ama son 2-3 gündür böyle sarımsıı yeşilimsi kokusuz akıntım var enfeksiyon mı diye düşünüyorum.Elimde antibiyotik ve fitilim var eğer regl olursam bitişinde kullnayım diyorum aynı zamanda yumrtlama zamanında bitmiş yada denk geliyor bu durumda aslında kullanılmasın diyorlar ama bu şekılde kullanan oldu mu şimdiden ümitlerim azaldı

Rabbım bu mutluluğu beta değerini öğrendiğinde de bin misli yaşatsın insallah canim en hayırlı şekilde demekki ovulasyon testleri de yanıltıyor canim hersey çok güzel ilerler insallah bu ay güzel arkadaşım 😇😍
Kurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?

Kurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?
evet coraspin kan pıhtılaşmasını önelemek isin progestanda düşük önleyici bende kullandım ovtirelleyle birlikte iğneden sonra yani bende işe yaramadı inşallah rabbim sana nasip eder :KK200:

Arkadaşlar bugün kontrole gittim. 3. Kez dir klomen kullanıyorum. Doktorum aşılamaya geçelim dedi artık eğer bu ayda olmazsa. Bizim şuan hiçbir sıkıntı yok. Yumurtlarimda hep büyüdü klomenle benim durumumda olan var mı kızlar.
Ben varım🙋🏻‍♀️
Bende iki kez klomen bi kez femara kullandım
Doktorum artık kullanmamam taraftarıydı, bende öyle
Bi problem olmadığı halde istemiyorum daha fazla vücuduna hormon yüklemek dedi
İki üç ay ara ver vücut dinlensin, sonra aşılama düşünelim dedi
Banada mantıklı geldi
Bıraktım artık oluruna bikaç ay🤷‍♀️🙋🏻‍♀️

Canım progestanı iğneden hemen sonra mı kullanacaksın ? Ne şekilde doktor kullanmanı söyledi

evet kizlar bekledigim agir misafir 1 gun oncesinden geldi ... sogan kuru yapiyim diyorum regl olurken mi basliyoruz.. regl bitiminden sonra mi ? yumurtlama zmani gelip catinca sıkıntı olmaz mi calismalara devam edicez illaki beni bi aydinlatir misiniz yapanlar 🤔

evet kizlar bekledigim agir misafir 1 gun oncesinden geldi ... sogan kuru yapiyim diyorum regl olurken mi basliyoruz.. regl bitiminden sonra mi ? yumurtlama zmani gelip catinca sıkıntı olmaz mi calismalara devam edicez illaki beni bi aydinlatir misiniz yapanlar 🤔
Bende bunun cevabını bekliyorum kuzum bakalım ne diyecekler

Ben çarşamba günü oldum. Sadece çizik atıldı o kadar.
Ben de dün oldum çok şükür jel kullanılmış ve spiral takmışlar 2 ay sonra muyane esnasında çıkarılacağını söyledi. Hayırlısı inş. akabinde transfer gününe karar verilecek. Senin transfer ne zaman olacak hayırlısıyla?

Gecen ay ilk defa klomen kullandım. Hic yumurtam olusmadı. Doktor femara ya gecelim dedi. Adet olamadığım için öncesinde duphaston kullan dedi. Adetime 16 hün kala duphaston kullandım 10 gün boyunca. Bu ilac hem adet olmaya hem de rahmi gebelik için hazırlamaya yarıyomus. Adetin 3. Günü femaraya basladım bu ay ilk defa. Sagda bir tane yumurtam oluşmus 19 mm. 25 eylülde catlatma iğnesi vurundum. Sonraki süreci değerlendirdik. İlk ay hic yumurtam olmadı bu 2. Takip ayımda 1 yumurtam olustu.insallah 3. Gerek kalmaz. Hala ilacın etkisidir diye suphelerim var 😪😪
Merhaba cnm yaş kaç acaba? prp yapalım demediler mi ? Yumurta azlığında rahim gençleştirmek için yapıyorlar çünkü bana yapıldı daha önceki iki denememde de 3 yumurta toplanmıştı prp sonrası tek seferde 7 yumurta toplandı çok şükür. 5 tane 1.kalite embiriyom donduruldu. histeroskopi ameliyatı oldum dün 2 ay sonra muayene edildikten sonra transfer günü kararlaştırılacak bakalım.

Canım benim de regl den bir gün önce olmuştu aynı şekilde ve yerleşme kanamasıydı ertesi günü 45 beta ile öğrenmiştim. Devamı gelmeyene kadar umut var inşAllah gebesindir
Merhaba size sormak istedim reglime 3 gün var bu Sabah lekem geldi kahve çok açık kahve hatta ama akşam oldu ben adet oldum sandım ama olmadım da 16 Ekim adet günüm sizin nasıl ilerledi nasıl oldu bilgi verebilir misiniz

X