Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim test bozuk çıkınca yaptım bugün Köpürdü ama çokta inanmıyorum çamaşır suyunu da yapacağım birazdan tabi orası ayrı

Hsg sonucun ne çıktı canım doktor yorumladi mı?

Hsg sonucun ne çıktı canım doktor yorumladi mı?
evet Cevat Hoca çekti yorumladı tertemiz hiç bir şey yok tüpler de rahimde herhangi bir deviasyon ve anormal hiç bir şey yok dedi zaten filmde de apaçık görünüyor keşke bu zamana kadar çektirseydim de çıksaydı aklımdan o kadar da korktum boşunaymış anlamadım bile hiç hissetmedim adamla konuşurken tamamdır geçmiş olsun dedi yani yine sebepsize döndüm :) artık Allahtan ama ilişki sıklığı önemli arttır dedi

Bence doktora gitmelisin gebeklij varsa önlem alınması da iyi olur.
Bazı enfeksiyonlar evde halledilmeyebilir canım.doktor ona göre tedavi öneriz gebelik olblr dersende...

Canımm hayırlısı olsun hakkımızda. Kasımda kutlarız biz de. Malum Kasım'da aşk başkadır benim tedaviyi kestiler mesela yumurta büyümüyor diye ben yine de değerlendirdim bol bol belki olur Rabbim nasip ederse diye umudumuz daim olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Benim test bozuk çıkınca yaptım bugün Köpürdü ama çokta inanmıyorum çamaşır suyunu da yapacağım birazdan tabi orası ayrı
İdrar asidik özellikte olduğu için karbonat her türlü köpürür bence. Tıpkı karbonata limon damlatinca olduğu gibi. Doğru sonuç vereceğini sanmıyorum bende.

Hamileyim adetten 3 gün önce beta hcg 297 çıktı. Dün yani 4+4 de 17950 çıktı. Kese göründü. İkiz olabilir dediler Bi ultrason baktılar tek kese. Başına böle bir şey gelen varmı

Inşallah diyerek devam Kasıma..
Bende 3.günüm olack doktor 2.gün gel demişti kabul edecekler mı aşılama bilmiyorum. Birde benim başka sıkıntım daha var dün dişçiye gittim dişlerimde 20 lik diş alınması lazımmış ve birisinin dibinde birikmiş enfeksiyon varmış o sıvıyı boşaltacaklrmis ilaç verdi antibiyotik içersem doktor aşılama yapar mı engeller mı yumurta gelişimini fikrim yok .Dişlerimde sıkıntım halletmeden aşılama yaptırmaktan korkuyorum oldu ki kaldım hamile bu dişlerimle hamilelik yaşamam çok tehlikeli diye düşünüyorum. Pazartesi doktorum ne diyecek oraya odaklandim bakalım ne oluyor. MaviSasa234 canım bu konuda fikrine ihtiyacım var açıkçası? Antibiyotik kullanmak yumurtlamaya engel olur mu ?

Selammm kızlarrrr izmir irenbe hastanesinden aşılama için fiyat aldım düşünen varsa özelden yazsın fiyatları paylaşıyım

Bence doktora gitmelisiniz eğer gebelik varsa enfeksiyon daha riskli oluyor..ayrica ona gore bir tedavi uygular doktor. Ilac verir ya gebeysem diye beklemen emin ol daha riskli..

İdrar asidik özellikte olduğu için karbonat her türlü köpürür bence. Tıpkı karbonata limon damlatinca olduğu gibi. Doğru sonuç vereceğini sanmıyorum bende.
Daha önce de yapmıştım direk dibine çökmüştü ama bencede içtiğimiz suyla falan alakalı bence

Ya antibiyotiği Max 5 gün filan kullanacaksın zaten o yüzden bence problem yaratmaz.tabi ki önce diş tedavisini yaptır hamilelikte ilaç da kullanamıyoruz mahveder seni. Doktorla görüş ilaç başlama süreci önemli değil folikul sayımı yapacaklar şimdi gidince zaten. Ona göre ilaç başlayacaklar

Bence doktora gitmelisiniz eğer gebelik varsa enfeksiyon daha riskli oluyor..ayrica ona gore bir tedavi uygular doktor. Ilac verir ya gebeysem diye beklemen emin ol daha riskli..
Doğru söylüyorsunuz acile gideceğim yani gebelik varsa bile daha belli olmaz yumurtlamam 2 gün önceydi çünkü takip yaptırdım gebe kalma ihtimalim var diyeyim belki ona göre ilaç verirler

Yok kuzum engel değil.. Bazılarında o sorunlar oluyor adet gecikiyor ama onlarda genelde doğum kontrol hapı içtikleri için oluyor. Antibiyotik ilacın etkinliğini azaltıyor ve genelde gebelik ile sonuçlanıyor..

Genelde augmentin, klomaks veya ceftinex veriliyor. Diş hekimine gebelik şüphesi olabilir dersen bunlar dışında bi antibiyotik vermez. Cipro falan.. Ya da tedaviyi erkene çekip yumurtlama öncesi cipro içersen gene etkisi olmaz. Ama yumurtalama veya hormonlar üzerinde etkisi yok.. Şimdi baktım muhtemelen klomen veya femara vereceklerdir, onlar üzerinde etkisi yokmuş..

Kuzu sen nasılsın? Napyosun? Aşılamaya mı geçtin?
Canım uzun zamandır aşılama düşünüyoduk bu ay başlayalım dedik ama fiyatlar bizim tahminimizden çok fazla bugüne yarına regl olurum test yaptım negatif . İyi olmaya çalışıyorum ama 14 aydır aynı şeyleri yaşamak çok yordu öyle işte hayat gerçekten zor … sen naptın

evet aşılama fiyatları özellerde ateş pahası olmuş gerçekten ben sıcak bakmadım artık oluruna bırakma taraftarıyım unutursak olur belki o fiyatların üzerine az daha koysak tüp olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…