- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #3.521
Benim test bozuk çıkınca yaptım bugünkuzum idrarını bir kaba yapıyorsun şeffaf plastik bardaklar daha iyi olur bir cay kaşığı dolu dolu karbonati içine atıyorsun köpürürse pozitif köpürmezse negatif oluyormuş ben denemistim sokağa çıkma yasağı vardı haftasonu testim yoktu çünkü köpürmüştü ertesi gün test yaptim alıp silik çizgi vardı hamileydim, ama bilemiyorum hamile olmasak da köpürür mü tabi onu denemedim belki benimki tesadüf olmuştur
Hsg sonucun ne çıktı canım doktor yorumladi mı?vallahi seninle aynıyız bugün 9. günde HSG çektirdim az evvel ama şaka gibi benimde aynı senin gibi kasıklarımda sancım var beyaz akıntım vardı ama kan falan yok yumurta oluşuyormuş daha nereden baksan 12. 13. günü falan oluşabilir dendi bu ay bende test yapmıyorum bilmiyorum o yüzden
Bende de aynen dediginiz şeyde bunu yaşıyorum çok doğru cvp olmuş o yüzden belirtilere kanmamak lazım.Canım bunların hepsi idrar yolları enfeksiyonunda da oluyor kendimde olunca Aynen böyle oluyor çünkü
evet Cevat Hoca çekti yorumladı tertemiz hiç bir şey yok tüpler de rahimde herhangi bir deviasyon ve anormal hiç bir şey yok dedi zaten filmde de apaçık görünüyor keşke bu zamana kadar çektirseydim de çıksaydı aklımdan o kadar da korktum boşunaymış anlamadım bile hiç hissetmedim adamla konuşurken tamamdır geçmiş olsun dedi yani yine sebepsize döndüm :) artık Allahtan ama ilişki sıklığı önemli arttır dediHsg sonucun ne çıktı canım doktor yorumladi mı?
Bence doktora gitmelisin gebeklij varsa önlem alınması da iyi olur.Kızlar dünden beri idrarda yanma yaşıyorum bugün de sık idrara çıkma durumu var sanırım enfeksiyon oldum idrar bitişinde şiddetli yanma ve peceteye pembelik geliyor doktora gitmeye korkuyorum gebelik ihtimali olur ilaç verirler diye nedir bunun çaresi sirkeli su falan içtim ama yardımcı olabilecek biri var mi bana
Canımm hayırlısı olsun hakkımızda. Kasımda kutlarız biz de. Malum Kasım'da aşk başkadırTest yapmaya tekrarlamaya fırsat olmadı ki geldi maaalesef beklenmeyen misafirimbu ay da geçtik Kasım ne olur bakalım. golgelericinde beni silebilirsin canım listeden...Geride kalan Ekim arkadaşlarima bol şanslar...
İdrar asidik özellikte olduğu için karbonat her türlü köpürür bence. Tıpkı karbonata limon damlatinca olduğu gibi. Doğru sonuç vereceğini sanmıyorum bende.Benim test bozuk çıkınca yaptım bugünKöpürdü ama çokta inanmıyorum çamaşır suyunu da yapacağım birazdan tabi orası ayrı
Canımm hayırlısı olsun hakkımızda. Kasımda kutlarız biz de. Malum Kasım'da aşk başkadırbenim tedaviyi kestiler mesela yumurta büyümüyor diye ben yine de değerlendirdim bol bol belki olur Rabbim nasip ederse diye umudumuz daim olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Bence doktora gitmelisiniz eğer gebelik varsa enfeksiyon daha riskli oluyor..ayrica ona gore bir tedavi uygular doktor. Ilac verir ya gebeysem diye beklemen emin ol daha riskli..Kızlar dünden beri idrarda yanma yaşıyorum bugün de sık idrara çıkma durumu var sanırım enfeksiyon oldum idrar bitişinde şiddetli yanma ve peceteye pembelik geliyor doktora gitmeye korkuyorum gebelik ihtimali olur ilaç verirler diye nedir bunun çaresi sirkeli su falan içtim ama yardımcı olabilecek biri var mi bana
Daha önce de yapmıştım direk dibine çökmüştü ama bencede içtiğimiz suyla falan alakalı benceİdrar asidik özellikte olduğu için karbonat her türlü köpürür bence. Tıpkı karbonata limon damlatinca olduğu gibi. Doğru sonuç vereceğini sanmıyorum bende.
