- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.681
bendede wcye gidince peceteye geliyo baya insallah vardir ya hayirlisi bakalimBelirtiler arasında var evt bende arada oldu inşallah guzel haberini alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede wcye gidince peceteye geliyo baya insallah vardir ya hayirlisi bakalimBelirtiler arasında var evt bende arada oldu inşallah guzel haberini alırız
Yapmaya devam et bence ovulasyon testini tam pik değil gibi.Adetin beşinci günü pik gibiydi ama değerlendiremedik akıntı devam ettiği için ve daha abdest almadığım için. 6 ve 7 yi değerlendirdik. Rabbim inşallah bir evlat nasip eder. Boşuna doktora gitmeme de gerek kalmadı sanırım, çarşamba günü çağırmıştı yumurta takibi için. Yine gidicem, bir dünya para vericem, yine büyümemiş diyip gönderecek büyük ihtimalle. Yine aynı döngü, ovulasyon ile takip edicem belki yeniden koyulaşır. Çarşamba gününe kadar koyulaşma olursa giderim
T ve c eşitti canım. Ama öyle c den daha koyu bir pik değildi zaten benim hep böyle muammalı ilerliyorYapmaya devam et bence ovulasyon testini tam pik değil gibi.
Emin olmamakla birlikte 5. Gün ovülasyon çok nadir sanırım canım, bence sen hiç bir ay döngüde ovülasyon testi yapmayıp doktor ile takip et stresini alır hem…Adetin beşinci günü pik gibiydi ama değerlendiremedik akıntı devam ettiği için ve daha abdest almadığım için. 6 ve 7 yi değerlendirdik. Rabbim inşallah bir evlat nasip eder. Boşuna doktora gitmeme de gerek kalmadı sanırım, çarşamba günü çağırmıştı yumurta takibi için. Yine gidicem, bir dünya para vericem, yine büyümemiş diyip gönderecek büyük ihtimalle. Yine aynı döngü, ovulasyon ile takip edicem belki yeniden koyulaşır. Çarşamba gününe kadar koyulaşma olursa giderim.
Kuzu ne diyorsun sence incire devam eden edeyim mi? Femaramda bugün bitti. Selizay Maviesra seninle bekleme süremiz sanırım yine aynı canım
Anladım canım.sen zaten 6ve 7 yi değerlendirmiş sin. Eğer 5 yumurtlama ise 6 catlama günü olmuş olur. Ve gebelik kaçırmış olmazsin zaten. Ama belki yumurtlama değildir oyuzden ovulasyon testinine devam et.T ve c eşitti canım. Ama öyle c den daha koyu bir pik değildi zaten benim hep böyle muammalı ilerliyor
Canım çok üzüldüm ama sağlıklı olmama ihtimali yuksek kaç gündür gecikmen var belki kimyasaldır, benim de düzensiz artışlarım vardı dış gebelik oldu malesef seni üzmek istemem ama ayni yerde mi verdin kanıGüncelliyorum kızlar, 3 gün sonra 115 çıktı hcg sevinmiştim 4. Gün 112 çıktı ve doktor işler yolunda gitmiyor dedi var mı böyle bhcgsi yükselip düşen ama sağlıklı gebelik yaşayan?
Merak ettiğim bir konu var bat hesaplarken 6 gün kala bir önceki tarihe göre mi yoksa yumurta çatlamaya goremi 6 gün yumurta çatlamaya göre benim 6 gün var sat a göre 10 gün hangisine göre bakmalıyımCanım 6 gun kala pozitifti bi kerede 4 gun oncesi yapmistim negatifti
Öyle yapayım canım, teşekkür ederimAnladım canım.sen zaten 6ve 7 yi değerlendirmiş sin. Eğer 5 yumurtlama ise 6 catlama günü olmuş olur. Ve gebelik kaçırmış olmazsin zaten. Ama belki yumurtlama değildir oyuzden ovulasyon testinine devam et.
