- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi golgelericinde
- #4.041
Merhaba hanımlar. Bugün sabah sağlık ocağına kan verdim. Ovitrelle sonrası 20. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Assghhjkkkv sen aç bizde gelirizHanım hanım Ekim'den umudu ilk haftadan bitenler yumurta takibi yapacak ne erkeni?
Aktarmalı seferler başlar yeni topiğe yakında. Hayırlısı olsun
Benim önümüzdeki hafta program yoğun. Aksi gibi haftasonu için de arkadaşlarla tur ayarlamıştık. Eşim burada ben orada iki gün..
Canım önceki gebeliğimde yaşadım açık kahverengiydi tam tarif ettiğin gibi yerleşme kanaması olabilirGünaydın kızlar
Benim bat bugün, pek regl olacak hissim yok yumurtlama sonrası 1 haftaya yakın süren şişliğim geçti sanki göğüslerimde de hassasiyet yok denecek kadar az. Dün sabah test yaptım negatif, zaten 21. Gün yani bi hafta önce kanda beta da negatifti.
Yalnız şöyle bi durum var dün gece günlük pedimde kahverengi leke vardı ve yoğundu yani pedin tamamı yer yer lekelenmişti sonrasında yatarken biraz kasığımda tek tarafta batma oldu geçti. Benim regl öncesi hiç böyle gelmez bunun pembe versiyonu olmuştu yine ilk kez ağustos ayında ama o ay da gebe değildim sabah uyandığımda regl olmuştum o yüzden umut etmiyorum asla. Ama çok aklıma takıldı regl bitimimde son günlerimde olur benim böyle kahverengi lekelerim onların aynısı. Sabah uyandım devamı da yok sadece peçeteye silince açık kahve akıntı geldi pek anlamadım acaba bu ay başında 3-4 gün soğan suyu içmiştim onun etkisi olabilir mi? Veya başka bi vajinal sağlık sıkıntısının habercisi mi?
Umarım güzel haberler duyarızMerhaba hanımlar. Bugün sabah sağlık ocağına kan verdim. Ovitrelle sonrası 20. Günüm
bence daha koyu bugünKızlar sizce bugün test silikleşmiş mi kimyasal geçiriyorum sanırım bugün sanki düne göre daha mı silik sizce. Ben mi çok korkuyorum ondan mı öyle görüyorum acaba
Yok canim tam tersi daha belirginKızlar sizce bugün test silikleşmiş mi kimyasal geçiriyorum sanırım bugün sanki düne göre daha mı silik sizce. Ben mi çok korkuyorum ondan mı öyle görüyorum acaba
Kuzum senin ne kadar sürdü bu lekelenme ve bat zamanı mıydı? Yani benim bat olması garip geliyo normalde battan önce oluyo diyolar. Şöyle de durum var yumurtlama dönemini değerlendirdik ama sonra 21. Gün testimde lh ve progesteron yüksek çıktı (13-26 gibi)çatlamamış yumurta olabilir diye o günü de değerlendirmiştik yani 1 hafta öncesini. Öyle düşününce mantık doğruysa ve tuttuysa 1 hafta sonra yerleşme olması mantıklı ama yine de kapılmak istemiyorum.Canım önceki gebeliğimde yaşadım açık kahverengiydi tam tarif ettiğin gibi yerleşme kanaması olabilir
Çok da kullanmadım aslında soğan suyunu 4 gün günde 1 defa ancaydı 14. Gün pik gördüm artık 28 de olmam lazım ama anlamadım ilk kez olduBüyük ihtimal geç geliceksin geçen ay benimde böyle oldu soğan suyundan kaynakli..sağlik ocağı yakınsa şüphen varsa test yaptırabilirsin
Haklısın canım bendede bir kez öyle oldu anlıyorum seniInşallah inşallah ya çok istiyorum ama insan kaygı dan sevinemiyor bile Bi defa böyle hevesim kursağımda kaldı şuan çok temkinli yaklaşıyorum duruma
Bence bugün daha koyuKızlar sizce bugün test silikleşmiş mi kimyasal geçiriyorum sanırım bugün sanki düne göre daha mı silik sizce. Ben mi çok korkuyorum ondan mı öyle görüyorum acaba
Test yapmayı düşünmüyorum zaten kuzum daha dün yaptım çünkü yoktu muhtemelen yine yok dediğin doğru çok fazla dinliyoruz…Sabırlı ol test yapmadan bekle derim ben. İnşallah hamilesindir..
