- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.841
Yüksek ihtimal olmasa da var. Benim arkadaşım regl bitimi yumurtlama ile hamile kaldı. Bebeğin gelişimi önde olduğu için erken döllenme demiş doktorArkadaşlar merhaba regli bitimi hamile kalma olasılığı nedir
Sizin belirtiniz var mı?Aynı günüz belirtileri n varmı
Sadece biraz kasik ağrım var adet ağrısıdır hiç umidlenmek istemiyorum sizde varmı belirtiSizin belirtiniz var mı?
Affedersin ama akıntın tam Beyaz renkmiBelirtim ara ara sol tarım batıyo gibi oluyo bide beyaz bi akintim var ara ara belim batiyo onum dışında bi belirti yok ama varmış gibide düşünemiyorum sanki bu ay olmicak gibi geliyor
Merhabalar evet dogru hatırlıyorsun canım. Ben 0vitrelleden sonra 13.günde 14. Günde 15. Günde test yaptım hep silik cizgi cıktı hatta içlerinde en koyusu 13. Gün yaptıgımdı. Bugun kan testi verdim. Sonucunu bıraz önce aldım beta 72.45 cıktı. Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi, dua edin hanımlar darısı basınıza en kısa zamanda rabbim sizlere de versin. Sy an zaten yukselme takibi yapıcaz belki de saglıklı olmayabilir ama cok dua ettim bir düşügüm vardı gecen yıl bugun bir dusuk yaptım. Yine aynı gün hamilelik haberini aldım. Umarım kucagıma saglıkla alırımCanım sen ovitrelle kullanmış mıydın? Yanlış hatırlamıyorsam iğne etkisi mi değil mi diye test sonucunu konuşmuştuk sonra takip edemedim. Kaçıncı günde pozitifi gördün test koyulaştı mı sonra?
İnşallah güzel haber gelir
Evet kesinlikle hangi arkadasım dogum yapsa bi mucize dogurdun diyorum ben de. Test sonucum pozitif tesekkur ederim güzel duanız için rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsinBebek sahibi olmanın gerçekten mucize olduğuna inanıyorum artık. Önceden sanki çok kolaymış gibi gelirdi, işin içine girince mucize gibi birşey olduğuna inandım resmen. Sen de kan vermişsin, inşallah hamişsindir. Dualarım seninle
Benimki pozitif beta 72. 45 cıktı. Doktorum hamilesin dedi. İnsallah saglıkla ilerler. İnsallah sen dw hamilesindir dua ediyorumSonucunu heyecanla bekliyorum. Ben hala kan vermedim. Bugün iğne üzerine 18. gün
Çok tebrik ederim sağlıkla gelsinMerhabalar evet dogru hatırlıyorsun canım. Ben 0vitrelleden sonra 13.günde 14. Günde 15. Günde test yaptım hep silik cizgi cıktı hatta içlerinde en koyusu 13. Gün yaptıgımdı. Bugun kan testi verdim. Sonucunu bıraz önce aldım beta 72.45 cıktı. Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi, dua edin hanımlar darısı basınıza en kısa zamanda rabbim sizlere de versin. Sy an zaten yukselme takibi yapıcaz belki de saglıklı olmayabilir ama cok dua ettim bir düşügüm vardı gecen yıl bugun bir dusuk yaptım. Yine aynı gün hamilelik haberini aldım. Umarım kucagıma saglıkla alırım
Ya boylr koyu kıvamlı beyaz süt beyaz da deyil kirli beyaz gibiAffedersin ama akıntın tam Beyaz renkmi
Canım sağlıkla ilerlesin inşallahMerhabalar evet dogru hatırlıyorsun canım. Ben 0vitrelleden sonra 13.günde 14. Günde 15. Günde test yaptım hep silik cizgi cıktı hatta içlerinde en koyusu 13. Gün yaptıgımdı. Bugun kan testi verdim. Sonucunu bıraz önce aldım beta 72.45 cıktı. Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi, dua edin hanımlar darısı basınıza en kısa zamanda rabbim sizlere de versin. Sy an zaten yukselme takibi yapıcaz belki de saglıklı olmayabilir ama cok dua ettim bir düşügüm vardı gecen yıl bugun bir dusuk yaptım. Yine aynı gün hamilelik haberini aldım. Umarım kucagıma saglıkla alırım
Benimki biraz sarı gibide onun için sordum bence varsa Beyaz peynirimsi gibi oluyormuşYa boylr koyu kıvamlı beyaz süt beyaz da deyil kirli beyaz gibi
Ben dayanamadım test yaptmBenimki biraz sarı gibide onun için sordum bence varsa Beyaz peynirimsi gibi oluyormuş
İnşallah vardır canım resmini atsanaBen dayanamadım test yaptmama böyle çok zor görünüyor gölge gibi ya erken yaptm yada bn öyle görmek istiyorm çok silik
Hayırlı olsun inşallah istediğin gibi ilerler darısı bizlereMerhabalar evet dogru hatırlıyorsun canım. Ben 0vitrelleden sonra 13.günde 14. Günde 15. Günde test yaptım hep silik cizgi cıktı hatta içlerinde en koyusu 13. Gün yaptıgımdı. Bugun kan testi verdim. Sonucunu bıraz önce aldım beta 72.45 cıktı. Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi, dua edin hanımlar darısı basınıza en kısa zamanda rabbim sizlere de versin. Sy an zaten yukselme takibi yapıcaz belki de saglıklı olmayabilir ama cok dua ettim bir düşügüm vardı gecen yıl bugun bir dusuk yaptım. Yine aynı gün hamilelik haberini aldım. Umarım kucagıma saglıkla alırım
Uygulamadan giriyodum şifremi unutmusm hallediym atiym canım inşallah vardır
İnşallah vardır canım resmini atsana
Çok sevindim senin adına, maşallah. Dualarında bizi de unutmaEvet kesinlikle hangi arkadasım dogum yapsa bi mucize dogurdun diyorum ben de. Test sonucum pozitif tesekkur ederim güzel duanız için rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
yaptın mı kuzummm, benimde bat a 8 gün var karnım ağrıyorCanım bu yazdığını şimdi gördüm ben şehir dışına geldim dün sana dedğim gibi yumurta vardır diye ilişki son bi şans yaşadıktan sonra, ama beta sıfır çıkınca moralim bozulmuştu ve yanıma gebelim testi almamıştım evde bisürü vardı normalde alacaktım.. haftasonu dönücem o zaman bata artık 4-5 falan kalmış oluyor o zamanı mı bekleyeyim yoksa yarın yapsam mı dediğin gibi bilemedim ki şuan 1 hafta var bata.. dün beta sıfırken yarın olsa da çıkmaz daha sanki ne dersin