Ya antibiyotiği Max 5 gün filan kullanacaksın zaten o yüzden bence problem yaratmaz.tabi ki önce diş tedavisini yaptır hamilelikte ilaç da kullanamıyoruz mahveder seni. Doktorla görüş ilaç başlama süreci önemli değil folikul sayımı yapacaklar şimdi gidince zaten. Ona göre ilaç başlayacaklarInşallah diyerek devam Kasıma..
Bende 3.günüm olack doktor 2.gün gel demişti kabul edecekler mı aşılama bilmiyorum. Birde benim başka sıkıntım daha var dün dişçiye gittim dişlerimde 20 lik diş alınması lazımmış ve birisinin dibinde birikmiş enfeksiyon varmış o sıvıyı boşaltacaklrmis ilaç verdi antibiyotik içersem doktor aşılama yapar mı engeller mı yumurta gelişimini fikrim yok .Dişlerimde sıkıntım halletmeden aşılama yaptırmaktan korkuyorum oldu ki kaldım hamile bu dişlerimle hamilelik yaşamam çok tehlikeli diye düşünüyorum. Pazartesi doktorum ne diyecek oraya odaklandim bakalım ne oluyor.MaviSasa234 canım bu konuda fikrine ihtiyacım var açıkçası? Antibiyotik kullanmak yumurtlamaya engel olur mu ?
Aynen bence de asit oranına göre köpürürDaha önce de yapmıştım direk dibine çökmüştü ama bencede içtiğimiz suyla falan alakalı bence
Doğru söylüyorsunuz acile gideceğim yani gebelik varsa bile daha belli olmaz yumurtlamam 2 gün önceydi çünkü takip yaptırdım gebe kalma ihtimalim var diyeyim belki ona göre ilaç verirlerBence doktora gitmelisiniz eğer gebelik varsa enfeksiyon daha riskli oluyor..ayrica ona gore bir tedavi uygular doktor. Ilac verir ya gebeysem diye beklemen emin ol daha riskli..
Yok kuzum engel değil.. Bazılarında o sorunlar oluyor adet gecikiyor ama onlarda genelde doğum kontrol hapı içtikleri için oluyor. Antibiyotik ilacın etkinliğini azaltıyor ve genelde gebelik ile sonuçlanıyor..Inşallah diyerek devam Kasıma..
Bende 3.günüm olack doktor 2.gün gel demişti kabul edecekler mı aşılama bilmiyorum. Birde benim başka sıkıntım daha var dün dişçiye gittim dişlerimde 20 lik diş alınması lazımmış ve birisinin dibinde birikmiş enfeksiyon varmış o sıvıyı boşaltacaklrmis ilaç verdi antibiyotik içersem doktor aşılama yapar mı engeller mı yumurta gelişimini fikrim yok .Dişlerimde sıkıntım halletmeden aşılama yaptırmaktan korkuyorum oldu ki kaldım hamile bu dişlerimle hamilelik yaşamam çok tehlikeli diye düşünüyorum. Pazartesi doktorum ne diyecek oraya odaklandim bakalım ne oluyor.MaviSasa234 canım bu konuda fikrine ihtiyacım var açıkçası? Antibiyotik kullanmak yumurtlamaya engel olur mu ?
Kuzu sen nasılsın? Napyosun? Aşılamaya mı geçtin?Selammm kızlarrrr izmir irenbe hastanesinden aşılama için fiyat aldım düşünen varsa özelden yazsın fiyatları paylaşıyım
Canım uzun zamandır aşılama düşünüyoduk bu ay başlayalım dedik ama fiyatlar bizim tahminimizden çok fazlaKuzu sen nasılsın? Napyosun? Aşılamaya mı geçtin?
evet aşılama fiyatları özellerde ateş pahası olmuş gerçekten ben sıcak bakmadım artık oluruna bırakma taraftarıyım unutursak olur belki o fiyatların üzerine az daha koysak tüp olur....Canım uzun zamandır aşılama düşünüyoduk bu ay başlayalım dedik ama fiyatlar bizim tahminimizden çok fazlabugüne yarına regl olurum test yaptım negatif . İyi olmaya çalışıyorum ama 14 aydır aynı şeyleri yaşamak çok yordu öyle işte hayat gerçekten zor … sen naptın