- 7 Kasım 2014
- 6.911
- 10.612
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.701
Kuzum geçen ay doktorun dediği gün gittim, yumurtlama olmamış dedi. Ondan sonra 2 defa daha çağırdı, gittim yine büyümemiş dedi. Ama doktor çağırmadan 2 gün öncesinde ben pik görmüştüm, doktora söyledim yok falan dediEmin olmamakla birlikte 5. Gün ovülasyon çok nadir sanırım canım, bence sen hiç bir ay döngüde ovülasyon testi yapmayıp doktor ile takip et stresini alır hem…
Belki de döngünün bu şekilde olmasına ilişkin bir yorumlama yapar.
Progesteron da ölçtür ki havada kalmasın benim naçizane önerim
Evet 115 ve 112’yi aynı yerde verdimCanım çok üzüldüm ama sağlıklı olmama ihtimali yuksek kaç gündür gecikmen var belki kimyasaldır, benim de düzensiz artışlarım vardı dış gebelik oldu malesef seni üzmek istemem amaayni yerde mi verdin kanı
Ayyyy canım sen hamile misin tesadüf denk geldim şimdi hamile imzanı görünce. Çok sevindiim inşallah sağlıkla ilerler bu kezRica ederim canım hayırlı haberlerini alırız inşallah
Yok değerler henüz çok düşük olduğu için muayene etmedi sadece kanda baktık. 1000’in üstüne çıkınca görebiliriz keseyi demişti ama çıkmayacak zaten o değerlere belli kiCanım muayene olmuşmuydun şuan bende tedirginim biraz doktorum rahim guzel gorunuyo vs dedi ama benimde en son kimyasal olmuştu beklemedeyim cuma tekrar gitcem
Canım hepimizin hakkında hayırlisi neyse o olsun seni üzmek istemiyorum ama sağlıksız gebeliğe benziyo değerlerin kendini hiç üzme 3 kaybım var şuana kadar doktorumunda soylediği sağliksiz gebeliğe üzulmeyin diyo, ama anliyorum seni kolay deil farklı bi psikoloji yaşayan biri olarak bende hala çok tedirginim allah yardimcın yardimcımız olsunYok değerler henüz çok düşük olduğu için muayene etmedi sadece kanda baktık. 1000’in üstüne çıkınca görebiliriz keseyi demişti ama çıkmayacak zaten o değerlere belli kiilk gebeliğim de boş gebelikti benim çok üzülüyorum o yüzden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Kuzu ben deejce katılıyorum. Yumurtlama olduğunu anlamak için yumurtlama olduğunu düşündüğün günden 7 gün sonra progestron baktırarak gerçekten yumurtlama olup olmadığını anlayabilirsin.. 7. gün çarşambaya geliyor. Doktora gittiğinde baktırısan kafandan da yumrutlama oldu ama doktor görmedi fikri de çıkar.
Canımm amin inşallahAyyyy canım sen hamile misin tesadüf denk geldim şimdi hamile imzanı görünce. Çok sevindiim inşallah sağlıkla ilerler bu kez
Canım kimyasalsa sonrasında gebelik ihtimali artıyor diyorlar inşallah dış gebelik değildir mutlaka doktorunla görüş kan takibini ihmal etmeEvet 115 ve 112’yi aynı yerde verdimDış gebelik değildir herhalde ağrım filan yok ama muhtemelen kimyasal gebelik şu an döngümün 37. Günündeyim, normalde 28’de bir olurum
Bebeğin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinCanımm amin inşallahçok teşekkür ederiim
Kuzucum ben döngümün 7.günündeyim şuan. Bu ay yine femara kullandım, bugün bitti. Döngümün 5.günü pik gibiydi, adetim bile bitmemişti. Değerlendiremedik, 6 ve 7 yi değerlendirdim yine de riske atmayıp. Bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun. Sen 10.haftaya gelmişsin, maşallah
Yok kuzum sadece yumurtlamayı gösteriyor.. Ciddi artış oldu ise gebeliğe de işaret ediyor.ejce peki kızlar benim de aklıma şu takılıyor. Progesteron testinde 5 üstü de yumurtlama sayılıyor 20 çıkan değer de. Bu değer yumurtanın kalitesini mi büyüklüğünü mü neyi gösteriyor? Tüp bebek süreci dışında yumurta kalitesi ölçülemez diyorlar. O zaman değer neden o kadar farklı çıkıyor?
Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin kucağıni doldursun inşallah bebişlerleBebeğin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canım hakkında hayırlısı burda sana güzel şeyler demek isterdik, kendimden biliyorum ama yükselmeyen Bi değer ve muhtemelen kimyasal, moralini yüksek tutGüncelliyorum kızlar, 3 gün sonra 115 çıktı hcg sevinmiştim 4. Gün 112 çıktı ve doktor işler yolunda gitmiyor dedivar mı böyle bhcgsi yükselip düşen ama sağlıklı gebelik yaşayan?
Kızlar secret diye bir kitap okumuştum beyin gücüyle istediklerini yaptırtıyordu.Hatta kpss çalışırken yapıyordum ilk girişte atanmıştım. Bugün aklıma o gelince araştırdım. Olumlama ile gebeliği. Youtubeda da videolar varmış. Kadınlar kulübünde de başlık vardı . Ekran resmini atiyorum. Bence deneyebiliriz, ne kaybederizki
İnşallah seninki bu sefer sağlıklıdırCanım hepimizin hakkında hayırlisi neyse o olsun seni üzmek istemiyorum ama sağlıksız gebeliğe benziyo değerlerin kendini hiç üzme 3 kaybım var şuana kadar doktorumunda soylediği sağliksiz gebeliğe üzulmeyin diyo, ama anliyorum seni kolay deil farklı bi psikoloji yaşayan biri olarak bende hala çok tedirginim allah yardimcın yardimcımız olsun
hsg çekindim temiz çıktı masallah bugün denemelere başladık test yapim dedim sansa bak bu ay hsg var diye klomen vermedi kendi kendime takılıyorum . yarın yumurtama bakacak doktor bakalım bu testle uyucak mi ama yumurtalikim ağrıyor ondan test yapmıştım doğrudur bence