Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan fitili cumartesi başlayacakmışım canım
Yani yumurta çatladıktan sonra kullanmaya başlıcaksın benim geçen ay olumsuz sonuçlanan aşılamam olmuştu oradan bir kutu kaldı bu ay ovülasyon ile takip ediyorum iki gündür yumurtlama gördüm çatladığında fitil olarak kullanmayı düşünüyorum o yüzden sordum canım teşekkür ederim cevap için

Evet canım, çatlatma iğnesi oldum bugün. Cumartesi de fitile başlayacam.

Ovulasyon testleri güvenilirliğini kaybetti gözümde ya. Bugün yumurtam 21-22 mm ama ovulasyona bakar mısın? Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonra belki de 10 aydır bu yüzden boşa uğraşıyorum

Eklentiler

• 20211013_161750.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 90
Aa çok ilginç gerçekten ama böyle bir şey duymuştum ovülasyonda piki görüp doktorda yumurta görmeyenlerde varmış ama ben doktor muayenelerinde deneme amacı ile bir iki ovülasyon testi yapmıştım doğru çıkmıştı bilemedim şu an Ama yumurtan çok güzel gelişmiş inşallah güzel sonuçlar alırsın avokado ve kabak çekirdeği tüket canım döllenmeye yardımcı oluyormuş

Progestan rahmi kalınlaştırmak için gebelik olursa bebeğin tutunmasını sağlıyor. Coraspin pıhtılaşma vs olmaması için önlem olarak vermiş canım. Estofermi bilmiyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın

Yarın pik görürsün muhtemelen canım

Canım benim de 1 gün öncesi aynı şekilde oldu açık kahverengi az miktarda. Ben de adet oldum sandım ertesi gün aşılama tahlilleri için gittim ama kanamanın devamı gelmedi. Doktorumda alttan muayene etmişti ama rahim çok kalınlaşmış şu an aşırı kanaman olması gerekiyordu bu kalınlıkta dedi. Ben de 1 kere geldiğini ve devamının gelmediğini söyledim. O da gebelikten şüpheleniyorum tahlil verelim dedi ve 45 çıktı. Adet sandığım için en başında yakalamışız sonrasında arttı

Hayırlı olsun canım Allah'ım tamamını erdirsin insAllah benimde sabah oldu işte hatta takvimime ekledim ama bakalım daha 2 gün var ya olurum ya olmam kısmet artık ama ilk defa böyle bir durum ile karşı karşıyayım yani regl olsam devam eder diye de düşünüyorum ama yok beklemekten başka çarem yok tabi hayırlısı diyeyim teşekkür ederim gönlünüzce olsun sizinde canım

Transfer olmayacak sanırım. Bnm bebek rahmin üst tarafına yerleşiyo ve kalbi duruyo. Bu nedenle rahmin üst kısmına çizik attı dr um

Canım kızım şimdi 1 yaşında çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşAllah Sonucunu bize de yaz

Kızlar progestan 200lük kullanananız oldumu aranızda 2 saat
Canım bende kullanıyorum coraspin, progestan benim bide iğnem var tabi,kan sulandırıcılar pihtılaşma bozukluğu için progestan daha önce düşüklerim olduģu icin tedbir amaclı rahime sıkı tutunabilmesi için

Canım şuan kullanıyomusun progestanı ?ben ağızdan alıyorum gece problem olmuyo uyumadan yarım saat önce alıyorum ama gündüz 2 saat kafayı kaldıramıyorum inanılmaz baş dönmesi yapiyo bu yumuşak kapsulu vajinal kullansam ne kadar sure yatmam lazım etki etmesi için

Ya ovulasyon silikken nasil bukadar yumurta olur bende doğru düzgün çizgi göremedim bu ay isten fırsat bulup geç vakit yapıyorum umudum yok zaten regl olsamda bende işlemlere başlasam diyorum hadi hayırlı olsun tedavin canim

Var klomeni 2 kullanisim gebelik olusmadi yumurtalar buyuyor gelisiyor ama gebelik olmuyor . Bu ekim ayini ovulasyon ve takviyelerle gecirdim bakalim ne olacak

Evt okumuştum onu ama kürü için geçerli sanırım hergün iki İncir den çok fazla bir deger degişecegini sanmıyorum ama başka ne yapmalıyım
Incirin kurusu, yaş olanı, kürü aynı canim benim yeme sakın..Hayıt otu tohumu çayı yada aslanpençesi otunun çayını sabah akşam içebilirsin hormonlarina, kistlerine iyi gelir

Yok kiz bu yumurta büyüklüğünü olcmuuor sen bence daha yumurtlamadin diye görünmüyor zaten bende de birden pik oluyor artarak gitmiyor sonucta ve ben pazar yumurtladim pazartesi catladi ve doktorda böyle söyledi. Bence sen yapmaya devam et bir de catlatma ignesi olacaksan dışarıdan müdahale oluyor kitle gidemiyorsun ben bu ay hsg yüzünden klomen kullanamadım doktorla birebir oldu.ama klomenleyken iğne falan veriyor e iğneden lh var kopkoyu çıkıverdi anlaşılmıyor yani

Canım gelişmeseydi doktor geçen ay ki gibi gelişmemiş derdi, ben de şaşırdım ama net şekilde yumurtanın boyutunu da gösterdi bana. Ama ovulasyon niye böyle onu anlamadım

Nasıl yani, hiçbir şey anlamadım. yumurta büyüyünce, yumurtlama oluyor ve sonrasında çatlama için iğne yapılıyor. Benimde büyümüştü ve çatlama iğnesi yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…