Ben bat günü test yaptım negatifti. Galiba mevsim değişiminden geç söküldü. Hatta şimdiye bitmesi gerekirken bitemedi. Senede bir kaç defa olur bana böyle 2-3 günlük gecikmeler.
Neden bu ay acele edip erken regl belirtisi aradım bilmem? Hareket olmayınca hemen umutlandım.
Gebelik diye diye çok dinliyoruz kendimizi. Vücut dengesi bozuluyor..
Teşekkür ederim canım ilk kez olunca endişelendim inşallah sökülür uzamaz sinir bozuyormuş böyle oluncaMerhaba benim her ay böyle olur adetten önce 3 4 gün kahverengi leke gelir sonra adet olurum.korkma bişey yoktur
İnşallah kuzum ama nedense benim hiç umudum yok çünkü az önce baktım günlük pedde yine açık kahve pembemsi akıntı vardı belli ki devamı gelecek senin ne kadar sürmüştü?Canım benim de regl den bir gün önce olmuştu aynı şekilde ve yerleşme kanamasıydı ertesi günü 45 beta ile öğrenmiştim. Devamı gelmeyene kadar umut var inşAllah gebesindir
Benim 1 kere gelmişti pedi doldurmadı bir daha da gelmemiştiTest yapmayı düşünmüyorum zaten kuzum daha dün yaptım çünkü yoktu muhtemelen yine yok dediğin doğru çok fazla dinliyoruz…
Teşekkür ederim canım ilk kez olunca endişelendim inşallah sökülür uzamaz sinir bozuyormuş böyle olunca
İnşallah kuzum ama nedense benim hiç umudum yok çünkü az önce baktım günlük pedde yine açık kahve pembemsi akıntı vardı belli ki devamı gelecek senin ne kadar sürmüştü?
HayırrrrrKızlar sizce bugün test silikleşmiş mi kimyasal geçiriyorum sanırım bugün sanki düne göre daha mı silik sizce. Ben mi çok korkuyorum ondan mı öyle görüyorum acaba
Bence deebence daha koyu bugün
Hayır canım bugün daha koyu sana öyle gelmişKızlar sizce bugün test silikleşmiş mi kimyasal geçiriyorum sanırım bugün sanki düne göre daha mı silik sizce. Ben mi çok korkuyorum ondan mı öyle görüyorum acaba
Dün geceki benim de öyleydi tam doldurmamıştı ama yer yer vardı koyu kahveydi. Bu gelen daha açık kahve ve 25 kr büyüklüğünde anca. Regl gelecektir muhtemelen ama insan acaba mı diyor:) regl ağrın sancın var mıydı o zaman kuzu?Benim 1 kere gelmişti pedi doldurmadı bir daha da gelmemişti
Canım bata 2 gün kala olmustu benim yanlış hatırlamiyosam 2 gun sürdü ama çok az peceteye silince yada pede bi kaç damla gibi, tam bisey diyemiyorum sana ama 2 ay öncede yumurtam catlayamadiği icin benim kist olmustu o zamanda lekelenmelerim oldu ama o daha yoğundu ayirt edilebiliyo yani adet olmazsan eğer ihmalde etme inşallah gebeliktir diye umuyorumKuzum senin ne kadar sürdü bu lekelenme ve bat zamanı mıydı? Yani benim bat olması garip geliyo normalde battan önce oluyo diyolar. Şöyle de durum var yumurtlama dönemini değerlendirdik ama sonra 21. Gün testimde lh ve progesteron yüksek çıktı (13-26 gibi)çatlamamış yumurta olabilir diye o günü de değerlendirmiştik yani 1 hafta öncesini. Öyle düşününce mantık doğruysa ve tuttuysa 1 hafta sonra yerleşme olması mantıklı ama yine de kapılmak istemiyorum.
Bu arada dün geceki koyu kahveydi açık değildi ama şuan bakıyorum pedde yine 25 kuruş büyüklüğünde diyim pembemsi açık kahve leke var benim regl geldi mi gelir bu niye sökülmedi anlayamıyorum