Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg sonrası 3.gunum hala kahverengi akintilarim var ama böyle akintiyla karışık az az geliyor ne zaman bitecek acaba yarın doktora diyim bakalm

ejce ejce peki kızlar benim de aklıma şu takılıyor. Progesteron testinde 5 üstü de yumurtlama sayılıyor 20 çıkan değer de. Bu değer yumurtanın kalitesini mi büyüklüğünü mü neyi gösteriyor? Tüp bebek süreci dışında yumurta kalitesi ölçülemez diyorlar. O zaman değer neden o kadar farklı çıkıyor?
Sanırım yumurta kalitesi değil aslında canım,
Luteal faz döngüsünde her şeyin yolunda gitmesini ifade ediyor yani rahim kalınlığı vb gibi şeylerin temsili demek.

ejce ejce peki kızlar benim de aklıma şu takılıyor. Progesteron testinde 5 üstü de yumurtlama sayılıyor 20 çıkan değer de. Bu değer yumurtanın kalitesini mi büyüklüğünü mü neyi gösteriyor? Tüp bebek süreci dışında yumurta kalitesi ölçülemez diyorlar. O zaman değer neden o kadar farklı çıkıyor?
Ben doktoruma da sordum yumurta kaliten hakkında bir şey söylemez ama 10 üstü olması faz süresince istenir dedi, benim 7.3 çıktığında belki döllenme oluyor ama rahme tutunamıyor desteklemek gerekir dedi. Bu ay bekleyişteyim gelecek ay gideceğim takip için ☺️

Ben doktoruma da sordum yumurta kaliten hakkında bir şey söylemez ama 10 üstü olması faz süresince istenir dedi, benim 7.3 çıktığında belki döllenme oluyor ama rahme tutunamıyor desteklemek gerekir dedi. Bu ay bekleyişteyim gelecek ay gideceğim takip için ☺️
Kiz sen de hsg çekindim di mi kanamanın oldu mu

O

hsg çekindim temiz çıktı masallah bugün denemelere başladık test yapim dedim sansa bak bu ay hsg var diye klomen vermedi kendi kendime takılıyorum . yarın yumurtama bakacak doktor bakalım bu testle uyucak mi ama yumurtalikim ağrıyor ondan test yapmıştım doğrudur bence
Sen nasilsin tatlı hamis=)
Döngünün kaçıncı günündesin canım?

iyi akşamlar arkadaşlar benim de yarın regl günüm bugün 1 veya 2 damla bir kan gördüm ama şu an hiçbir şey yok. Test yaptım negatif. İlk gebeliğimde de yerleşme kanamasını reglden 1 gün önce yaşamıştım ve çok daha fazlaydı. Test de de 2 gün sonra çıkmıştı. Bilemiyorum yarın sabah belli olacak sanırım artık benim durumum. Devamı gelene kadar umut var 😊
İlk bebişinde testte negatifmi görmüştün sonra dan mı pozitif olmuştu

Kiz sen de hsg çekindim di mi kanamanın oldu mu
Olmadı canım o gün açık pembe akıntı dışında kanamam hiç olmadı, sağ olsun doktorum ilgilendi zaten filmi o çekti sonrasında da ilgilendi problem yaşamadım.
Antibiyotik verdi bir de dolareks ama dolareks i kullanmama hiç gerek kalmadı ağrı olmadı.

İlk bebişinde testte negatifmi görmüştün sonra dan mı pozitif olmuştu
Ben regl oldum diye teste bakmadan atmıştım ertesi günü aşılama tahlilleri için gittiğimde hamıle olduğumu öğrendim beta da 45 ti ertesi gün idrar testi de çok silikti yani iki gün öncesi muhtemelen göremezdim 🤷🏻‍♀️

Iyi akşamlar kızlar ebru abla yumrutlama yok devam dedi ama ben 2 çizgi koyu görüp sonra süblimleşme gördüm kafam karıştı bi kac gün daha devam edim bu ay zaten ağrı ve ya akıntı olmadi sogan suyu içiyorum belki o mu etkiledi bilmiyorum sadece günde kahverengi akıntı oluyo ayın 8indeki testi de atıyorum bana yumurtlama gibi geldi keşke kaset ovulasyon alsaydım hic beğenmedim strip olanları :) 🤣

Eklentiler

• 20211010_171733.jpg
    20211010_171733.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 60
Ben regl oldum diye teste bakmadan atmıştım ertesi günü aşılama tahlilleri için gittiğimde hamıle olduğumu öğrendim beta da 45 ti ertesi gün idrar testi de çok silikti yani iki gün öncesi muhtemelen göremezdim 🤷🏻‍♀️
Bende 2 gün öncesinde test yaptım tek çizgiydi ne gelen var ne giden adetlerimde düzenli ama olmadım henüz acaba dedim sizinde yazınızı okuyunca . Normalde bugun olmam lazımdı

