- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.141
Yani yumurta çatladıktan sonra kullanmaya başlıcaksın benim geçen ay olumsuz sonuçlanan aşılamam olmuştu oradan bir kutu kaldı bu ay ovülasyon ile takip ediyorum iki gündür yumurtlama gördüm çatladığında fitil olarak kullanmayı düşünüyorum o yüzden sordum canım teşekkür ederim cevap içinProgestan fitili cumartesi başlayacakmışım canım
Evet canım, çatlatma iğnesi oldum bugün. Cumartesi de fitile başlayacam.Yani yumurta çatladıktan sonra kullanmaya başlıcaksın benim geçen ay olumsuz sonuçlanan aşılamam olmuştu oradan bir kutu kaldı bu ay ovülasyon ile takip ediyorum iki gündür yumurtlama gördüm çatladığında fitil olarak kullanmayı düşünüyorum o yüzden sordum canım teşekkür ederim cevap için
Aa çok ilginç gerçektenEvet canım, çatlatma iğnesi oldum bugün. Cumartesi de fitile başlayacam.
Ovulasyon testleri güvenilirliğini kaybetti gözümde ya. Bugün yumurtam 21-22 mm ama ovulasyona bakar mısın? Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonrabelki de 10 aydır bu yüzden boşa uğraşıyorum
Progestan rahmi kalınlaştırmak için gebelik olursa bebeğin tutunmasını sağlıyor. Coraspin pıhtılaşma vs olmaması için önlem olarak vermiş canım. Estofermi bilmiyorumKurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?
Evet canım, çatlatma iğnesi oldum bugün. Cumartesi de fitile başlayacam.
Ovulasyon testleri güvenilirliğini kaybetti gözümde ya. Bugün yumurtam 21-22 mm ama ovulasyona bakar mısın? Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonrabelki de 10 aydır bu yüzden boşa uğraşıyorum.
Canım benim de 1 gün öncesi aynı şekilde oldu açık kahverengi az miktarda. Ben de adet oldum sandım ertesi gün aşılama tahlilleri için gittim ama kanamanın devamı gelmedi. Doktorumda alttan muayene etmişti ama rahim çok kalınlaşmış şu an aşırı kanaman olması gerekiyordu bu kalınlıkta dedi. Ben de 1 kere geldiğini ve devamının gelmediğini söyledim. O da gebelikten şüpheleniyorum tahlil verelim dedi ve 45 çıktı. Adet sandığım için en başında yakalamışız sonrasında arttıMerhaba size sormak istedim reglime 3 gün var bu Sabah lekem geldi kahve çok açık kahve hatta ama akşam oldu ben adet oldum sandım ama olmadım da 16 Ekim adet günüm sizin nasıl ilerledi nasıl oldu bilgi verebilir misiniz
ilaç olarak içince yani ağızdan alınca aşırı baş dönmesi yapıyo ilk kullandığımda bayılacak dereceye geldim fitil olarak daha iyi hemde direk yaraması gereken yere rahime yarıyor elinden geldiğince fitil olarak kullanProgestan fitili cumartesi başlayacakmışım canım
Hayırlı olsun canım Allah'ım tamamını erdirsin insAllah benimde sabah oldu işte hatta takvimime ekledim ama bakalım daha 2 gün var ya olurum ya olmam kısmet artık ama ilk defa böyle bir durum ile karşı karşıyayım yani regl olsam devam eder diye de düşünüyorum ama yok beklemekten başka çarem yok tabi hayırlısı diyeyim teşekkür ederim gönlünüzce olsun sizinde canımCanım benim de 1 gün öncesi aynı şekilde oldu açık kahverengi az miktarda. Ben de adet oldum sandım ertesi gün aşılama tahlilleri için gittim ama kanamanın devamı gelmedi. Doktorumda alttan muayene etmişti ama rahim çok kalınlaşmış şu an aşırı kanaman olması gerekiyordu bu kalınlıkta dedi. Ben de 1 kere geldiğini ve devamının gelmediğini söyledim. O da gebelikten şüpheleniyorum tahlil verelim dedi ve 45 çıktı. Adet sandığım için en başında yakalamışız sonrasında arttı
Transfer olmayacak sanırım. Bnm bebek rahmin üst tarafına yerleşiyo ve kalbi duruyo. Bu nedenle rahmin üst kısmına çizik attı dr umBen de dün oldum çok şükür jel kullanılmış ve spiral takmışlar 2 ay sonra muyane esnasında çıkarılacağını söyledi. Hayırlısı inş. akabinde transfer gününe karar verilecek. Senin transfer ne zaman olacak hayırlısıyla?
Canım kızım şimdi 1 yaşında çok şükürHayırlı olsun canım Allah'ım tamamını erdirsin insAllah benimde sabah oldu işte hatta takvimime ekledim ama bakalım daha 2 gün var ya olurum ya olmam kısmet artık ama ilk defa böyle bir durum ile karşı karşıyayım yani regl olsam devam eder diye de düşünüyorum ama yok beklemekten başka çarem yok tabi hayırlısı diyeyim teşekkür ederim gönlünüzce olsun sizinde canım
Canım bende kullanıyorum coraspin, progestan benim bide iğnem var tabi,kan sulandırıcılar pihtılaşma bozukluğu için progestan daha önce düşüklerim olduģu icin tedbir amaclı rahime sıkı tutunabilmesi içinKurban olduğum Rabbim inşallah o mutluluğu da nasip eder canım, çok teşekkür ederim. Doktor iğneyi yaptıktan sonra progestan, coraspirin ve estrofem diye 3 tane ilaç verdi. Daha önce bunları kullanan var mı arkadaşlar?
