- 30 Eylül 2021
- 224
- 92
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.861
sonuç?Arkadaşlar benim korunmasız ilişkim tam yumurtlama tarihimde oldu 26 eylül. İdrar testini en erken ne zaman yapmalıyım acaba ? Bat 11 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuç?Arkadaşlar benim korunmasız ilişkim tam yumurtlama tarihimde oldu 26 eylül. İdrar testini en erken ne zaman yapmalıyım acaba ? Bat 11 ekim
Bilmiyorum ya ben bişey göremedim ama yakından sen gorduysen inşallah vardir16 si bat
Tesekkür ederimmm. Yumurtam catlamıyordu, daha once 7 santimlik buyuk bi yumurtalık kistim olusmustu yumurta catlayamadıgı onun tedavisini yaptıktan kuculttükten sonra doktorum riske atmadı catlatma iğnesi önerdi.Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin Çatlatma iğnesini neden kullanmıştınız acaba?
Merhabalar evet dogru hatırlıyorsun canım. Ben 0vitrelleden sonra 13.günde 14. Günde 15. Günde test yaptım hep silik cizgi cıktı hatta içlerinde en koyusu 13. Gün yaptıgımdı. Bugun kan testi verdim. Sonucunu bıraz önce aldım beta 72.45 cıktı. Doktorumu aradım hemen hamilesin dedi, dua edin hanımlar darısı basınıza en kısa zamanda rabbim sizlere de versin. Sy an zaten yukselme takibi yapıcaz belki de saglıklı olmayabilir ama cok dua ettim bir düşügüm vardı gecen yıl bugun bir dusuk yaptım. Yine aynı gün hamilelik haberini aldım. Umarım kucagıma saglıkla alırım
Hem daha erken degilmi aynı günduk galiba 14.gunu yap benceBilmiyorum ya ben bişey göremedim ama yakından sen gorduysen inşallah vardir
Teşekkür ederimTesekkür ederimmm. Yumurtam catlamıyordu, daha once 7 santimlik buyuk bi yumurtalık kistim olusmustu yumurta catlayamadıgı onun tedavisini yaptıktan kuculttükten sonra doktorum riske atmadı catlatma iğnesi önerdi.
İğneden önce catladigini hiç hissediyormuydunTesekkür ederimmm. Yumurtam catlamıyordu, daha once 7 santimlik buyuk bi yumurtalık kistim olusmustu yumurta catlayamadıgı onun tedavisini yaptıktan kuculttükten sonra doktorum riske atmadı catlatma iğnesi önerdi.
Amiin canım insallah rabbim senin kucagını doldursun en kısa zamanda, ben cok ugrastım olmayacak dedim, hic gerek yokmus bir vakti var mutlaka geleceği yetwr ki sabırla bekleyelimCanım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başımıza. Benim de bir düşüğüm var seni ve korkularını çok iyi anlıyorum. İnşallah bundan sonrası güzel olur bizler için
Tesekküer ederim insallahHayırlı olsun inşallah istediğin gibi ilerler darısı bizlere
Tesekkürler asla unutmam dua edecwğim hep buradaki hanımlar içinÇok sevindim senin adına, maşallah. Dualarında bizi de unutma
Tesekküe ederiiim sayfan bana cok ugurlu geldi dua ediyorum insallah basta kurucusu olmak üzere tüm kızlar bebelenir en kısa zamandayaaa nasıl sevindimm anlatamammm hayırlı olsun canımm sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayır hıc oyle bir hıssıyatım olmadı hatta catlama gününde cogu kısı agrı yasarmıs ben pcos oldugum icin ne zman adet olacagımı ne zaman yumurtlama olacagını bile bilemiyordum. Hep doktorla takip yaptık. Ama catlatma iğnesinden sonra taö olarak ne zaman catladıgını biliyorum cunku şiddetli agrıların olmustuİğneden önce catladigini hiç hissediyormuydun
Insallah canim rabbim hem maddi hem manevi yormasın bizleriBen özele gidiyorum zaten canım, bu ayda femara etki etmezse yumurta büyütücü iğneye başlayacaz ve sperm hsg falan bakıcaz demişti doktorum. Çok korkuyorum, inşallah hiç gerek kalmaz bunlara
Aynı şeyleri bende yaşadım klomen kullandıktan sonra 7bir 5te bir sağ da kist oluştu kaç ay bunla uğraştım nihayet bitti dedi ama yine klomen kullandım inşallah tekrar oluşmazTesekkür ederimmm. Yumurtam catlamıyordu, daha once 7 santimlik buyuk bi yumurtalık kistim olusmustu yumurta catlayamadıgı onun tedavisini yaptıktan kuculttükten sonra doktorum riske atmadı catlatma iğnesi önerdi.
Bende her zaman catladigini hissediyorum ama iğneden sonra çok kötü oldumHayır hıc oyle bir hıssıyatım olmadı hatta catlama gününde cogu kısı agrı yasarmıs ben pcos oldugum icin ne zman adet olacagımı ne zaman yumurtlama olacagını bile bilemiyordum. Hep doktorla takip yaptık. Ama catlatma iğnesinden sonra taö olarak ne zaman catladıgını biliyorum cunku şiddetli agrıların olmustu
Merak etmeyin kist kafaya takılacak bisey değil. Bana 5 doktor ameliyat dedi bir doktor simdiki doktorum ilaçla tedavi ederim dedi ve ettiAynı şeyleri bende yaşadım klomen kullandıktan sonra 7bir 5te bir sağ da kist oluştu kaç ay bunla uğraştım nihayet bitti dedi ama yine klomen kullandım inşallah tekrar oluşmaz
Ben dw cok kötü oldum 1 hatfa lekelenmem bile oldu. Dogru düzgün değerlendiremedik bile o yuzden sadece bi kere değerlendirebildik ama rabbim büyük ol deyince oluyo :)Bende her zaman catladigini hissediyorum ama iğneden sonra çok kötü oldum
5ekimde mi gordunuz 25mm yumurtayı çatlama da o gün mü oldu? 6 gün geçmiş üzerinden henüz belli olmaz canim en az 10 güne gecer idrara diye biliyorumbenimde bat 20 ekim, kasıklarım batıyor karnımın içinde sanki iki eti birbirine değdiriyormuşsun gibi de ağrı tarzı bir şey var. doğal yolda son ayım,2 ekimde hsg çekilde 5 ekim yumurta çatlama ilişki oldu. eğer olmazsa yoksa tüp bebek ne zaman test yapayım kızlar ya dayanamıyorum karın şişliğim vs bişey yok gibi ama sadece akıntı beyaz renk ve kasıklarım batıyor karnımın içinde sanki iki eti birbirine değdiriyormuşsun gibi de ağrı ve yanma tarzı bir şey var. adete 9 gün kala adet belirtisi olur muya. acaba tutunma belirtileri mi dedim :)) en son doktor muayenemde 25 mm oldumuştu yumurtam ve rahim kalınlığı 8m di :))