Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben degerlendirmen taraftariyim canim. Duruma gore sonrasında gun asiriya dönebilirsin. Ovulasyon testin elinde varsa onu da bi deneyebilirsin aslinda
Ovulasyon takip yapmıyorum canım 2 aydır stres oluyorum acabalarla boğusuyorum yaptığım zaman. Aslında elimde var 4 tane. Yarın bi yapıp bakarım yinede. Bugünü değerlendirdim zaten de yarın için kafam karisti. Eşimde ileri hareket sperm de biraz sıkıntı var. Üst üste olması faydalı olurmu bilemedim.

Eşimin ileri hareketli spermde biraz sıkıntı var kuzum. Üst üste olması iyi olur mu ki acaba. Off ya bilemiyorum ki. Olmazsa sabaha değerlendireyim

S
Sade kaşıkla tuketilmezmi acaba bende duydum methini bala falan mi karısir suya mi acep
Sade de oluyormus günlük bir cay kasigi diyenler olmus forumlarda baktim da. Ama prolaktin yukseltebiliyormus dikkatli kullanmak gerek. Gun asiri daha iyi olur belki. Ben simdi kendi kafama gore bir tatli kasigi bala bir cay kasigi yag koyayim diyorum zaten bir haftaya yumurtlama olur sonra birakirim sonra da bagisiklik için ara sıra içerim artık

Aman ben uzak kalım prolaktinim yükselmeyi çok sever bise yapmadan da fırlıyor bana göre değilmiş canim

Çatlama olabilir kuzum, değerlendirmeleri yap.

Dün akşam yazdığım belirtiler çatlama falan değilmiş baya baya ben adet oldum. Temmuz sonunda düğün nedeniyle geciktirici hap kullanmıştım geçen ay geç geldi bu ay erken. Düzensizlik 3 ay sürer dedi doktor. Maalesef elendim bu ay aranızdan arkadaşlar güzel haberleriniz için bekliyorum

vallahi seninle aynıyız bugün 9. günde HSG çektirdim az evvel ama şaka gibi benimde aynı senin gibi kasıklarımda sancım var beyaz akıntım vardı ama kan falan yok yumurta oluşuyormuş daha nereden baksan 12. 13. günü falan oluşabilir dendi bu ay bende test yapmıyorum bilmiyorum o yüzden

Günaydın kızlar adetime 2 gün var 1 haftadır tüm belirtiler vardı. Gebelik testi yaptım az önce test bozuk çıktı Bir tane vardı artık adeti bekleyeceğim olmazsam aile hekimliğinde kan veririm
Sansa bak ben de su eeken gebelik testlerinden olan bozuk cıkmıstı hic cizgi cıkmamıstı. İyi bi soylendim markasını hatırlamıyorum. Kaset test cok daha iyi. Öbürlerine bi damla fazla kacırsan yanlış tutsan bozuluyor

Bana da anlatır mısınız bunu :)
kuzum idrarını bir kaba yapıyorsun şeffaf plastik bardaklar daha iyi olur bir cay kaşığı dolu dolu karbonati içine atıyorsun köpürürse pozitif köpürmezse negatif oluyormuş ben denemistim sokağa çıkma yasağı vardı haftasonu testim yoktu çünkü köpürmüştü ertesi gün test yaptim alıp silik çizgi vardı hamileydim, ama bilemiyorum hamile olmasak da köpürür mü tabi onu denemedim belki benimki tesadüf olmuştur

Kızlar dünden beri idrarda yanma yaşıyorum bugün de sık idrara çıkma durumu var sanırım enfeksiyon oldum idrar bitişinde şiddetli yanma ve peceteye pembelik geliyor doktora gitmeye korkuyorum gebelik ihtimali olur ilaç verirler diye nedir bunun çaresi sirkeli su falan içtim ama yardımcı olabilecek biri var mi bana

Yusra-61 naptın kuzum test yaptın mı ? Hayırlı haberler inşallah

Test yapmaya tekrarlamaya fırsat olmadı ki geldi maaalesef beklenmeyen misafirim bu ay da geçtik Kasım ne olur bakalım. golgelericinde beni silebilirsin canım listeden...Geride kalan Ekim arkadaşlarima bol şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…