- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.801
Oof ne kadar pahalıymış yaİrenbe anestezili 2100 anestesisiz 1900 dedi ama tavmegran fiyat vermedi
Çok teşekkür ederim ama şuan var mı yok mu hala bilmiyorum test yanılması olabilir kimyasal gebelik olabilir herşey olabilir gözüyle bakıyorumHayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Aynen öyle kuzumProfilinde yazdığı gibi "Yaşadıkça umut hep var"Rabbim evlat hasretiyle yanan yüreğimizi tez zamanda ferahlatır inşallah. Çok teşekkür ederim kuzum
Tavmergende özel muayene neden o kadar uçuzmuş acabaİrenbe de muyanene 600 aşılama 2.500 hsg falanda başka yerlere göre pahalı tavmegran la da görüştüm onlarda muayene 150 aşılama 1500 tl dedi.
Tavmegran hastanesiyle devam edeceğim ama reglden sonra gelin bi sonraki regle hazırlayalım dediler şimdi regl olmayı bekliyorum
Ewet bu hastane bu kadar pahalı normalde anestezili hsg bile 1000 tl falan. Ben net aşılama için en fazla 6 bin falan düşünüyodum şimdi irenbe bana minimum 7-8 bin dediOof ne kadar pahalıymış ya
pahalı oluncada sorguluyoruz ucuz oluncadaTavmergende özel muayene neden o kadar uçuzmuş acaba
Bildiğin başka bir yer var mi canim hsg için daha uygun fiyatlı olan yani dediğin gibi 1000tl civarı olanEwet bu hastane bu kadar pahalı normalde anestezili hsg bile 1000 tl falan. Ben net aşılama için en fazla 6 bin falan düşünüyodum şimdi irenbe bana minimum 7-8 bin dedi
Kendimizi toparlayıp bi sonraki aya hazırlanıcaz yılmak yok kızçelerim o bebek buraya gelecek
Canım var çizgi hayırlısi olsun inşallahKızlar regle 3 gün kala test yapayım dedim sanki silik çizgi var gibi ne diyorsunuz testin kendi çizgisi mi acaba yoksa var mıbu arada 2 3 dk içinde çıktı
Valla ben Trabzon KTÜ üniversite hastanesinde yaptırdım ilaç için rapor çıkardılar 580 TL ilaç parası 18 TL hastaneye yatırdım bir de aşılama parası 167 TL yatırdım ama özel hastane aşılama 7-8 civarı tutuyor aşılama zaten tutma ihtimali çok az tüp bebek için ben aşılama yaptırdım :) yani paraları saçmaya gerek yok :)) bir de vitamin ilaçlarına 350 civarı vermiştim :)))Bildiğin başka bir yer var mi canim hsg için daha uygun fiyatlı olan yani dediğin gibi 1000tl civarı olan
Asla boyle düsünmeyin bence bu mucizeyi veren rabbim. Baskası değil. Zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır. Hata sizde değil kayınvalidenizde, belki durumu anlatsanız anlayışla karsılayacak destek olacaktır. Bu sekilde kendinizi daha da yıpratırsınız ki psikoloji bu sürecte cok önemli bir unsur. Bix bir yıldır deniyoruz. Bir düşüğüm oldu. Onun ustune bir yıldır deniyoruz olamadı bu gune kadar ama herseyi bilir kayınvalidem teselli eder olur bi gün mutlaka der. Bence bu sekilde kendinizi yıpratmayın, hastalık bu sizin elinizde olan bişey değilBazen çok yorulduğumu hissediyorum.
Kalbim, ruhum, bedenim hepsi yorgun. Her ay regl geldiğinde üzülüp, daha sonra umutla heyecanla ayağa kalktım hep. Eşimin isteği üzerine 10 aydır kimseyle paylaşmadım, olmuyor diye sadece kendi kendime ve eşimle teselli oldum. Herkes zannetti ki biz istemediğimiz için çocuğumuz olmuyor.
Bir whatsapp grubumuz var eşim, ben, görümcem( ismi Selen) ve kayınvalidemin olduğu.Bugün o gruptan telefonuma bir mesaj geldi kayınvalidemden. Kucağındaki tavşan resminin altına şunu yazmış. "Senden umudumu kestim, Selen'in tavşanı yavruluyor galiba. Ben babanne olamadan, Selen babanne oluyor, ne şanslı"
Sadece üzgün işareti attım, eşim görür görmez beni aradı. O esprii yapıyor, sakın üzülme. Sen çok güzel bir anne olacaksın vs vs her zaman ki teselliler.
