Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tavmergende özel muayene neden o kadar uçuzmuş acaba

Ewet bu hastane bu kadar pahalı normalde anestezili hsg bile 1000 tl falan. Ben net aşılama için en fazla 6 bin falan düşünüyodum şimdi irenbe bana minimum 7-8 bin dedi
Bildiğin başka bir yer var mi canim hsg için daha uygun fiyatlı olan yani dediğin gibi 1000tl civarı olan

Son düzenleme:
Bildiğin başka bir yer var mi canim hsg için daha uygun fiyatlı olan yani dediğin gibi 1000tl civarı olan
Valla ben Trabzon KTÜ üniversite hastanesinde yaptırdım ilaç için rapor çıkardılar 580 TL ilaç parası 18 TL hastaneye yatırdım bir de aşılama parası 167 TL yatırdım ama özel hastane aşılama 7-8 civarı tutuyor aşılama zaten tutma ihtimali çok az tüp bebek için ben aşılama yaptırdım :) yani paraları saçmaya gerek yok :)) bir de vitamin ilaçlarına 350 civarı vermiştim :)))

Asla boyle düsünmeyin bence bu mucizeyi veren rabbim. Baskası değil. Zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır. Hata sizde değil kayınvalidenizde, belki durumu anlatsanız anlayışla karsılayacak destek olacaktır. Bu sekilde kendinizi daha da yıpratırsınız ki psikoloji bu sürecte cok önemli bir unsur. Bix bir yıldır deniyoruz. Bir düşüğüm oldu. Onun ustune bir yıldır deniyoruz olamadı bu gune kadar ama herseyi bilir kayınvalidem teselli eder olur bi gün mutlaka der. Bence bu sekilde kendinizi yıpratmayın, hastalık bu sizin elinizde olan bişey değil

Sorsan da herkes Allah korkusu olan din kitap bahseden cidden bu insanlar neye inanıyor ? Bizler eş olarak zaten yeterince yorgun oluyoruz bedenen ruhen maddi manevi Rabbim vermiyor zamanı değil vs vs ama Allah tarafından olmuyor bunu anlamaları çok mu zor yaa

Canım sen cevat hocada mı çekilmiştin? Benim de onda kanamam olmadı görünce yazmak istedim. Onların kullandığı cihazda rahme şekil verilmiyor alet dönüyorya etrafta o yüzden kanama olmamıştır

Kızlar regle 3 gün kala test yapayım dedim sanki silik çizgi var gibi ne diyorsunuz testin kendi çizgisi mi acaba yoksa var mı bu arada 2 3 dk içinde çıktı
Bende de aynısı oldu bugun kan verdim sonucunu bekliyorum sizi haberdar ederim insallah hamileyizdir

Canım sen cevat hocada mı çekilmiştin? Benim de onda kanamam olmadı görünce yazmak istedim. Onların kullandığı cihazda rahme şekil verilmiyor alet dönüyorya etrafta o yüzden kanama olmamıştır
evet canım cevat hoca çekti benimkini de 5 dakika falan sürdü çok çok iyi dedi ama akıntı falan olmadı hiç sevindim o zaman :) bakalım artık hayırlısı olsun :)

İnşallah tutar canım uygun olmuş senin için ben izmirdeyim izmir aydın civarı gidebilirim anca su an beklemedeyim inşallah hsgye gerek kalmaz

Bende de aynısı oldu bugun kan verdim sonucunu bekliyorum sizi haberdar ederim insallah hamileyizdir
Canım sen ovitrelle kullanmış mıydın? Yanlış hatırlamıyorsam iğne etkisi mi değil mi diye test sonucunu konuşmuştuk sonra takip edemedim. Kaçıncı günde pozitifi gördün test koyulaştı mı sonra?

İnşallah güzel haber gelir

Benim hala var haa atıklar geliyor birde onun atigimiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…