Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg sonrası 3.gunum hala kahverengi akintilarim var ama böyle akintiyla karışık az az geliyor ne zaman bitecek acaba yarın doktora diyim bakalm
Allah Allah benimde bugün 3. günüm cumartesi sabah çektirdim bir gram kan kahve pembe akıntı falan olmadı benimkini düzgün mü çekmediler acaba? hissetmedim bile ben ama film de görünüyor yollar açık anlamadım hiç herkes bir akıntı yaşamış bende sadece o kayganlaştırıcının artıkları var o kadar..... :/

Karşısındaki insanın alınıp kırılacağını düşünemiyorlar bazen.
Eşinizin destekçi hep yanınızda oluşu çok güzel ki olması gereken de bu herkese nasip olsun inşallah. Sorun sizde de olabilir eşinizde de ya da hiç kimsede de olmayabilir hayırlı zamanını bekliyordur. Benim çok yakın bir arkadaşım 1,5 yıl uğraştı çok iyi doktorlara göründü hiçbir sorun yok dendi yumurtlama da hormon vs iyiydi en son aşılama yaptıracaktı karar vermişti konuşuyorduk ya belki gerek kalmaz diye ve o ay hamile kaldığını öğrendi şimdi yaklaşık 8 aylık hamile. Allah çok büyük verdiğinde de vermediğinde de hayırlar çoktur her şeyden önce sağlıklı bir evlat sağlıkla büyüyebileceği bir ortam anne baba nasip etsin ben inanıyorum Rabbim neylerse güzel eyler. Duamızı edip çabamızı gösterip sonucu tevekkülle bekleyeceğiz inşallah 🥰
Rabbimden umut kesilmez 🤲 10 aydır beklediğim gibi yine sabırla ve duayla bekleyeceğim. Mesajların çok iyi geldi, teşekkür ederim canım 🌸

Amin inşallah canım Allah razı olsun umarım anne olmayı bekleyen herkez yılbaşına anlamadan hamile kalır cümlesine bize de inşallah Rabbim hayırlısı nasip etsin 🤰🏻✨❣️🌼 yeter ki üzülme sen 🥲 her zorlukta beraber bir kolaylık vardır kuzum 🍂🦋🤲🏻 hepimiz birbirimize destek için buradayız bir nebze de olsa yüzüne tebessüm katıp için ferahladı ise ne mutlu bana 🤗🌸sağlıkla kal inşallah ❣️ dilerim Rabbim tez zamanda seni mucizene kavuştursun🤲🏻🍂🍁
Profilinde yazdığı gibi "Yaşadıkça umut hep var" 🌿 Rabbim evlat hasretiyle yanan yüreğimizi tez zamanda ferahlatır inşallah. Çok teşekkür ederim kuzum ❤️

Bence söyleyip rahatla anlayışla karşılar ve sizi üzmez insan üstümden yük atıyor biraz daha bekle tabi nr zaman hazır olursan canim :KK43: bu arada özel doktor kontrolleri iyi gelebilir genelde gamera vs kullananlar 2 3 ayda gebe kalabiliyor sabır canim Allah büyük belki siz istemiyorsunuz sanıyor ondan kurucu oluyordur gerçeği bilse seni uzcegini sanmam
Ben özele gidiyorum zaten canım, bu ayda femara etki etmezse yumurta büyütücü iğneye başlayacaz ve sperm hsg falan bakıcaz demişti doktorum. Çok korkuyorum, inşallah hiç gerek kalmaz bunlara 😔

Ben hamileyim, bu ay hamile kalacağım, ben doğurganım😅🤣olumlama ile güne başlıyoruz hanımlar❤️ Kızlar iki gün üst üste pik görmüştüm atmıştım gruba .çatlamış mı sizce bugün yumurtam. Çatlamışsa bugünle beraber kaç gün ilişki 3 mü. Bi de günde iki ilişki şansımı artırır mı sizce. Olumlama işini abartıp karnımı sevmeye başladım ben 😂😂😂😂

Eklentiler

• C649B92D-97F3-4BC5-B810-77679EFE8D19.jpeg
    C649B92D-97F3-4BC5-B810-77679EFE8D19.jpeg
    245,5 KB · Görüntüleme: 59
Fiyatlar nasıl hepimize bilgi olsun bana muayene 600 tl dedi fazla geldi banada
İrenbe de muyanene 600 aşılama 2.500 hsg falanda başka yerlere göre pahalı tavmegran la da görüştüm onlarda muayene 150 aşılama 1500 tl dedi.
Tavmegran hastanesiyle devam edeceğim ama reglden sonra gelin bi sonraki regle hazırlayalım dediler şimdi regl olmayı bekliyorum

