Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar artık laboquick markaya güvenim kalmadığı için bu ay şans getirsin diye surelab test aldım. 30 tane ovulasyon testi + 2 tane gebelik testi 90 TL bir gebenin günlüğü sayfasında. Ekstra gebelik testi almak istiyorum, öneriniz var mı? Sizce miratech nasıl bi marka?

Batımız aynıymış 😊çatlamanın kaçıncı günü sizin?test yapıyor muydunuz ovulasyon? Yumrtlamanız ne zamandı? Çok soru sordum k. Bakmayın. Testiniz pozitif hamişsiniz bence 🤗
Yok ovulasyon testi hiç yapmadım, aslında ara vermistik eşimle taşınma telasim var die ama korunmasız bi beraberlik oldu yanlislikla.sanırsam 24 yada 25 eylul yumurtlama oldh die tahmin ediyorun o aralar bi kasık agrısı akinti yasamistim çunkü

Yaaa çok güzel ikinci cizgi hayirli olsun darısı bizlere insallah sağlıkla gelsin minigin♥️

Bugun 4.gundu canim ilk yaptığım gün silikti ama belli oluyordu sonraki günler daha silikti bugünkü ilk yaptığım gün ku gibiydi daha belirgin
Amin canım inşallah rabbim hepimizin gönlune gore versin 🤲

Yok ovulasyon testi hiç yapmadım, aslında ara vermistik eşimle taşınma telasim var die ama korunmasız bi beraberlik oldu yanlislikla.sanırsam 24 yada 25 eylul yumurtlama oldh die tahmin ediyorun o aralar bi kasık agrısı akinti yasamistim çunkü

Sizin birkaç gün erkenmiş neyse hakkında tekrar hayırlısı olsun yanlışlıkla da olsa sonuç güzel olsun dilerim.

Sizin birkaç gün erkenmiş neyse hakkında tekrar hayırlısı olsun yanlışlıkla da olsa sonuç güzel olsun dilerim.
Amin inşallah çok istiyoduk normalde zaten,daha once düsüklerim oldu şehir değistiricem diye ara verdik gebelik olursa hırpalanmıyim die, ama nasip işte rabbimin dediği olur inşallah sağlikla ilerleriz, seninde burdaki arkadaşlarında guzel haberlerinizi aliriz insallah 🤲

Amin inşallah çok istiyoduk normalde zaten,daha once düsüklerim oldu şehir değistiricem diye ara verdik gebelik olursa hırpalanmıyim die, ama nasip işte rabbimin dediği olur inşallah sağlikla ilerleriz, seninde burdaki arkadaşlarında guzel haberlerinizi aliriz insallah 🤲

Allah razı olsun inşallah.
Olsun canım sağlıklı sıhhatli olsun da Allahtan gelenin hayırsızı olmaz. O bilir işini sizin kalbinize göre şekillendirsin umarım birdaha kaybınız olmaz yaşayan birisi olarak içim şuan bile tuhaf oldu 😑 yinede şükür bebeğiniz size daha güzel şeyler sunsun yeni şehrinizde. 🙏🏼

Kızlar artık laboquick markaya güvenim kalmadığı için bu ay şans getirsin diye surelab test aldım. 30 tane ovulasyon testi + 2 tane gebelik testi 90 TL bir gebenin günlüğü sayfasında. Ekstra gebelik testi almak istiyorum, öneriniz var mı? Sizce miratech nasıl bi marka?
Bem artmed aldim 10 tanesi 20 tl mi neydi trendyolda hic şaşırtmıyor direk negatif 🤣🤣🤣🤣

Bu sogan suyu benim mideyi mafetti 😕 günde 1 e düşürdum Yusra-61 Yusra-61 içerken kusucam 4 gün oldu ama 15 güne 1 kere bile olsa tamamlasam ise yararmı acaba yoksa 2 çok çok zor

Olup olmadığını böyle karar vermeyiz tabi ki de 😇kendini hiç yorma bu belirtilere takılarak, adetle ikisi çok benzeyebiliyor. 👍 Benim mesela hiç kasığım ağrımaz ay içinde adet yakın böyle şeyler yaşamam ama bu ay arada yokluyor bu sefer üşüttüm mü diye de düşünüyorm. İşte belirtiler çok kötü birşey salalım kendimizi 🙈test yapmayı düşünüyor musun? Çatlama kaçıncı gün sizin?
Ben ovülasyon testi kullanmadım canım takvime göre yaptım akıntı durumuna göre öyle kasık ağrısı oluyordu birde o zamanlar bakalım :) senin kaçıncı günün

Günaydın kızlar, aslında testi perşembe yapayım dedim ama bu sabah aklıma düştü. Ovitrelle kullandım 23 eylülde (11 gün önce) onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum. İnşallah bebiştir 🤲🏻

Eklentiler

• 5FA8CDAD-98E8-4C0C-85AF-677D2DBD2328.jpeg
    5FA8CDAD-98E8-4C0C-85AF-677D2DBD2328.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 72
X