Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende zor şeyler yaşamışsın canım, bence de bilmemeleri en mantıklısı. Benim sıkıntım kendime yetiyor, birileri sorunca daha da stres oluyorum. Zaten 10 aydır 1 kere bile pozitifi göremedim, bu yüzden hep korkuyla karışık endişe var. Bu halimi anlayan da kk'deki sizlerden başka kimse yok. Rabbim yolumuzu kolay etsin, yüreği evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı, sağlıklı birer evlat nasip etsin

Amin canımm yanlız değilsiniz inan bana birçok kişide bizler de dahil aynı şeylere maruz bırakılıyorz ama emin ol bilmemeleri bilmelerinden daha iyidir. Allah doğru zamanda hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Uzaklaşıp bakınca millet evlenir evlenmez beklemeden 3-4 ayda çatır çatır doğuyor, sen hala öyle boş boş bekle diyorum kendime bilmiyorum, gerçekten artık birşeylerle meşgul olmak, bu bebek olayını bir nebze de olsa unutmak aklımdan çıkarmak istiyorum.

Benim kayınvalidem herkesin içinde bak sizin de olsaydı, oğlum çimlerde peşinden koşardı. Oğlum bak başkalarının bebeklerini seviyor, sen bebek istemiyorsun diye dedi. Çok ama çok üzüldüm. Eşim de sen ona bakma, herşeyden bir anlam çıkarıyor. Ben bebekleri zaten hep seviyoruum, bizim bebeğimizin olmaması ile bir ilgisi yok. Ben seni illa bana bir evlat doğur diye almadım, Allah nasip ederse olur, etmezse yapacak birşey yok yolumuza devam edecez dedi. En büyük destekçim eşim, o da böyle abuk sabuk konuşsa napardım acaba

Karşısındaki insanın alınıp kırılacağını düşünemiyorlar bazen.
Eşinizin destekçi hep yanınızda oluşu çok güzel ki olması gereken de bu herkese nasip olsun inşallah. Sorun sizde de olabilir eşinizde de ya da hiç kimsede de olmayabilir hayırlı zamanını bekliyordur. Benim çok yakın bir arkadaşım 1,5 yıl uğraştı çok iyi doktorlara göründü hiçbir sorun yok dendi yumurtlama da hormon vs iyiydi en son aşılama yaptıracaktı karar vermişti konuşuyorduk ya belki gerek kalmaz diye ve o ay hamile kaldığını öğrendi şimdi yaklaşık 8 aylık hamile. Allah çok büyük verdiğinde de vermediğinde de hayırlar çoktur her şeyden önce sağlıklı bir evlat sağlıkla büyüyebileceği bir ortam anne baba nasip etsin ben inanıyorum Rabbim neylerse güzel eyler. Duamızı edip çabamızı gösterip sonucu tevekkülle bekleyeceğiz inşallah

Cidden hayat öyle zor öyle yorgun ki sanki evde cenaze havası var

bende ayni durumdayim bel agrim vardi gecti simdide goguslerimde hassiyet var akinti sut rengi yogun geliyo gelincede test yaptim negatif

Aslında normalde adet geçince yapılmalı testler ama biz dayanamıyoruz Erken öğrenenler de çok olduğu için insan acaba mı diyor tabi. İnşAllah vardır gebeliğiniz
malesef bende erken yapip payimi alanlardanim 2 cocgum var regli gecince yaptim silik cizgileri gordum bunda yaptim 4 gun onceden negatifi aldim oturuyorum

Amin inşallah canım Allah razı olsun umarım anne olmayı bekleyen herkez yılbaşına anlamadan hamile kalır cümlesine bize de inşallah Rabbim hayırlısı nasip etsin yeter ki üzülme sen her zorlukta beraber bir kolaylık vardır kuzum hepimiz birbirimize destek için buradayız bir nebze de olsa yüzüne tebessüm katıp için ferahladı ise ne mutlu bana sağlıkla kal inşallah dilerim Rabbim tez zamanda seni mucizene kavuştursun

Bence söyleyip rahatla anlayışla karşılar ve sizi üzmez insan üstümden yük atıyor biraz daha bekle tabi nr zaman hazır olursan canim bu arada özel doktor kontrolleri iyi gelebilir genelde gamera vs kullananlar 2 3 ayda gebe kalabiliyor sabır canim Allah büyük belki siz istemiyorsunuz sanıyor ondan kurucu oluyordur gerçeği bilse seni uzcegini sanmam

Ay hadi gozun aydin bilgilendir bizleri bugun canim bol sans

Bir haftadır gebelik belirtisi mi adet belirtisi mi diye kendimi yediğim günlerin sonu hüsran yine adet oldum. Hem de hazırlanıp kan vermeye giderken. Çok üzgünüm çok. Polikistik over için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktora gitmek istemiyorum moralim çok bozuk.

Kızlar regle 3 gün kala test yapayım dedim sanki silik çizgi var gibi ne diyorsunuz testin kendi çizgisi mi acaba yoksa var mı bu arada 2 3 dk içinde çıktı
bence pozitif 2 gun sonra tekrarlayıp kan vermeye gidebilrisin bence :)

günaydınlar bu arada arkadaslar msjları geriye doğru tarayıp güncelleştirmeleri yaptım. gözümden kaçan birşey olursa etiketleyerek uyarırsanız sevinirim.

Ben de dayanamadım birazdan çıkıp test alıp yapcam bat a 4 gün var. ilk hamileliğimde 2 gün kala pozitifi görmüştüm

Arya canım insanların müdahale etmesi bizim çok dışımızda neyse ki senin eşin çok destek
Benim sana önerin sperm ve hsg ti atlama lütfen Zaman geri alamadığımız tek şey

Fiyatlar nasıl hepimize bilgi olsun bana muayene 600 tl dedi fazla geldi banada

Ben elendim arkadaşlar 1 gün sonra devam etti regl geldi. Sizleri takip etmeye devam edeceğim ben en az 6-7 ay ara vermeyi düşünüyorum o zaman buralara geldiğimde hepiniz 2022 anneler gruplarına dahil olmuş olursunuz umarım. Allah hepinize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Bende gördüm ama kimyasal olmuştu Bi defa yine olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…