Bende 2 gün öncesinde test yaptım tek çizgiydi ne gelen var ne giden adetlerimde düzenli ama olmadım henüz acaba dedim sizinde yazınızı okuyunca . Normalde bugun olmam lazımdı
Aslında normalde adet geçince yapılmalı testler ama biz dayanamıyoruz 😊 Erken öğrenenler de çok olduğu için insan acaba mı diyor tabi. İnşAllah vardır gebeliğiniz 😍🤲🏻

Aslında normalde adet geçince yapılmalı testler ama biz dayanamıyoruz 😊 Erken öğrenenler de çok olduğu için insan acaba mı diyor tabi. İnşAllah vardır gebeliğiniz 😍🤲🏻
Evet hiç beklemedimde ne biliyim bir umut işte yoksada inşallah bu ay olur :) sen ne yaptın test yapacakmısın tekrardan

Evet hiç beklemedimde ne biliyim bir umut işte yoksada inşallah bu ay olur :) sen ne yaptın test yapacakmısın tekrardan
Sabaha kadar devamı gelmezse ihtimal çok yükselecek benim için zaten tüm belirtilerim vardı ama psikolojikte oluyor benim bazen 😊 Muhtemelen salı veya çarşamba yaparım

Bazen çok yorulduğumu hissediyorum.
Kalbim, ruhum, bedenim hepsi yorgun. Her ay regl geldiğinde üzülüp, daha sonra umutla heyecanla ayağa kalktım hep. Eşimin isteği üzerine 10 aydır kimseyle paylaşmadım, olmuyor diye sadece kendi kendime ve eşimle teselli oldum. Herkes zannetti ki biz istemediğimiz için çocuğumuz olmuyor.
Bir whatsapp grubumuz var eşim, ben, görümcem( ismi Selen) ve kayınvalidemin olduğu.Bugün o gruptan telefonuma bir mesaj geldi kayınvalidemden. Kucağındaki tavşan resminin altına şunu yazmış. "Senden umudumu kestim, Selen'in tavşanı yavruluyor galiba. Ben babanne olamadan, Selen babanne oluyor, ne şanslı"

Sadece üzgün işareti attım, eşim görür görmez beni aradı. O esprii yapıyor, sakın üzülme. Sen çok güzel bir anne olacaksın vs vs her zaman ki teselliler.
Okadar yoruldum, bunaldım ki artık. Herkese söylemek istiyorum. Ama eşim bu süreç tüp bebeğe falan giderse ancak ozaman paylaşırız, kesinlikle bilmelerini istemiyorum diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Kalbim, ruhum, bedenim hepsi yorgun. Her ay regl geldiğinde üzülüp, daha sonra umutla heyecanla ayağa kalktım hep. Eşimin isteği üzerine 10 aydır kimseyle paylaşmadım, olmuyor diye sadece kendi kendime ve eşimle teselli oldum. Herkes zannetti ki biz istemediğimiz için çocuğumuz olmuyor.
Bir whatsapp grubumuz var eşim, ben, görümcem( ismi Selen) ve kayınvalidemin olduğu.Bugün o gruptan telefonuma bir mesaj geldi kayınvalidemden. Kucağındaki tavşan resminin altına şunu yazmış. "Senden umudumu kestim, Selen'in tavşanı yavruluyor galiba. Ben babanne olamadan, Selen babanne oluyor, ne şanslı"

Sadece üzgün işareti attım, eşim görür görmez beni aradı. O esprii yapıyor, sakın üzülme. Sen çok güzel bir anne olacaksın vs vs her zaman ki teselliler.
Okadar yoruldum, bunaldım ki artık. Herkese söylemek istiyorum. Ama eşim bu süreç tüp bebeğe falan giderse ancak ozaman paylaşırız, kesinlikle bilmelerini istemiyorum diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Allahım inşallah bu ay nasip eder

Kuzum lütfen üzülme biliyorum demesi kolay ama bende 2 kimyalsal geçirip 1 yıla yakındır sağlıklı gebelik olması için çabalıyorum en derinden anlıyorum seni herşeyin çaresi var bir ölümün çaresi yok Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur böyle düşün 🌼✨ sen çok güzel anne olacaksın eşinin dediği gibi ve biz anne olduğun haberini burdan alacağız göreceğiz kuzum insanların ağzını kapatmazsın o yüzden kulaklarını tıka Herkeze duyma, unutma hiçbir şey senden kıymetli değerli değil o yüzden kendine yüklenme olur mu ? Her nasip vaktine esir dilerim Rabbim sana tez zamanda hamilelik müjdesi ile müjdelendirsin kuzum

X