-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.081
Teşekkür ederim şu 1 hafta geçseydi kafayı yedim artıkCanım 1 günde daha fazla koyuluk olmaz zaten gayet iyi gorunuyo
Stres yapma kan testi yaptirdinmiTeşekkür ederim şu 1 hafta geçseydi kafayı yedim artık
En erken bu zamanlarda çıkıyor herkeste farklı geç döllenme de olabiliyor. Siz regl zamanınızı bekleyin inşAllah olur hayırlsıylahmm ben kasıma elendim o halde kasık ağrılarım var diye gittim kan verdim 1.20 çıktı ama hala bir ümidim vardı hayırlısı olsun
Benim de 7. Günümdeydi. Bata 7 vardı canımCanım iğne gününü saymazsam testi de dün verdim 9. Günde vermiş oldum yani. Senin kaçıncı gününde çıktı canım bata ne kadar var
Sen pozitifi görmüş müydün sanki canım doğru mu hatırlıyorumBenim de 7. Günümdeydi. Bata 7 vardı canım
Benim testler pozitif de, bugün kan verdim sonuç bekliyorumSen pozitifi görmüş müydün sanki canım doğru mu hatırlıyorum
Kan da öyledir merak etmeBenim testler pozitif de, bugün kan verdim sonuç bekliyorum
ahhh inşallah :)En erken bu zamanlarda çıkıyor herkeste farklı geç döllenme de olabiliyor. Siz regl zamanınızı bekleyin inşAllah olur hayırlsıyla
Kan testine gitmedim çok erken öğrendiğim için yine kimyasal gebelik olur da orda değerin düşüşünü görürüm diye reglin 1 hafta geçmesini bekleyip öyle gideyim diyorum her türlü stres yaStres yapma kan testi yaptirdinmi
14.ncu günde pik görduysen uzerine 17 gün ekliceksin canım regl günün o zaman 17.gün hala hasta olmazsan test yaptırÇok da kullanmadım aslında soğan suyunu 4 gün günde 1 defa ancaydı 14. Gün pik gördüm artık 28 de olmam lazım ama anlamadım ilk kez oldu
Eşine baktılarmi canımArkadaşlar bugün kontrole gittim. 3. Kez dir klomen kullanıyorum. Doktorum aşılamaya geçelim dedi artık eğer bu ayda olmazsa. Bizim şuan hiçbir sıkıntı yok. Yumurtlarimda hep büyüdü klomenle benim durumumda olan var mı kızlar.
Bizim aile hekimi adetin 2 gün gecikirse gel dedi en doğru o zaman veriyor sanırımkanda yaklaşık olarak ne zaman gözüküyor hamilelik ben adet gecikiminden 10 gün sonra falan diye biliyorum doğrumu bu
Prolaktin değerini yükseltir incir sakın yeme gebeliği engellerMerhaba İncir kullanıcam bende acaba kürünü mü yaptınız yagda bekletip sabah akşammı yediniz
Tüp bebek öncesi hazırlık için bende başlıcamda pek Bi fikrim yok
Benim döngüm 27-28 hatta geçen ay 26 idi tatlım ortalama 28 de olurum tam ortasında da yumurtlarım. Gebelik için 17. Gün beklemeli diyolar evet ama benim regl gelir zaten bugün, bu ay da foossss14.ncu günde pik görduysen uzerine 17 gün ekliceksin canım regl günün o zaman 17.gün hala hasta olmazsan test yaptır
Öyle deme belki bebiş tutunuyordur sen yinede 17 yi bekleBenim döngüm 27-28 hatta geçen ay 26 idi tatlım ortalama 28 de olurum tam ortasında da yumurtlarım. Gebelik için 17. Gün beklemeli diyolar evet ama benim regl gelir zaten bugün, bu ay da foossss
hadi inşallah Allah'ın izni ile Rabbim tüm isteyenlere HZ. MUHAMMED (SAV) YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBizim aile hekimi adetin 2 gün gecikirse gel dedi en doğru o zaman veriyor sanırım
Bence bir an önce teste gitmelisin kan takibi çok önemli düzensizlik varsa erken mudahale edilmesi gerekir bu sekilde stres yapman bebeğe de zarar verirKan testine gitmedim çok erken öğrendiğim için yine kimyasal gebelik olur da orda değerin düşüşünü görürüm diye reglin 1 hafta geçmesini bekleyip öyle gideyim diyorum her türlü stres ya
ama bi cevap mı verseniizKızlaaar bugün regl günüm kafam karıştı hiç bi regl belirtim yok dün test yapmıştım negatifti olsa çıkardı heralde bugünde sırf sarı veya beyazımsı akıntı var hatta 3 gündür var sümükümsü yapıda
Evet canım haklısın bekle o zaman biraz daha umarım yolunda gider sağlikla ilerler inşallahKan testine gitmedim çok erken öğrendiğim için yine kimyasal gebelik olur da orda değerin düşüşünü görürüm diye reglin 1 hafta geçmesini bekleyip öyle gideyim diyorum her türlü stres ya