Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen Allah sabır versin ve bizleri de bekletmesin inşallah

Aynen sen durumunuza göre en doğrusu neyse onu düşünüp yapacaksındır. Devlette 2 aşılama yaptırabilirsin sonrasında tüp bebek desteği alırsın..
Ben ilk tüp bebeği yaptıktan sonra eğer dondurulmuş embriyo olmazsa deneyeceğim..

Benim de temiz çıktı ama Eylül de olmadı şimdi aşılama konuşmak için geldim ama bakalım umarım evlat nasip eder bana da isteyen herkese nasip etsin çok üzüyo beni ama aklıma getirmemeye çalışıyorum tavsiyeniz varsa bana uygularım muhakkak 1 yıl +2.aydır olmuyo

Benim de temiz çıktı ama Eylül de olmadı şimdi aşılama konuşmak için geldim ama bakalım umarım evlat nasip eder bana da
amin cümlemize nasip etsin bakalım göreceğiz herkes hsg den sonra hamile kalma ihtimali artıyor diyordu göreceğim bakalım....

amin cümlemize nasip etsin bakalım göreceğiz herkes hsg den sonra hamile kalma ihtimali artıyor diyordu göreceğim bakalım....
Hsg den 3 ay önemli tüplerin tamamen açık şuan benim rahim duvarım ince onu ilaçla kalınlaştıydık ekstra bar suyu da içiyorum yumurtam büyüyor ama çatlamıyor 20.04 de kadar gördüm

Hsg den 3 ay önemli tüplerin tamamen açık şuan benim rahim duvarım ince onu ilaçla kalınlaştıydık ekstra bar suyu da içiyorum yumurtam büyüyor ama çatlamıyor 20.04 de kadar gördüm
ben de umutluyum bakacağım yumurtam çok iyi büyüyor çatlıyor ama bir türlü sperm ile buluşmuyor...eşimde sperm ileri hız sıkıntısı var artık tamamen ona yoruyorum her ne kadar doktor onun ile alakası yok dese de.....

Bence doktora gitmelisin gebeklij varsa önlem alınması da iyi olur.
Bazı enfeksiyonlar evde halledilmeyebilir canım.doktor ona göre tedavi öneriz gebelik olblr dersende...
Birde sana önerim baticonlu sıcak suya ama bebek yıkama suyu gibi şu canım oturman hem vajinal enfeksiyona mantara hemde idrar yolları enfeksiyonuna çok iyi geliyor ama geçene kadar haftada iki kere otur fazlası vajina ph öldürür çünkü

Benimkinde de çok az hareketsizlik var gene nolur nolmaz eşim vitamin kullanıyo hareketsizliği kalitesine iyi geliyo bi de çoban çökerten çayı duydum hem erkek hem kadına faydası varmış hem eşime hem kendim içmeyi düşünüyorum ama sizde duydunuz mu bunu

ben bunu ilk defa duyuyorum vallahi benimki 3 ay proxeed plus kullanmıştı arı sütü bal polen propolis kullanıyor d vitamini kullanıyor epimedyum macunu var keçi boynuzu özü pekmezi veriyorum ceviz yediriyorum bunu da içirebilir miyim bilmiyorum :)

Kuzu ileri hız 0 değilse umut vardır. Ama bende ona çözüm bulmaya çalışıyorum. %70 yavaş doğrusal hız bizde, doktor bana yumurtaya ulaşamıyorlar takatleri yemiyor ki dedi. Bank pozisyonu, yüz üstü yatma gibi durumlarda sperm mesafesi kısaldığı için ihtimal artıyormuş. Bana faydası olmaz da sana faydası olur inşallah :)

aaaa öyle söyleme işte %30 normal var demek bu buda bir ihtimal ansızın olur belki de ilk sefer de 6 çıktı ikinci de 20 küsürlerde şimdi tekrar baktıracağız belki de geriledi belki ilerledi ama ilerlese gebelik oluşmuş olurdu diye düşünüyorum ben en azında içim rahatladı ben tertemizim Rabbim vaktini bekletiyor ya da....

Benim eşim ferula plus men kullanıyor onun içinde arı sütü polen çakşır kökü ekstresi C vitamini bir iki bi şey daha var onu hatırlamıyorum evet doktor baktı çok şükür kist oluşmamış femara yazdı ayın 19 da tekrar kontrol var ona göre de aşılama günü kararlaştırılacak bi heyecanlandım henüz bi işlem yapılmamış olsa da

maşallah güzelmiş içinde yok yok :) aşılama şansı çok ça arttırıyor ama doktorlar çok da takmayın kafaya diyorlar...biraz düşünmeden denerim Allah verecekse verir diye düşünüyorum...

Evet canım benim de 8gunum iğne gününü saymıyorum çünkü hala devam ediyor bende femara+ovitrell benimde bat 19 hadi bakalım bol bol değerlendir bir hafta daha devam et kaç yumurtan oluşmuştu

Evet canım benim de 8gunum iğne gününü saymıyorum çünkü hala devam ediyor bende femara+ovitrell benimde bat 19 hadi bakalım bol bol değerlendir bir hafta daha devam et kaç yumurtan oluşmuştu
Doktor pemsembe cuma dedi biz iğne günü dahil Perşembe cuma ilişki oldu ,1 hafta eşimin yanında olmayacağım ailemin yanına geldim inşallah catlamistir çoktan ,iki yumurta oluşmuş dedi ama maalesef biri kist olmuş biri 20 mm dedi

Inşallah güzel şeyler olur sizin için. Aşılamayı özelde mı oluyorsunuz? Bende pazartesi gidecem herşey yolunda giderse aşılama olacağım?

Hayırlısı bizde 3 kere filan değerlendirdik bugün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş canım haftaya adet olmazsam bu sefer gebelik var mı diye yapicam inşallah ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı bizde 3 kere filan değerlendirdik bugün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş canım haftaya adet olmazsam bu sefer gebelik var mı diye yapicam inşallah ikimiz için de hayırlısı olsun inşallah
Amin Allahım mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah olmazsin adet senin kaç yumurtan oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…