Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım ama 2 kaybım var pıhtilaşma bozukluğum olduğunu ogrendim kayıplarımdan sonra ustune bide kimyasal yaşadım biraz korkuyorum acikcasi bide istanbul dışındayim şuan napcam bilmiyorum
Ah anladım inşallah sağlıklı bı gebeliktir o zaman siz en yakın zamanda gidin doktora ama Rabbim ol demisse hiç stress yapma ama ömür verilmemeisse öylede böylede düşer Allah ferahlık versin

Kızlar hayırli geceler dayanamayıp test yaptım sonuç bu kan vermeliyim sizce
Yaaa çok güzel ikinci cizgi hayirli olsun darısı bizlere insallah sağlıkla gelsin minigin
Aaa tabi ki hergün yumrtlama görene kadar. Bugün kaçıncı gününüz testi yapmanızın?
Bugun 4.gundu canim ilk yaptığım gün silikti ama belli oluyordu sonraki günler daha silikti bugünkü ilk yaptığım gün ku gibiydi daha belirgin

Kasıklarım ağrıdıkça bu ay olma diyorum

Olup olmadığını böyle karar vermeyiz tabi ki de kendini hiç yorma bu belirtilere takılarak, adetle ikisi çok benzeyebiliyor. Benim mesela hiç kasığım ağrımaz ay içinde adet yakın böyle şeyler yaşamam ama bu ay arada yokluyor bu sefer üşüttüm mü diye de düşünüyorm. İşte belirtiler çok kötü birşey salalım kendimizi test yapmayı düşünüyor musun? Çatlama kaçıncı gün sizin?

Kızlar bir video aticam doç.dr farklı bir hamile kalma yöntemi var.kalanlarda olmuş.Bende bu ay denemeyi düşünüyorum. İnstagramda bayadır takip ediyorum kendisini. Ordan atayım dedim olmadı. Başka yerden indirdim. Sizde bir bakın isterseniz. MaviSasa234 S skulentvera
A R Y A
Yusra-61
ve diğer kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…