Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm ben kasıma elendim o halde kasık ağrılarım var diye gittim kan verdim 1.20 çıktı ama hala bir ümidim vardı hayırlısı olsun
En erken bu zamanlarda çıkıyor herkeste farklı geç döllenme de olabiliyor. Siz regl zamanınızı bekleyin inşAllah olur hayırlsıyla

Kızlaaar bugün regl günüm kafam karıştı hiç bi regl belirtim yok dün test yapmıştım negatifti olsa çıkardı heralde bugünde sırf sarı veya beyazımsı akıntı var hatta 3 gündür var sümükümsü yapıda

Çok da kullanmadım aslında soğan suyunu 4 gün günde 1 defa ancaydı 14. Gün pik gördüm artık 28 de olmam lazım ama anlamadım ilk kez oldu
14.ncu günde pik görduysen uzerine 17 gün ekliceksin canım regl günün o zaman 17.gün hala hasta olmazsan test yaptır

Eşine baktılarmi canım

14.ncu günde pik görduysen uzerine 17 gün ekliceksin canım regl günün o zaman 17.gün hala hasta olmazsan test yaptır
Benim döngüm 27-28 hatta geçen ay 26 idi tatlım ortalama 28 de olurum tam ortasında da yumurtlarım. Gebelik için 17. Gün beklemeli diyolar evet ama benim regl gelir zaten bugün, bu ay da foossss

Benim döngüm 27-28 hatta geçen ay 26 idi tatlım ortalama 28 de olurum tam ortasında da yumurtlarım. Gebelik için 17. Gün beklemeli diyolar evet ama benim regl gelir zaten bugün, bu ay da foossss
Öyle deme belki bebiş tutunuyordur sen yinede 17 yi bekle

Kan testine gitmedim çok erken öğrendiğim için yine kimyasal gebelik olur da orda değerin düşüşünü görürüm diye reglin 1 hafta geçmesini bekleyip öyle gideyim diyorum her türlü stres ya
Bence bir an önce teste gitmelisin kan takibi çok önemli düzensizlik varsa erken mudahale edilmesi gerekir bu sekilde stres yapman bebeğe de zarar verir

Kan testine gitmedim çok erken öğrendiğim için yine kimyasal gebelik olur da orda değerin düşüşünü görürüm diye reglin 1 hafta geçmesini bekleyip öyle gideyim diyorum her türlü stres ya
Evet canım haklısın bekle o zaman biraz daha umarım yolunda gider sağlikla ilerler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…