A R Y A A R Y A kuzum bende kimseye söylememe taraftarıydım. Yakın arkadaşlarıma söyledim beni anlayacak olanlara.. Eşimin tarafında kimseye söylemedim. Çünkü benim zaten arkadaşlıktan ziyade sırdaşlık kıstas ve sırdaşımlar…Aileme söyledim ve bunu bilin biz uğraşıyoruz ama bu söylemleriniz beni daha çok üzüyor lütfen yapmayın dedim.. Ne annem ne ablam birşey demiyor artık.. Arkadaşlarımda artık daha rahat konuşuyorum durumu anlatıyorum olsun zamana bırak deyip konuyu değiştiriyorlar.. Kendimi robot olmaktan duygusuz dertsiz insan olmaktan çıkardım. İşim çok iyi, eşim çok iyi , parasal sıkıntımız yok.. Hep mutlu olan biriyim.. zannediyorlar ki bunun derdi yok hayat buna güzel.. En azından yakın arkadaşlarımla rahat konuşabilir hale geldim.. Ve bana çok iyi geldi.. Bence sende eşin ne kadar destek olursa olsun erkek bizim gibi duygusal değil ve bizim fizyolojik durumumuza hakim değil anlayamaz.. Ya psikolojik destek al ya da konuşmaya çalış…

Düşünmemek, takmamak nasıl oluyor onu bir türlü beceremiyorum. Becerebilen varsa bi el atsın bana da 🤦
Kuzum bence önce sperm testini yaptır ben ilk denemeye başladığımda 3 ay olmamıştı yana yakıla doktora koştuk spermlerde sorun çıkmadı bende vajinal enfeksiyon vardı tedavi oldum o ay hamile kaldım ilerlemedi malesef ama kafam rahatlamıştı sonra korunma sürecimiz oldu, iki aydır deniyorum olmuyor bu üçüncü ay yine doktora gittim ovulasyon testini bıraktım doktor bakti yumurtama güzel bir yumurta yakaladık için rahatladı en azından olma ihtimali yuksek diye içim rahatladı yumurtladım mi diye kaygim kalmadı devlet hastanesinde sağ olsun ilgilendi o kadar özellerde kimse takip yapalım dememişti bir yıl olmazsa gel dediler hep simdi umutluyum ama bu ay da olmazsa rahim filmi düşünüyorum her şey vaktine gebedir inşallah bizler de alacağız yavrularımızı kucagimiza kafaya takmamak mümkün değil ama sperm testi hsg yapıldığında sorun yok düşüncesi olursa isler yolunda gidebiliyor tabi sebepsiz de olmayabilir ama en azından bir sorun varsa da her ay bilmeden uğraşmak yerine onun üzerine gidebilirsin

İrenbe de muyanene 600 aşılama 2.500 hsg falanda başka yerlere göre pahalı tavmegran la da görüştüm onlarda muayene 150 aşılama 1500 tl dedi.
Tavmegran hastanesiyle devam edeceğim ama reglden sonra gelin bi sonraki regle hazırlayalım dediler şimdi regl olmayı bekliyorum
Hsg ne kadar dediler canım sana olmazsa bu ay ben de düşünüyorum

Allah Allah benimde bugün 3. günüm cumartesi sabah çektirdim bir gram kan kahve pembe akıntı falan olmadı benimkini düzgün mü çekmediler acaba? hissetmedim bile ben ama film de görünüyor yollar açık anlamadım hiç herkes bir akıntı yaşamış bende sadece o kayganlaştırıcının artıkları var o kadar..... :/
Ben de yaşamadım gayet normal 🥰

Ben de yaşamadım gayet normal 🥰
Çok sevindim dedim acaba benim içim iyi mi temizlenmedi ama doktor çok iyisin dedi hatta antibiyotik vermeyeceğim sana bu ay avantajını iyi değerlendir dedi ama okul açışdı derslerim çok yoğun akşam iş çıkışı gidiyorum dersler 22:00 de bitiyor eve gel yemek çamaşır yorgunluktan halim yok iyi değerlendiremeyeceğim bu ayı galiba artık aklıma bile gelmez oldu :KK43:

X