Kuzu ben de ejce katılıyorum. Yumurtlama olduğunu anlamak için yumurtlama olduğunu düşündüğün günden 7 gün sonra progestron baktırarak gerçekten yumurtlama olup olmadığını anlayabilirsin.. 7. gün çarşambaya geliyor. Doktora gittiğinde baktırısan kafandan da yumrutlama oldu ama doktor görmedi fikri de çıkar.T ve c eşitti canım. Ama öyle c den daha koyu bir pik değildi zaten benim hep böyle muammalı ilerliyor
Arkadan gelen bi yumurta gelişmeye başlamış olabilir. Ovulasyon testin varsa baksana emin olursun... Ama iğne etkisi ile koyu çıkıyor dimi :) Değerlendir her ihtimale karşı...Kızlar bembeyaz akıntı neden olur? Kaşıntı yanma yok. Çamaşırımda bir parmak kadar beyaz akıntı olmuş bugün. Çatlatma iğnesi vuruldum bu ay iğneden sonraki 7. Gündeyim
Yumurtlamada beyaz mı oluyor akıntı canım beniiim şeffaf olur normalde ama anlamadım gebelik gibi bişey belirtisi olamaz zaten çok erken. Gün aşırı değerlendiriyorduk bu hafta. Gün gece değerlendirmiştik bi yoklarım eşimi ama zor gibiArkadan gelen bi yumurta gelişmeye başlamış olabilir. Ovulasyon testin varsa baksana emin olursun... Ama iğne etkisi ile koyu çıkıyor dimi :) Değerlendir her ihtimale karşı...
.Önce beyaz sonra şeffaflaşıyor diye biliyorum. Şeffaflaştığı zaman yumurtlama olmuş oluyor.. Tecrübeli gebelerimiz cevap verecektir...Yumurtlamada beyaz mı oluyor akıntı canım beniiim şeffaf olur normalde ama anlamadım gebelik gibi bişey belirtisi olamaz zaten çok erken. Gün aşırı değerlendiriyorduk bu hafta. Gün gece değerlendirmiştik bi yoklarım eşimi ama zor gibi
Evet ovülasyon doğru sonuç vermiyor iğne olduğu için Zaten almadım da bu ay ovü testi
Yarın için dualarım seninle canımAyyy ne güzel dua ikiz deyince içimden ılık ılık aktı o duygu
Bir pazartesi olsun yola gireyim de çok umudum olmasa da şansımı denicem bakalım ne olacak
Yolunda gider inşallah herşey Allah razı olsun canım çok sağolasın duaların için.
Canım kişiden kişiye farklilik gosterebilir benim adet döngüm 30 gun, bat tarihim 10 ekim'di. 1 ekimde test yaptım negatifti,4ekim akşamı tekrarladim pozitifti. Ben çatlama günümü bilmedigim için şu kadar günde oluştuda diyemiyorum sana ama çatlamadan 10 yada 12 gün içinde diye biliyorumMerak ettiğim bir konu var bat hesaplarken 6 gün kala bir önceki tarihe göre mi yoksa yumurta çatlamaya goremi 6 gün yumurta çatlamaya göre benim 6 gün var sat a göre 10 gün hangisine göre bakmalıyım
O zaman çok erken bakıyorum teşekkür ederim canımCanım kişiden kişiye farklilik gosterebilir benim adet döngüm 30 gun, bat tarihim 10 ekim'di. 1 ekimde test yaptım negatifti,4ekim akşamı tekrarladim pozitifti. Ben çatlama günümü bilmedigim için şu kadar günde oluştuda diyemiyorum sana ama çatlamadan 10 yada 12 gün içinde diye biliyorum
Rica ederim canım hayırlı haberlerini alırız inşallahO zaman çok erken bakıyorum teşekkür ederim canım
Bilmiyordum, öyle mi? Çok mantıklı aslında baktırmak, çarşamba ola hayrolaKuzu ben de ejce katılıyorum. Yumurtlama olduğunu anlamak için yumurtlama olduğunu düşündüğün günden 7 gün sonra progestron baktırarak gerçekten yumurtlama olup olmadığını anlayabilirsin.. 7. gün çarşambaya geliyor. Doktora gittiğinde baktırısan kafandan da yumrutlama oldu ama doktor görmedi fikri de çıkar.