Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla boyle düsünmeyin bence bu mucizeyi veren rabbim. Baskası değil. Zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır. Hata sizde değil kayınvalidenizde, belki durumu anlatsanız anlayışla karsılayacak destek olacaktır. Bu sekilde kendinizi daha da yıpratırsınız ki psikoloji bu sürecte cok önemli bir unsur. Bix bir yıldır deniyoruz. Bir düşüğüm oldu. Onun ustune bir yıldır deniyoruz olamadı bu gune kadar ama herseyi bilir kayınvalidem teselli eder olur bi gün mutlaka der. Bence bu sekilde kendinizi yıpratmayın, hastalık bu sizin elinizde olan bişey değil
Bebek sahibi olmanın gerçekten mucize olduğuna inanıyorum artık. Önceden sanki çok kolaymış gibi gelirdi, işin içine girince mucize gibi birşey olduğuna inandım resmen. Sen de kan vermişsin, inşallah hamişsindir. Dualarım seninle 🥰

Sizce varmiii bi bakarmisiniz catlama ignesinin 13. Gunu asilamanin 11. Gunu normal gebelik testi bu arada

Eklentiler

• IMG_20211011_125733.jpg
    IMG_20211011_125733.jpg
    203,7 KB · Görüntüleme: 52
Aslinda kan testi gunum 13. U simdi versem cikarmi acaba heycan yaptim catlatma ignesi yaniltmiyordur beni umarim ama 13. Gun gecmis olmasi gerek 🤷
Kanda daha net çıkabilir eğer verme imkânınız varsa verin kafanız rahat olur en azından birden çatlatma iğnesi hiçbir olmadım bn ama burda kullananlar arkadaşlar daha net bilgi verir diye düşünüyorm ama iğne etkisi 14 güne kadar sürüyor diye okumuştum ama bnce de en iyisi kanka vermek kafan rahatlar

Kanda daha net çıkabilir eğer verme imkânınız varsa verin kafanız rahat olur en azından birden çatlatma iğnesi hiçbir olmadım bn ama burda kullananlar arkadaşlar daha net bilgi verir diye düşünüyorm ama iğne etkisi 14 güne kadar sürüyor diye okumuştum ama bnce de en iyisi kanka vermek kafan rahatlar
Bakalim verebilirsem gidicem hastane biraz uzak ama benim gecen ayki asilamamda 8. Gunden sonra bitmisti etkisi ama tabi bu ay farkli olabilir belli olmaz

Ben hamileyim, bu ay hamile kalacağım, ben doğurganım😅🤣olumlama ile güne başlıyoruz hanımlar❤️ Kızlar iki gün üst üste pik görmüştüm atmıştım gruba .çatlamış mı sizce bugün yumurtam. Çatlamışsa bugünle beraber kaç gün ilişki 3 mü. Bi de günde iki ilişki şansımı artırır mı sizce. Olumlama işini abartıp karnımı sevmeye başladım ben 😂😂😂😂
Ben de olumlama yapicam bugün yarın çatlar yumurtam başlıyorum şimdi bakalım nolcak

Canım sen cevat hocada mı çekilmiştin? Benim de onda kanamam olmadı görünce yazmak istedim. Onların kullandığı cihazda rahme şekil verilmiyor alet dönüyorya etrafta o yüzden kanama olmamıştır
Ben düz masada çekildim rahme bir işlem yapmadı, hatta net şekilde çektiler 🙏🏻
Hsg için çok korkutuyorlar bence 🤨 aslında oldukça rahat…

Benim 12.gun pozitifti 14.gun regl oldum ama takip ettim hep pozitifti o zaman a kadar azalarak gitti
Evet canim belli olmaz dedigin gbi bende cok kaptirmadim kendimi oyuzden ama kan testi veresimbi gecenki asilamama gore bunda daha cok belirti yasiyorum bariz belirtiler degil ama beni sasirtti ginede ben adet olcagim zman bile belirtisiz pat olurum cok nadir kasiklarim agrir

X