Oh masAllah size o zaman canim tmm haber ederim sizde dualarınızı eksik etmeyin saol canim ,Canım kızım şimdi 1 yaşında çok şükürRabbim hepinize nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşAllah Sonucunu bize de yaz
Canım şuan kullanıyomusun progestanı ?ben ağızdan alıyorum gece problem olmuyo uyumadan yarım saat önce alıyorum ama gündüz 2 saat kafayı kaldıramıyorum inanılmaz baş dönmesi yapiyo bu yumuşak kapsulu vajinal kullansam ne kadar sure yatmam lazım etki etmesi içinilaç olarak içince yani ağızdan alınca aşırı baş dönmesi yapıyo ilk kullandığımda bayılacak dereceye geldim fitil olarak daha iyi hemde direk yaraması gereken yere rahime yarıyor elinden geldiğince fitil olarak kullan
Ya ovulasyon silikken nasil bukadar yumurta olur bende doğru düzgün çizgi göremedim bu ay isten fırsat bulup geç vakit yapıyorum umudum yok zaten regl olsamda bende işlemlere başlasam diyorum hadi hayırlı olsun tedavin canimKızlar merhabaBugün döngümün 10.günü, doktor kontrolüm vardı. Doktora gelmeden 1 saat önce ovulasyon testi yaptım, çok silik. Umudum kırıldı, eşime doktora gitmeyeyim boşuna zaten gelişmemiş diyecek dedim. Eşim hayır git mutlaka belki farklı birşeyler önerir falan dedi. Tam yola çıkmıştım ki eşim aradı, baktım sen tedirginsin izin aldım, hastanenin oraya geliyorum hemen dedi. Kapıda buluşup doktora girdik ve çok güzel gelişen bir yumurtam olduğunu söyledi yaklaşık 21-22 mm boyutunda okadar umutsuz oturmuştum ki o koltuğa, nasıl mutlu oldum anlatamam size ama çok dua etmiştim gidene kadar. hemen iğne yazdı. 3 tane de farklı ilaç... Al getir dedi. Gittik, aldık iğneyi ve ilaçları. Doktor göbeğimden ovitrelle vurdu, 36 saat sonra ilişki önerdi. Diğer verdiği 3 ilacın da nasıl kullanılacağını anlattı. Rabbime ne kadar şükretsem az, yumurtanın gelişmesine bile Rabbim bizi bu kadar sevindirdi. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlatta nasip eder. Dualarınızda unutmayın nolur
Evt okumuştum onu ama kürü için geçerli sanırım hergün iki İncir den çok fazla bir deger degişecegini sanmıyorum amaProlaktin değerini yükseltir incir sakın yeme gebeliği engeller
Var klomeni 2 kullanisim gebelik olusmadi yumurtalar buyuyor gelisiyor ama gebelik olmuyor . Bu ekim ayini ovulasyon ve takviyelerle gecirdim bakalim ne olacakArkadaşlar bugün kontrole gittim. 3. Kez dir klomen kullanıyorum. Doktorum aşılamaya geçelim dedi artık eğer bu ayda olmazsa. Bizim şuan hiçbir sıkıntı yok. Yumurtlarimda hep büyüdü klomenle benim durumumda olan var mı kızlar.
Incirin kurusu, yaş olanı, kürü aynı canim benim yeme sakın..Hayıt otu tohumu çayı yada aslanpençesi otunun çayını sabah akşam içebilirsin hormonlarina, kistlerine iyi gelirEvt okumuştum onu ama kürü için geçerli sanırım hergün iki İncir den çok fazla bir deger degişecegini sanmıyorum amabaşka ne yapmalıyım
Yok kiz bu yumurta büyüklüğünü olcmuuor sen bence daha yumurtlamadin diye görünmüyor zaten bende de birden pik oluyor artarak gitmiyor sonucta ve ben pazar yumurtladim pazartesi catladi ve doktorda böyle söyledi. Bence sen yapmaya devam et bir de catlatma ignesi olacaksan dışarıdan müdahale oluyor kitle gidemiyorsun ben bu ay hsg yüzünden klomen kullanamadım doktorla birebir oldu.ama klomenleyken iğne falan veriyor e iğneden lh var kopkoyu çıkıverdi anlaşılmıyor yaniEvet canım, çatlatma iğnesi oldum bugün. Cumartesi de fitile başlayacam.
Ovulasyon testleri güvenilirliğini kaybetti gözümde ya. Bugün yumurtam 21-22 mm ama ovulasyona bakar mısın? Üstteki doktora gitmeden 1 saat önce, alttaki doktordan geldikten hemen sonrabelki de 10 aydır bu yüzden boşa uğraşıyorum
Canım gelişmeseydi doktor geçen ay ki gibi gelişmemiş derdi, ben de şaşırdım ama net şekilde yumurtanın boyutunu da gösterdi bana. Ama ovulasyon niye böyle onu anlamadımYa ovulasyon silikken nasil bukadar yumurta olur bende doğru düzgün çizgi göremedim bu ay isten fırsat bulup geç vakit yapıyorum umudum yok zaten regl olsamda bende işlemlere başlasam diyorum hadi hayırlı olsun tedavin canim
Nasıl yani, hiçbir şey anlamadım.Yok kiz bu yumurta büyüklüğünü olcmuuor sen bence daha yumurtlamadin diye görünmüyor zaten bende de birden pik oluyor artarak gitmiyor sonucta ve ben pazar yumurtladim pazartesi catladi ve doktorda böyle söyledi. Bence sen yapmaya devam et bir de catlatma ignesi olacaksan dışarıdan müdahale oluyor kitle gidemiyorsun ben bu ay hsg yüzünden klomen kullanamadım doktorla birebir oldu.ama klomenleyken iğne falan veriyor e iğneden lh var kopkoyu çıkıverdi anlaşılmıyor yani