Okadar yoruldum, bunaldım ki artık. Herkese söylemek istiyorum. Ama eşim bu süreç tüp bebeğe falan giderse ancak ozaman paylaşırız, kesinlikle bilmelerini istemiyorum diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Sorsan da herkes Allah korkusu olan din kitap bahseden cidden bu insanlar neye inanıyor ? Bizler eş olarak zaten yeterince yorgun oluyoruz bedenen ruhen maddi manevi Rabbim vermiyor zamanı değil vs vs ama Allah tarafından olmuyor bunu anlamaları çok mu zor yaaAsla boyle düsünmeyin bence bu mucizeyi veren rabbim. Baskası değil. Zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır. Hata sizde değil kayınvalidenizde, belki durumu anlatsanız anlayışla karsılayacak destek olacaktır. Bu sekilde kendinizi daha da yıpratırsınız ki psikoloji bu sürecte cok önemli bir unsur. Bix bir yıldır deniyoruz. Bir düşüğüm oldu. Onun ustune bir yıldır deniyoruz olamadı bu gune kadar ama herseyi bilir kayınvalidem teselli eder olur bi gün mutlaka der. Bence bu sekilde kendinizi yıpratmayın, hastalık bu sizin elinizde olan bişey değil
Canım sen cevat hocada mı çekilmiştin? Benim de onda kanamam olmadı görünce yazmak istedim. Onların kullandığı cihazda rahme şekil verilmiyor alet dönüyorya etrafta o yüzden kanama olmamıştırAllah Allah benimde bugün 3. günüm cumartesi sabah çektirdim bir gram kan kahve pembe akıntı falan olmadı benimkini düzgün mü çekmediler acaba? hissetmedim bile ben ama film de görünüyor yollar açık anlamadım hiç herkes bir akıntı yaşamış bende sadece o kayganlaştırıcının artıkları var o kadar..... :/
Bende de aynısı oldu bugun kan verdim sonucunu bekliyorum sizi haberdar ederim insallah hamileyizdirKızlar regle 3 gün kala test yapayım dedim sanki silik çizgi var gibi ne diyorsunuz testin kendi çizgisi mi acaba yoksa var mıbu arada 2 3 dk içinde çıktı
evet canım cevat hoca çekti benimkini de 5 dakika falan sürdü çok çok iyi dedi ama akıntı falan olmadı hiç sevindim o zaman :) bakalım artık hayırlısı olsun :)Canım sen cevat hocada mı çekilmiştin? Benim de onda kanamam olmadı görünce yazmak istedim. Onların kullandığı cihazda rahme şekil verilmiyor alet dönüyorya etrafta o yüzden kanama olmamıştır
İnşallah tutar canım uygun olmuş senin için ben izmirdeyim izmir aydın civarı gidebilirim anca su an beklemedeyim inşallah hsgye gerek kalmazValla ben Trabzon KTÜ üniversite hastanesinde yaptırdım ilaç için rapor çıkardılar 580 TL ilaç parası 18 TL hastaneye yatırdım bir de aşılama parası 167 TL yatırdım ama özel hastane aşılama 7-8 civarı tutuyor aşılama zaten tutma ihtimali çok az tüp bebek için ben aşılama yaptırdım :) yani paraları saçmaya gerek yok :)) bir de vitamin ilaçlarına 350 civarı vermiştim :)))
Canım sen ovitrelle kullanmış mıydın? Yanlış hatırlamıyorsam iğne etkisi mi değil mi diye test sonucunu konuşmuştuk sonra takip edemedim. Kaçıncı günde pozitifi gördün test koyulaştı mı sonra?Bende de aynısı oldu bugun kan verdim sonucunu bekliyorum sizi haberdar ederim insallah hamileyizdir
Benim hala var haa atıklar geliyor birde onun atigimiymisAllah Allah benimde bugün 3. günüm cumartesi sabah çektirdim bir gram kan kahve pembe akıntı falan olmadı benimkini düzgün mü çekmediler acaba? hissetmedim bile ben ama film de görünüyor yollar açık anlamadım hiç herkes bir akıntı yaşamış bende sadece o kayganlaştırıcının artıkları var o kadar..... :/
İnşallah hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir bebektir eğer varsa daCanım var çizgi hayırlısi olsun inşallah
Inşallah inşallah sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olur canm haber ver mutlakaBende de aynısı oldu bugun kan verdim sonucunu bekliyorum sizi haberdar ederim insallah hamileyizdir