- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
-
- Konu Sahibi golgelericinde
- #2.601
Ah anladım inşallah sağlıklı bı gebeliktir o zaman siz en yakın zamanda gidin doktora ama Rabbim ol demisse hiç stress yapma ama ömür verilmemeisse öylede böylede düşer Allah ferahlık versinSağol canım ama 2 kaybım var pıhtilaşma bozukluğum olduğunu ogrendim kayıplarımdan sonra ustune bide kimyasal yaşadım biraz korkuyorum acikcasi bide istanbul dışındayim şuan napcam bilmiyorum
İnşallah olumlu sonuç alırsınız☺İnşallah yarım saat önce dayanamayıp gidip kan verdim yarın çalıştığım için meraktan ölürdüm bekliyorum heyecanla
Yaaa çok güzel ikinci cizgi hayirli olsun darısı bizlere insallah sağlıkla gelsin miniginKızlar hayırli geceler dayanamayıp test yaptım sonuç bu kan vermeliyim sizce
Bugun 4.gundu canim ilk yaptığım gün silikti ama belli oluyordu sonraki günler daha silikti bugünkü ilk yaptığım gün ku gibiydi daha belirginAaa tabi ki hergün yumrtlama görene kadar. Bugün kaçıncı gününüz testi yapmanızın?
Kasıklarım ağrıdıkça bu ay olma diyorum
Ciddi mi? Sonuç çıkınca etiketler misin çok merak ettim3 4 gün sürdü dayanamadım şimdi verdim kan2 saate çıkacak sonuç bakalım inşallah hevesim kırılmaz
Bugun 4.gundu canim ilk yaptığım gün silikti ama belli oluyordu sonraki günler daha silikti bugünkü ilk yaptığım gün ku gibiydi daha belirgin
Canım netler bozuk cöktü herşey ben goremiyom doktorun adı neKızlar video gelmedi mi ya
Kızlar bir video aticam doç.dr farklı bir hamile kalma yöntemi var.kalanlarda olmuş.Bende bu ay denemeyi düşünüyorum. İnstagramda bayadır takip ediyorum kendisini. Ordan atayım dedim olmadı. Başka yerden indirdim. Sizde bir bakın isterseniz.MaviSasa234 S skulentvera
A R Y A
Yusra-61
ve diğer kızlar.
Video linki attım kuzum ordan bakın aynen nette sıkıntı var gitmiyor videoCanım netler bozuk cöktü herşey ben goremiyom doktorun adı ne
docdrmfkİntagram adını ver istersen bakalım canımuğraşma.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Neyse kızlar burdan bakın video gelmiyor sanırım.
Tamam saol canimLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Neyse kızlar burdan bakın video gelmiyor sanırım.
6.gunde gösteriyor yumurtlamayi kusura bakmayın biraz Fransız kaldım bu ovulasyon şeylerine o yüzden çok anlamıyorumŞey yumrtlama kaçıncı gününüz takvimde hani yumrtlama gösteriyor dediniz ya? Onu sormuştum.
Yok.kuzum hepsini dinleme gerek yok ilk 10 dakika dinle yeterli51:) dk diyor yarın sağlam kafayla dinlerim