- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.621
Yok.kuzum hepsini dinleme gerek yok ilk 10 dakika dinle yeterli
Olsun güzel anlatıyor herşey 3 olacak diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok.kuzum hepsini dinleme gerek yok ilk 10 dakika dinle yeterli
6.gunde gösteriyor yumurtlamayi kusura bakmayın biraz Fransız kaldım bu ovulasyon şeylerine o yüzden çok anlamıyorum
Benim hala bozuk
6 gün sürüyorPeki siz kaç gün adet görüyorsunuz ki?
Göremedim kuzuKızlar bir video aticam doç.dr farklı bir hamile kalma yöntemi var.kalanlarda olmuş.Bende bu ay denemeyi düşünüyorum. İnstagramda bayadır takip ediyorum kendisini. Ordan atayım dedim olmadı. Başka yerden indirdim. Sizde bir bakın isterseniz. @Sasa234 @skulentvera
A R Y A
Yusra-61
ve diğer kızlar.
Benim de hâlâ gelmediBenim hala bozuk
6 gün sürüyor
Yok ovulasyon testi hiç yapmadım, aslında ara vermistik eşimle taşınma telasim var die ama korunmasız bi beraberlik oldu yanlislikla.sanırsam 24 yada 25 eylul yumurtlama oldh die tahmin ediyorun o aralar bi kasık agrısı akinti yasamistim çunküBatımız aynıymış çatlamanın kaçıncı günü sizin?test yapıyor muydunuz ovulasyon? Yumrtlamanız ne zamandı? Çok soru sordum k. Bakmayın. Testiniz pozitif hamişsiniz bence
Link attım canım oradan bak. IstersenGöremedim kuzu
Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlune gore versinYaaa çok güzel ikinci cizgi hayirli olsun darısı bizlere insallah sağlıkla gelsin minigin
Bugun 4.gundu canim ilk yaptığım gün silikti ama belli oluyordu sonraki günler daha silikti bugünkü ilk yaptığım gün ku gibiydi daha belirgin
Yok ovulasyon testi hiç yapmadım, aslında ara vermistik eşimle taşınma telasim var die ama korunmasız bi beraberlik oldu yanlislikla.sanırsam 24 yada 25 eylul yumurtlama oldh die tahmin ediyorun o aralar bi kasık agrısı akinti yasamistim çunkü
Amin inşallah çok istiyoduk normalde zaten,daha once düsüklerim oldu şehir değistiricem diye ara verdik gebelik olursa hırpalanmıyim die, ama nasip işte rabbimin dediği olur inşallah sağlikla ilerleriz, seninde burdaki arkadaşlarında guzel haberlerinizi aliriz insallahSizin birkaç gün erkenmiş neyse hakkında tekrar hayırlısı olsun yanlışlıkla da olsa sonuç güzel olsun dilerim.
Amin inşallah çok istiyoduk normalde zaten,daha once düsüklerim oldu şehir değistiricem diye ara verdik gebelik olursa hırpalanmıyim die, ama nasip işte rabbimin dediği olur inşallah sağlikla ilerleriz, seninde burdaki arkadaşlarında guzel haberlerinizi aliriz insallah
Bem artmed aldim 10 tanesi 20 tl mi neydi trendyolda hic şaşırtmıyor direk negatifKızlar artık laboquick markaya güvenim kalmadığı için bu ay şans getirsin diye surelab test aldım. 30 tane ovulasyon testi + 2 tane gebelik testi 90 TL bir gebenin günlüğü sayfasında. Ekstra gebelik testi almak istiyorum, öneriniz var mı? Sizce miratech nasıl bi marka?
Ben ovülasyon testi kullanmadım canım takvime göre yaptım akıntı durumuna göre öyle kasık ağrısı oluyordu birde o zamanlar bakalım :) senin kaçıncı gününOlup olmadığını böyle karar vermeyiz tabi ki de kendini hiç yorma bu belirtilere takılarak, adetle ikisi çok benzeyebiliyor. Benim mesela hiç kasığım ağrımaz ay içinde adet yakın böyle şeyler yaşamam ama bu ay arada yokluyor bu sefer üşüttüm mü diye de düşünüyorm. İşte belirtiler çok kötü birşey salalım kendimizi test yapmayı düşünüyor musun? Çatlama kaçıncı gün sizin?
Berbaaaat miratechten uzak dur arya A R Y AKızlar artık laboquick markaya güvenim kalmadığı için bu ay şans getirsin diye surelab test aldım. 30 tane ovulasyon testi + 2 tane gebelik testi 90 TL bir gebenin günlüğü sayfasında. Ekstra gebelik testi almak istiyorum, öneriniz var mı? Sizce miratech nasıl bi marka?
İnşallah bebiştirGünaydın kızlar, aslında testi perşembe yapayım dedim ama bu sabah aklıma düştü. Ovitrelle kullandım 23 eylülde (11 gün önce) onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum. İnşallah bebiştir