Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Adetim 2 gün önce bitti ve bugünü değerlendirdim. Ovulasyon takip yapmıyorum. Ama bugün sağ kasigim da çok sancim oldu ve wc gittiğim de çok af edersiniz Peçeteye pembe leke geldi akıntılı. Adetin 1. Günden sayarsak bugün 8. Günüm. Sizce bunun çatlama olmuş olma ihtimali varmıdır. Gerçi en erken 8. Günde bile çatlama olabilir demişti. Takip ettiğim bir doktor ama. Kafam karışık. Sizce yarını da değerlendirsem mi acaba.
A R Y A Maviesra Yusra-61 MaviSasa234 S skulentvera ve diğer kızlar.

Adet döngünüz nasıl? 21-23 gün ise muhtemeldir.

Bide eşimde ileri hareketli sperm de biraz sıkıntı var. Üst üste olmasında sıkıntı olurmu acaba. Hatta ne kadar verimli olabilir. Aslında bu ay mfk yöntemi denemek istiyordum şuan o yönteme göre2 gün ara verip 3. Gün tekrar olmalıydı. Ama bu durumda ne yapsam bilemedim.

Benim embryolog arkadaşım var.. O regl bittikten sonraki günler ve regl yakın 1 hafta yumurtlama oluyor demişti.. Bende tutmadı hiç düzensiz olduğu için ama sizinki düzenliyse tutabilir

Kızlar corekotu yağı almistim bağışıklık güçlendiriyor diye hem yumurtlamaya da iyi geliyormus ama nasil kullansam bilemedim balla karistirarak kullanayim diyorum ama ölçüyü nasil yapayim sizce bilen kullanan var mi

Ben corekotu yagini kilo vermek icin kullanmistim 1 kasik icmeniz bile bagirsaklariniz calismasina yeterli oluyor. Haberiniz olsun. Yumurtlama icin kullanildigini bilmiyordum

Ben degerlendirmen taraftariyim canim. Duruma gore sonrasında gun asiriya dönebilirsin. Ovulasyon testin elinde varsa onu da bi deneyebilirsin aslinda

Ben corekotu yagini kilo vermek icin kullanmistim 1 kasik icmeniz bile bagirsaklariniz calismasina yeterli oluyor. Haberiniz olsun. Yumurtlama icin kullanildigini bilmiyordum
Bal tarçın corekotu kürü var ya ordan biliyorum iyi geldiğini ama ben tek balla karistirip iceyim dedim 1 tatli kasigi mi yemek kaşığı mi peki dikkatli kullanayim

Kızlar nabersiniz
Her ay olduğu gibi bugün de 21. Günde kan sonucunda beta 0 a rağmen bisürü belirtim var
Sizle de paylaşayım da kendime de not olsun bi daha aynı şeyleri belirti saymak istemiyorum çünkü muhtemelen regl gelecektir.
21. Gün kan vermeden 1-2 gün önce yani yumurtlamadan 4-5 gün sonra karnımda şişlik oldu kanla beraber idrar verdim hafif enfeksiyon çıktı ama idrarda yanma vs yoktu hala yok ilaç da aldım ama hala şişim kasık hizasından yukarı doğru bi şişkinlik bu
Aynı zamanda 21. Günden sonra karnımda hafif kasılma gerilme başladı bu arada 21. Gün progesteron 26 çıktı
3 gündür özellikle yani regle 6-7 kala akşam erken saatte uyku bastırması, bileklerimde ağrı, midemde yanma(çok sürmedi ama 2 kez oldu), migren atağıyla gelen bulantı ve 37.8-37.4 arası seyreden ateş ve giderek sarıya dönen akıntı mevcut. Son olarak bugün yani bata 5 kala karnımda bulunan göbekten aşağı inen bikini bölgesinde biten linea negra denen çizginin bugün daha aşağı vulvada dudak kısmına kadar indiğini fark ettim. He bir de idrarımda beyaz tortular gördüm tabi tüm bunlar enfeksiyon ile de bağlantılı olabilir ama öyleyse zaten bir daha bunların gebelikle ilişkilendirilmesiyle alakalı bi çıkarımda bulunmayacağım çünkü sadece memelerim hissettiğim bir farklılık yok onun dışında gebelik belirtisi denen her şeyi yaşadım ama yok yok yok bi daha belirti aramak istemiyorummm

Bat a 5 kala erken değil mi test için ? Bence regl olana kadar umut vardır

Canım bunların hepsi idrar yolları enfeksiyonunda da oluyor kendimde olunca Aynen böyle oluyor çünkü

Selam kizlaar, bugün doktor kontrolüm vardı ikinci aşılamam için adetimin 10’uncu günü gelişen yumurta yoktu daha çok erken dimi kizlar yaa ?
Sağ taraftada kist oluşmuş önemli bişey değil dedi doktor ama aşılamaya gebeliğe engel midir acaba ?

Aa aynı şekil bende oldum iğneden 3 gün sonra çok sancilandim çok kötüydü çatlatma ağrısı mı dedi doktor

Erken yumurtlama olmuş olabilir canim degerlendir geçen ay ben de 8 gün yumurtladım pembe kanama yumurtlama çatlama diyende var benim sogan suyundan dolayı her gün pembe akıntim oluyo bugün 13 gün yumurtladım sanırım yarın ki testte daha net olur sen degerlendir

S Sade kaşıkla tuketilmezmi acaba bende duydum methini bala falan mi karısir suya mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…