Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar evet dogru hatırlıyorsun canım. Ben 0vitrelleden sonra 13.günde 14. Günde 15. Günde test yaptım hep silik cizgi cıktı hatta içlerinde en koyusu 13. Gün yaptıgımdı. Bugun kan testi verdim. Sonucunu bıraz önce aldım beta 72.45 cıktı. Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi, dua edin hanımlar darısı basınıza en kısa zamanda rabbim sizlere de versin. Sy an zaten yukselme takibi yapıcaz belki de saglıklı olmayabilir ama cok dua ettim bir düşügüm vardı gecen yıl bugun bir dusuk yaptım. Yine aynı gün hamilelik haberini aldım. Umarım kucagıma saglıkla alırım

Evet kesinlikle hangi arkadasım dogum yapsa bi mucize dogurdun diyorum ben de. Test sonucum pozitif tesekkur ederim güzel duanız için rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin

Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin Çatlatma iğnesini neden kullanmıştınız acaba?

Canım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başımıza. Benim de bir düşüğüm var seni ve korkularını çok iyi anlıyorum. İnşallah bundan sonrası güzel olur bizler için

Hayırlı olsun inşallah istediğin gibi ilerler darısı bizlere

yaptın mı kuzummm, benimde bat a 8 gün var karnım ağrıyor inş pozitif görürürm hayırlısıyla. yoksa tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…